Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Vitamin A 10000 IU

Прегледан: 1333
21st Century Vitamin A 10000 IU Наличен

15.00 лв.
* Брой Дражета:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Vitamin A 10000 IU

ПравилнотоВитамин А е важен за доброто зрение хранене и подбирането на правилните храни е един от главните фактори за пълноценното здравословно състояние. В дневната диета трябва да бъдат включени всички необходими съставки, нужни на вашето тяло за да бъде в оптимално състояние. Не само протеините, въглехидратите и мазнините трябва да са в правилните граници, но също така и витамините, чието действие е жизненоважно за протичането на основни реакции в тялото. Самите витамини са малки вещества, есенциални за човешкото тяло (не се произвеждат в организма), които проявяват своят ефект при малки количества. Липсата на някои витамини може значително да влоши нормалното функциониране на организма и да доведе до определени болестни състояния. Силното ограничаване на хранителният прием, както и някои заболявания са предпоставка за намалените нива на витамини в тялото. В тези случаи е необходимо приемането на хранителни добавки, съдържащи витамини. Vitamin A 10000 IU е точно такъв продукт, съдържащ витамин А, произведен от 21st Century.

Vitamin A 10000 IU е произведен под формата на лесни за прием таблетки. С Витамин А се означава група от органични съединения, които включват ретинол, ретинал и ретинолова киселина, както и някои каротеноиди (провитамини А), сред които най-значим е бета-каротенът. Витамин А има разнообразни функции в организма - той е важен за растежа и развитието, както и за поддържането на нормалните функции на имунната система и доброто зрение. Витамин А е необходим за образуването на ретинал в ретината, който формира родопсин при свързването си с опсин (протеин). Родопсинът е пигмента в ретината, който абсорбира светлината. Под формата на ретинолова киселина, витамин А има доста по-различни функции - важен хормоно-подобен растежен фактор, който стимулира епителните клетки.

Витамин А играе важна роля и в други процеси в тялото: Участва в експресирането на някои гени, подобява функцията на имунната система, важен е за ембрионалното развитие, включва се в костният метаболизъм и има антиоксидантна активност. Под формата на ретинолова киселина, витамин А има важна роля в превеждането на генетичната информация. При попадането си в клетката, образуваната ретинолова киселина има свойствата на ядрен рецептор, който се свързва с днк молекула и контролира експресирането на определени гени. Витамин А участва и в поддържането на здрава кожа, като действа като растежен фактор, който спомага за диференцирането на зрели епидермални клетки. 

Vitamin A 10000 IU e продукт с високо качество, който не съдържа добавена захар, консерванти или изкуствени подсладители и оцветители. 

Защо да изберем 21st Century Vitamin A 10000 IU?Vitamin A 10000 IU играе важна роля във формирането на родопсин и подпомагането на дорбото зрение

  • Продукт с гаранция за високо качество
  • Подпомага доброто зрение
  • Стимулира имунната система
  • Участва в контрола на генната експресия
  • Действа като растежен фактор за епидермалните клетки
  • Включва се в костния метаболизъм
  • Лесни за прием и дозиране капсули
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin A 1000 IU на 21st Century?

Vitamin A 10000 IU е продукт на компанията 21st Century под формата на лесноусвоими капсули, който съдържа витамин А - важен компонент в редица процеси, извършващи се в тялото. Витамин А е важен за поддържане на нормалното зрение, подпомага имунната система, участва в регулиране на екеспресирането на гените, в костния метаболизъм и действа като растежен фактор за епидермалните клетки. Във Vitamin A 10000 IU не са добавяни захари, консерванти и изкуствени подсладители/оцветители. Vitamin A 10000 IU съдържа 10000 IU витамин А във всяка доза от една капсула.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Vitamin A 10000 IU - витамин А на марката 21st Century

Витамин А участва и в поддържането на здрава кожа, като действа като растежен фактор, който спомага за диференцирането на зрели епидермални клетки. За кого е най-подходящ Vitamin A 10000 IU (витамин А) на 21st Century?

Vitamin A 10000 IU е подходящ за всеки, който страда от недостиг на витамин А в следствие на дадено заболяване или поради ограничен хранителен режим, който не позволява приемането на оптимални количества от витамина. Vitamin A 10000IU ще ви помогне да възстановите ниските нива на този витамин и да подобрите своята форма.

Употреба и дозировка на 21st Century Vitamin A 10000 IU:

Като хранителна добавка, дневният прием за възрастни е една доза (1 капсула) Vitamin A 10000 IU дневно по време на хранене.

Съдържание в една доза (1 капсула)

Състав:Стойност:
Витамин А10000 IU

Други съставки на 21st Century Vitamin A 10000 IU : Соево масло, Желатин, Глицерин, Пречистена вода.

*Съдържа соя

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: