Menu
Your Cart

Gaspari Amino Max 8000

Gaspari Amino Max 8000
Gaspari Amino Max 8000
 • Наличност: Да
 • Модел: Gaspari Amino Max 8000
Видян от: 2262
77.00 лв.
Без данък: 77.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Аминокиселините Amino Max 8000 е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bgса структурни части на протеините, които пък са нужни на тялото за да изгражда своите мускули. Протеините, които изграждат мускулните влакна (и не само) в човешкото тяло са съставени от 20 различни аминокиселини, които се комбинират по различен начин в дълги полипептидни вериги. За оптималното производство на протеини в човешкото тяло е важно всички тези 20 аминокиселини да се осигурят на организма в достатъчни количества. При нормални условия необходимите аминокиселини се приемат чрез храната (незаменимите) и се произвеждат в организма. При усилен мускулен растеж обаче, трябва и по-голямо количество аминокиселини, които могат да се набавят чрез прием на хранителни и спортни добавки, съдържащи аминокиселини.

Amino Max 8000 е продукт на Gaspari Nutrition, който съдържа 8 грама аминокиселини за доза - идеален начин за увеличаване на дневният аминокиселинен прием. Amino Max 8000 е произведен под формата на таблетки, които предлагат по-лесно и точно дозиране, както и бързо усвояване в организма. Аминокиселините в Amino Max 8000 са получени от хидролизирането на лакталбумин - протеинова фракция на суроватъчният протеин, която съдържа всички 20 аминокиселини, необходими за оптималният мускулен растеж. Ди- и трипептидите, използвани във формулата на Amino Max 8000 осигуряват много бързо усвояване след прием и снабдяват тялото с необходимите хранителни вещества, предотвратявайки катаболитните процеси по време на тренировка. 

Освен основната си структурна роля, аминокиселините се използват от организма и в други процеси, благодарение на техните специфични свойства. Ето защо е важно есенциалните аминокиселини да се приемат с храната в достатъчни количества, които да задоволят нуждите на нашето тяло. В състава на Amino Max 8000 се съдържат трите аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Ползата от техният прием е голяма, тъй като те не само участват в протеиновият синтез, но също така спомагат за намаляване на умората, поддържат гликогеновите нива и участват в метаболизма на някои мастни киселини и глюкоза. ВСАА са левцин, изолевцин и валин. Друга незаменима аминокиселина е метионин. Метионинът има много голямо значение за организма - от него се произвеждат други важни съединения като таурин, фосфатидилхолин и карнитин. 

Лизинът също е аминокиселина, спадаща към групата на есенциалните. Нейната роля е свързана до някъде с регенеративните процеси, тъй като лизинът участва в образуването на колагена и така във възстановяването на тъканите. Освен това лизинът спомага за по-доброто усвояване на калций в кръвта и транспортирането му до необходимите места. Хистидинът се използва от организма за синтеза на вещества като хистамин (важно вещество с многостранен ефект) и карнозин. Друга от есенциалните аминокиселини - фенилаланин действа като антидепресант и стимулант. Фенилаланинът оптимизира работата на мозъка като намалява сънливостта и апетита. От фенилаланин се произвеждат и невротрансмитерите допамин и норадреналин. 

Неесенциалните аминокиселини са с не по-малко  значение за нормалата работа на целият организъм, но за разлика от есенциалните, те мога да се произвеждат от нашето тяло в нормални условия и в количества, които са достатъчни да осигурят протичането на всички необходими процеси. При по-голямо натоварване обаче, тялото започва да изпитва недостиг на аминокиселини и се насочва към разграждане на протеините в мускулите за да си набави необходимите аминокиселини. Това естествено е проблем, когато целта на спортуващите е именно обратната - повишаване на мускулната маса. Ето защо по-голямата част от спортистите и бодибилдърите приемат подобни добавки, съдържащи аминокиселини.

Защо да изберем Gaspari Amino Max 8000?Amino Max 8000 е отличен избор за подобряване на дневният протеинов прием

 • Високо качество
 • 8 грама аминокиселини за доза
 • Много добър източник на ЕАА (есенциални аминокиселини)
 • Спомага за по-бързо изграждане на мускулите
 • Съкращава времето за възстановяване след тренировка
 • Съдържа таурин
 • Подобрява нормалното функциониране на организма
 • Усвоява се бързо и е лесен за дозиране
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините Amino Max 8000 на Gaspari?

Amino Max 8000 са аминокиселини, произведени от Gaspari Nutrition под формата на таблетки, които се усвояват бързо и лесно в организма. Amino Max 8000 съдържа всички 20 аминокиселини, необходими за изграждането на мускулните влакна. Освен това в състава на Amino Max 8000 се съдържа и таурин - аминокиселина, която не участва в изграждане на протеините, но подобрява обмяната на калций и предаването на нервните импулси. Аминокиселините в продукта на Gaspari са получени от хидролизирането на лакталбумин - фракция от суроватъчният протеин с висока биологична стойност. Amino Max 8000 е много добър източник на аминокиселини, който ще ви помогне да постигнете поставените цели и да подобрите резултатите си. Amino Max 8000 съдържа 8 грама аминокиселини във всяка доза от 4 таблетки. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino Max 8000 - аминокиселини на марката Gaspari Nutrition

За кого е най-подходящ Amino Max 8000 (аминокиселини) на Gaspari?

Amino Max 8000 е подходящ за всеки, който спортува активно (професионалист или любител) и желае да подобри своята физика или да увеличи дневният си прием на аминокиселини. Amino Max 8000 е подходящ и като хранителна добавка за хора, които са на бедна на протеини диета. Amino Max 8000 ви предоставя лесен и удобен начин за прием на аминокиселини.

Употреба и дозировка на Gaspari Amino Max 8000:

Като хранителна добавка, приемайте по една доза (4 таблетки) Amino Max 8000 преди тренировка и една доза (4 таблетки) след тренировка за постигането на оптимални резултати. За по-добро усвояване, приемайте с адекватно количество вода или друга напитка

Съдържание в една доза (4 таблетки)

Състав:Съдържание в една доза (4 таблетки)
Калории32
Протеин8 гр

Състав на Gaspari Amino Max 8000 : Хидролизиран лакталбумин, L-левцин, Таурин, Стеаринова киселина, Микрокристална целулоза

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки