Menu
Your Cart

Battery Zinc 25mg

Battery Zinc 25mg
Battery Zinc 25mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Battery Zinc 25mg
Видян от: 2664
18.99 лв.
Без данък: 18.99 лв.

Възможни варианти

Приемът на добавката Zinc 25 mg от Battery Nutrition ще Ви предпази от недостиг на Цинк и редица заболявания. Цинкът е основен минерал, който може да се открие в почти всяка клетка на човешкия организъм и участва в много ензимни реакции. Съвременната екологична ситуация води до факта, че от дефицит на цинк страда почти цялото население. При недостатъчното му съдържание в храната се наблюдава намален апетит, нарушение във вкусовите усещания, уголемяване на черния дроб, далака, анемия, хронична умора, трудно заздравяване на рани и костни фрактури, чупливи нокти, косопад, кожни проблеми. Ето защо, всеки трябва да се погрижи за допълнителното му приемане. Продуктите с цинк могат да повлияят много често срещани здравословни проблеми. Ние Ви предлагаме Zinc 25 mg 90 таблетки от Battery Nutrition, която е точно такава добавка на отлична цена.

Цинкът за човека е един от най-важните микроелементи. Древните египтяни още преди 5 хиляди години са го използва като средство за зарастване на рани, но учените са обърнали внимание на това едва през ХХ век, след като забелязали, че раните на лабораторните животни зарастват по-бързо, ако към храната им бъде добавен цинк. От този елемент се нуждаят хората и растенията. От направени изследвания на пациенти, страдащи от алкохолизъм, атеросклероза, язви по тялото, цироза на черния дроб, рак, сърдечно-съдови проблеми е установено, че техния хранителен режим е с намалено съдържание на цинк. Днес е доказано прякото участие на минерала в укрепването на имунитета, в поддържане нивото на хормоналния фон, а също за стабилизиране на растежа. Средно в организма на възрастен човек се съдържа от 1.5 г до 3 г цинк: 60% - в костите и мускулите, 20% - в кожата. Най-високите концентрации на веществото са намерени в простатата и спермата при мъжете, в левкоцитите и еритроцитите. Съдържа се също в мускулните тъкани, костите, черния дроб, бъбреците и дори в ретината.

Елементът Zinc допринася за:

 • Микроелементът цинк доставен от капсулите на Battery Nutrition е естествен имуномодулатор.Нормален ДНК синтез,
 • Нормален метаболизъм на въглехидрати, липиди, амино- и мастни киселини и витамин А,
 • Нормална когнитивна функция,
 • Нормална репродуктивна функция,
 • Нормален протеинов синтез,
 • Нормалните нива на тестостерон в кръвта,
 • Поддържане на здрави кости, коса, нокти, кожа,
 • Здрава имунна защита,
 • Здравословно зрение,
 • Защита от оксидативен стрес на клетъчно ниво,
 • Играе роля в процеса на делене на клетките

Приемът на добавката Zinc 25 mg от Battery Nutrition ще Ви предпази от недостиг на Цинк и редица заболявания. Благодарение на него ще поддържате добро здравословно състояние и е на чудесна цена.

Защо да изберем Zinc 25 mg 90 таблетки от Battery Nutrition?

 • Предпазва клетките от оксидативен стрес
 • За здрава кожа, коса и нокти
 • Регулира имунната реакция
 • Поддържа нивото на хормоналния фон
 • Поддържа нормални нива тестостерон в кръвта
 • Battery Nutrition ви предлага Zinc 25 mg 90 таблетки на добра цена и бърза доставка

Какво представлява Zinc 25 mg 90 таблетки от Battery Nutrition?

Zinc 25 mg 90 таблетки от Battery Nutrition е продукт, чрез който ще си набавите оптималната дневна доза от минерала Цинк. Това е един от важните елементи за живота на човека, който играе съществена роля в организма! Минералът взема участие в много процеси в тялото, а именно:

 • Таблетките Zinc 25 mg са подходяща добавка към хранителния режим на всеки човек, защото допринасят за много функции на тялото.Снижава риска от появата на възпалителни процеси и подпомага заздравяване на рани.
 • Способства производството на кожните хормони, регенерацията и регулира работата на мастните жлези.
 • Увеличава съпротивителните сили на организма, активно подкрепя развитието на левкоцитите, антителата и различни видове хормони. Затова се счита за най-силното хранително вещество, което подобрява имунната реакция на тялото.
 • Има важно участие в укрепване на костите и зъбите.
 • Действа активно в процесите на синтез и разграждане на протеини, мазнини и въглехидрати.
 • Нужен е за пълноценната работата на надбъбречните и хипофизната жлези, яйчниците при жените и тестисите при мъжете.
 • Има влияние върху формирането на хормоните на простатата и ефикасно участва в производството на витамин А.
 • Много е важен за правилната дейност на мозъка и нервна система като цяло.

Цинкът, който Ви доставя Zinc 25mg от Battery Nutrition помага подновяването на клетките на кожата.

Той активно участва в образуването на колагеновите влакна. Намалява симптомите на алергична реакция на кожата, акне, сухота, предотвратява появата на ранни бръчки. Цинкът също регулира мастната секреция на кожата, така че често се въвежда в състава на козметични и лекарствени кремове. Минералът е необходим за синтеза на протеини, за нормалния растеж на косата и ноктите. При недостиг на Цинк косата губи своя блясък и започва да пада, ноктите стават чупливи, появяват се бели петна по тях.

Цинкът помага на тялото да се бори с бактериите и вирусите.

Това е полезен микроелемент, пазител на съпротивителните сили на организма. Помага за работата на фагоцитите, които унищожават бактериите и вирусите, проникващи в тялото. Ако забележите следните симптоми: често боледуване от обикновена настинка, кожата Ви става суха, постоянни промени в настроението - е възможно Вашият организъм да има дефицит на микроелемента. Необходимо е да добавите към хранителния си режим богати на Цинк храни, или продукти като Zinc 25mg от Battery Nutrition, съдържащи минерала.

Микроелементът доставен от капсулите на Battery Nutrition е естествен имуномодулатор.

Цинкът допринася за процеса на съзряване на лимфоцитите и участва в имунния отговор на клетъчно ниво. При неговият дефицит страда почти цялата имунна защита. Особено нужен е минералът през есенно–зимния период, когато имунната система отблъсква многобройните атаки на вирусните микроби.

Цинкът е антиоксидант,  способен е да спре разпространението на вирусни инфекции както витамин С.

Цинкът стимулира мозъка - изберете цинк 25 мг 90 капсули на Батери. Цинкът стимулира мозъка.

Особено отделите, отговорни за концентрацията и паметта. Той стимулира сензорните импулси и подобряване сетивните процеси в мозъка. Проучванията показват, че при недостиг на цинк в тялото се влошава вниманието и запаметяването. Отразява се дори и на сетивните органи – вкусовото усещане и мириса са изкривени.

Цинкът от продукта Zinc 25 mg от Battery Nutrition е важен и затова, че се отразява на обмяната на веществата и подобрява настроението.

Това е така, защото участва в синтезирането на протеини, отговарящи за възможността на тялото да се противопоставя на нервните претоварвания и свръхнапрежение. Ако в тялото на жената има необходимото количество от микроелемента, тя лесно ще понесе симптомите на ПМС, защото този минерал оказва въздействие и върху хормоналната сфера, включително участва във възпроизводството на хормона на радостта - серотонин.

Цинкът е полезен за зрението.

Участвайки в протичането на биохимичните реакции на ретината, той подпомага клетките при абсорбирането на витамин А, а той е от съществено значение за здравословната работа на окото. Ако има дефицит на елемента може да се развие катаракта и блефарит.

Диабетици особено се нуждаят от този минерал, защото цинкът при тях усилено се отделя чрез бъбреците. А той участва в работата на панкреаса, както и на хормона инсулин, регулиращ нивото на кръвната захар.

Zinc 25 mg от Battery Nutrition на отлична цена, осигурява 25 мг Цинк, който ще подпомогне имунната реакция, ще поддържа здравето на костите и ще насърчава производството на енергия. Той ще повиши синтеза на тестостерон и ще подпомогне репродуктивната функция.

За кого е най-подходящ Zinc 25 mg 90 таблетки от Battery Nutrition?

Таблетките Zinc 25 mg са подходяща добавка към хранителния режим на всеки човек, защото допринасят за много функции на тялото. Особено полезен е техният прием за хора с физически натоварено ежедневие, за да ги предпазят от дефицит на минерала.

Употреба и дозировка на Zinc 25 mg 90 таблетки от Battery Nutrition:

Като хранителна добавка към богато и балансирано меню, и активен начин на живот, приемайте по една (1) таблетка дневно с храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав:Стоност за 1 доза:%ПДД
Цинк (като цинков глюконат)25 мг250%

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: пълнители (целулоза, калциев фосфат), цинков глюконат, противослепващи агенти (магнезиеви соли на мастни киселини)

Алергени: Произведено в съоръжение, което преработва мляко, яйца, глутен, соя, фъстъци, ядки, риба и ракообразни.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява при стайна температура.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки