Menu
Your Cart

Gaspari IsoFusion Premium Whey Isolate

Gaspari IsoFusion Premium Whey Isolate
Gaspari IsoFusion Premium Whey Isolate
78.00 лв.
Без данък: 78.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

IsoFusionIsoFusion Premium Whey Isolate съдържа високо количество протеини и е на топ цена в Protein.bg Premium Whey Isolate е суроватъчен протеин изолат, произведен от фирмата Gaspari nutrition. Получен е чрез специална технология с тройно филтриране при неденатурираща температура, което гарантира запазване на биологичната стойност (цялостта) на протеините и запазване на по-голяма част от биологично активните вещества, като в заедно с това са премахнати напълно захарите и сведени до минимум мазнините. Така се постига възможно най-високо качество на протеина и възможно най-голяма степен на чистота.

Тъй като тази производствена технология позволява да се запазят повечето биологичноактивни вещества (към които спадат и пептидите), в IsoFusion Premium Whey Isolate се съдържат високи количества глюкомакропептиди, които иначе се губят в по-голямата си част при други методи на преработка (напр. йонният обмен). Глюкомакропептидите съдържат в структурата си голямо количество аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) и като цяло имат доста положителни ефекти за организма. 

Суроватъчните протеини са пълни протеини (с богат аминокиселинен профил). Съдържат двадесетте аминокиселини, изграждащи телесните тъкани и органи. От тези двадесет аминокиселини, девет са незаменими (есенциални, ЕАА). Човешкият организъм не ги произвежда и за това те трябва да бъдат приети от хранителен източник, богат на тези аминокиселини (АК). Валин, левцин, изолевцин аминокиселини се наричат още аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА), тъй като имат към молекулата си алифатна странична верига с разклонение. За тях се знае (особено за L-левцина), че стимулират производството на протеини в мускулите, което пък от своя страна води до намаляване на разграждането на мускулите, което се получава като резултат от по-интензивни упражнения. Има редица данни, че ВСАА участват в процесите на премахване на ненужните мазнини и поради специфичната си пространствена структура конкурентно се свързват с определени мозъчни рецептори и по този начин редуцират чувството на умора.

Суроватъчните протеини по принцип са протеини, които бързо се разграждат. Тяхното усвояване в организма стартира веднага след прием, което осигурява и бързо снабдяване на тялото с необходимите аминокиселини и пептиди чрез кръвта. Това прави суроватъчния протеин изолат на Gaspari отличен избор за прием след тренировка, като бързото доставяне на аминокиселините подобрява възстановяването на мускулите след тренировката.

В състава на IsoFusion Premium Whey Isolate няма глутен, а що така не са добавяни изкуствени оцветители. Освен това има минимални количества мазнини (<0,5гр), както и пълно отсъствие на захари. Това гарантира високото съдържание на протеини (25гр.) за доза, както и високо качество на продукта. Всичко това плюс страхотния вкус прави IsoFusion Premium Whey Isolate един от най-добрите суроватъчни протеини на пазара.

Защо да изберем Gaspari IsoFusion Premium Whey Isolate?IsoFusion Premium Whey Isolate подобрява възстановяването след тренировка и е с топ цена в Protein.bg

  • Висококачествен продукт
  • Високо количество протеини - над 80%
  • Богат аминокиселинен профил ЕАА, ВСАА
  • Бързо се усвоява в организма
  • Ускорява изграждането на по-чисти мускули
  • Осигурява по-добро възстановяване на мускулите
  • Минимални количества мазнини
  • 0 грама захари
  • Има отличен вкус

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява суроватъчния протеин изолат IsoFusion Premium Whey Isolate на Gaspari?

IsoFusion Premium Whey Isolate представлява  висококачествен суроватъчен протеин изолат на Gaspari nutrition, който е произведен по иновативна технология чрез тройна филтрация при ниски температури, запазващи нативната структура на протеините и тяхната висока биологична стойност. Суроватъчният протеин изолат на Gaspari е с богат аминокиселинен профил (ЕАА и ВСАА) и високо протеиново съдържание, което е 25 грама протеини за всяка доза от 31 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за IsoFusion Premium Whey Isolate - суроватъчен протеин изолат на марката Gaspari

За кого е най-подходящ IsoFusion Premium Whey Isolate (суроватъчен протеин изолат) на Gaspari?

IsoFusion Premium Whey Isolate е подходящ за всеки, който е активно спортуващ и като цяло физически активен. Ако желаете по-бързо натрупване на чиста мускулна маса, суроватъчният протеин изолат на Gaspari е идеалният избор за вас, тъй като чрез иновативната си преработка и пречистване са премахнатаи напълно захарите, а мазнините са в минимални следови количества. Това позволява и приема на IsoFusion Premium Whey Isolate за поддържане на вече изградената мускулна маса. Най-подходящо време за прием е след тренировка

Употреба и дозировка на Gaspari IsoFusion Premium Whey Isolate:

Може да приготвите IsoFusion Premium Whey Isolate в шейкър, блендер или в чаша. За шейкъра прибавете една мерителна лъжичка (доза 31гр.) протеин към 180-240мл. вода и разклатете за около половин минута. В блендера може да добавите 1-2 лъжички със съответното количество вода и да разбиете за около 20 сек. (може да добавите лед и да разбиете за още 30 сек.). Суроватъчният протеин изолат може да разтворите и в чаша, като прибавите 1-2 дози (лъжички) в голяма чаша и да разбъркате до пълно разтваряне.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза! Съхранявайте на хладно и сухо място

*Информация за алергии : Съдържа мляко и соя. Произведен е в съоръжения, преработващи фъстъци, пшеница и яйца

Хранителна стойност за една доза (31гр.)

Калории
- от мазнини
120
5
Мазнини
- наситени
- транс мазнини
0.5 g
0 g
0 g
Натрий135 mg
Холестерол5 mg
Въглехидрати
- фибри
- захари
2 g
0 g
0 g
Протеини25 g

Състав на IsoFusion Premium Whey Isolate : Суроватъчен протеин изолат, Соев лецитин, Натурални и изкуствени аромати, Сол, Сукралоза, Силициев диоксид

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки