Menu
Your Cart

Gaspari

Марка: Gaspari Модел: Gaspari Amino Max 8000
Аминокиселините са структурни части на протеините, които пък са нужни на тялото за да изгражда своите мускули. Протеините, които изграждат мускулните влакна (и не само) в човешкото тяло са съставени от 20 различни аминокиселини, които се комбинират по различен начин в дълги полипептидни вериги. За о..
77.00 лв.
Без данък:77.00 лв.
Марка: Gaspari Модел: Gaspari Glutamine Powder Standard
L-глутаминът представлява органична киселина с аминогрупа (аминокиселина) - една от 20те, които тялото използва за изграждане на мускулните влакна. L-глутаминът е аминокиселината, която се среща в най-голямо изобилие в организма и се складира в най-голямо количество в мускулите. Аминокиселината..
58.00 лв.
Без данък:58.00 лв.
Марка: Gaspari Модел: Gaspari IsoFusion
IsoFusion Premium Whey Isolate е суроватъчен протеин изолат, произведен от фирмата Gaspari nutrition. Получен е чрез специална технология с тройно филтриране при неденатурираща температура, което гарантира запазване на биологичната стойност (цялостта) на протеините и запазване на по-голяма..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Марка: Gaspari Модел: MyoFusion Advanced Protein
MyoFusion Advanced Protein представлява протеинов микс на марката Gaspari, съставен от три вида суроватъчен протеин, мицеларен казеин и млечен протеин. Тази комбинация от протеини предоставя на тялото бързо и продължително усвояване на пептидите и амионкиселините като прави MyoFusion Advanced Protei..
89.90 лв.
Без данък:89.90 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.