Menu
Your Cart

PRIMAFORCE Pro Liver

PRIMAFORCE Pro Liver
PRIMAFORCE Pro Liver
 • Наличност: Да
 • Модел: PRIMAFORCE Pro Liver
Видян от: 2776
54.00 лв.
Без данък: 54.00 лв.

Възможни варианти

PRIMAFORCE Pro Liver съдържа екстракт от магарешки трън.PRIMAFORCE Pro Liver е хранителна добавка, в чиято комплексна формула са включени две високоефективни съставки в подкрепа на черния дроб. Здравето на този орган е изключително важно за състоянието на целия организъм.

Н-Ацетил цистеин (N-Acetyl cysteine, NAC) – явява се стабилен прекурсор на глутатиона – изключително мощен естествен антиоксидант. Въпреки това, не пречи на дейността на другите антиоксиданти в организма. Увеличава нивата на глутатион в мозъка и нервните тъкани, тъй като преминава кръвно-мозъчната бариера. Намалява нивата на глутамат в мозъка. Това е добре за здравето, тъй като високите нива глутамат може да доведат до развитие на Алцхаймер, Паркинсон, множествена склероза и други заболявания. Н-ацетил цистеинът регулира нивата на допамин, намалява нивата на стрес и тревожността. Помага облекчаването на депресивни състояния и свързаните с това навици. Намалява раздразнителността при аутизъм. NAC има голям потенциал в борбата с различни видове зависимости – никотинова или към опиати. Притежава антибактериални свойства, като най-добре влияе върху бактерията Heliobacter pylori, наред с назначената лечебна терапия, а не като единствено средство. Укрепва имунната система и защитава от свободните радикали. NAC подпомага детоксикацията на тялото, особено при замърсяване с тежки метали, в частност – олово. Защитава бъбреците и черния дроб от увреждане следствие на приема на медикаменти. Ускорява детоксикацията при употреба на високи дози парацетамол и злоупотреба с алкохол. Въпреки това, Н-ацетил цистеин не бива да се приема след препиване, защото аминокиселината увеличава негативите от алкохола и може да доведе до усложнения. Всяка доза от PRIMAFORCE Pro Liver съдържа 1000 мг (1 г) N-Acetyl Cysteine.

Магарешки бодил (Milk Thistle) – билката е доказано ефективен начин за борба със заболяванията на черния дроб. Поради тази причина е част от редица лекарствени продукти и хранителни добавки, насочени към възстановяване дейността на органа. Тайната се крие в основната съставка на магарешкия трън – силимаринът. Активното вещество е флавоноид, действащ като антиоксидант и е насочен специално към трениращите тежко, при системна злоупотреба с алкохол, заболявания на черния дроб като хепатит и цироза, а също и с превантивна цел. Според редица изследвания на влиянието на силимарина върху здравето, той подпомага дейността на чернодробните клетки при употреба на медикаменти (лекарства, анаболи и други), хепатит, дегенерация след алкохолизъм, тютюнопушене и други. Намалява симптомите на интоксикация (основният симптом е махмурлукът). Въпреки че бодливата билка се смята за плевел и расте „необезпокоявана“ в крайпътните пространства, нейният химичен състав се явява мощен съюзник в подкрепа на чернодробното здраве. Начинът, по който помага на функциите му е като подсилва стените на чернодробните клетки и ги предпазва от навлизане на токсични вещества. Стимулира клетъчното делене и „поправя“ увредените клетки. Неутрализира токсините и свободните радикали. Подобрявайки работата на черния дроб се подобрява вида и състоянието на кожата. Всяка доза (3 капсули) съдържа 600 мг екстракт от магарешки бодил и съответно 480 мг силимарин.

Защо да изберем Pro Liver?PRIMAFORCE Pro Liver предпазва черния дроб от увреждане.

 • Детоксикира организма;
 • Регенерира черния дроб;
 • Оказва подкрепа при чернодробни заболявания;
 • Извежда тежките метали от организма;
 • Съдържа екстракт от магарешки бодил;
 • Висока концентрация на силимарин;
 • Намалява интоксикацията на организма след алкохолизъм;
 • Подобрява инсулиновата чувствителност;
 • Антиоксидантна протекция;
 • Прекурсор на глутатион;
 • Повишава аеробната издръжливост;
 • Намалява умората;
 • Веган/вегетариански продукт;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява PRIMAFORCE Pro Liver и за кого е подходящ?

PRIMAFORCE Pro Liver е хранителна добавка, която подпомага дейността на черния дроб. Формулата съдържа Н-ацетил цистеин и екстракт от магарешки трън на капсули, като двете съставки влияят изключително благотворно върху здравето на органа. Подпомагат неговата дейност, регенерират и детоксикират. Всяка доза от продукта съдържа 1000 мг Н-ацетил цистеин и 600 мг екстракт от магарешки трън (съответно 480 мг силимарин). PRIMAFORCE Pro Liver е отличен избор при заболявания на черния дроб като цироза и при алкохолизъм. Също така при високи нива на тежки метали като живак и алуминий, както и за обща подкрепа на неговата дейност. Продуктът е подходящ за вегани/вегетарианци.

Употреба и дозировка на PRIMAFORCE Pro Liver:

Една доза (3 капсули) еднократно или разделени на 3 приема.

Ако страдате от проблеми с кръвното налягане, препоръчваме консултация с лекар преди употребата на силимарин.
Въпреки че добавката е насочена към подкрепа на черния дроб след алкохолизъм и прием на медикаменти, не се препоръчва използването му след злоупотреба с алкохол. Причина за това е, че при това положение увеличава негативите от консумацията на алкохола и вредите за черния дроб са по-големи.

Хранителна стойност за 1 доза (3 капсули):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
Н-Ацетил цистеин (N-Acetyl cysteine)1000 мг**
Екстракт от магарешки бодил (Milk Thistle)600 мг**

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки