Menu
Your Cart

Everbuild Whey Build

Everbuild Whey Build
Everbuild Whey Build
  • Наличност: Да
  • Модел: Everbuild Whey Build
Видян от: 5923
55.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.

Възможни варианти

WheyПротеиновият комплекс Whey Build 2 Lbs. е с високо съдържание на протеини и топ цена в Protein.bg Build представлява протеинов продукт на марката Everbuild, съставен от суроватъчен протеин концентрат и три пептидни протеина, които гарантират лесното усвояване и биодостъпност на съставките. Whey Build съдържа високо количество протеини във всяка доза, а това осигурява и изобилно количество протеини, аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) и глутамин.

Суроватъчният протеин концентрат се усвоява много лесно в организма и бързо доставя необгходимото количество аминокиселини в кръвта. В суроватъчният протеин се съдържат всичките двадесет аминокиселини, нужни на тялото за конструктивните (анаболитни) процеси. Сред тях попадат и есенциалните аминокиселини, които човешкото тяло не произвежда и нормално се набавят с приетата храна. Това са аминокиселините валин, левцин, изолевцин, лизин, хистидин, метионин, треонин, триптофан, фенилаланин. 

Суроватъчните протеини по принцип съдържат биологично активни пептиди, които изпълняват разнообразни благоприятни действия върху организма. Взимат участие в процесите на регулиране на кръвното налягане, въздействат върху имунната система, действат като антиоксиданти, имат антибактериален ефект, спомагат за развиването на мускулите и другите тъкани и много други.

Към Whey Build са добавени и три допълнителни източника на биологично активни пептиди, които се усвояват бързо и пълно в организма - пептиди от суроватъчен и телешки протеин изолат и глутаминови пептиди. След приемане, тялото бързо ги преобразува в протеини, които изграждат мускулната маса и други тъкани. Тези пептиди също имат редица биологични функции като например регулация на метаболизма, ензимната активност и стимулиране на имунната система.

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА), съдържащи се в Whey Build са не по-малко значими за изграждането на мускулите. ВСАА и най-вече левцинът (една от трите ВСАА) играят съществена роля като стимулират производството на протеини в мускулите и по този начин стимулират увеличаването на мускулната маса. Чрез тази стимулация, те предпазват и мускулната тъкан от разграждане в следствие на интензивните тренировки. Освен това ВСАА спомагат за разграждането на излишните мазнини и намаляване на чувството на умора.

Всички тези предимства, заедно с неповторимия вкус на Whey Build го правят страхотен избор за доставяне на необходимото дневно количество протеини.

Защо да изберем Everbuild Whey Build?Everbuild Whey Build 2 Lbs. увеличава натрупването на мускулна маса и е на топ цена от Protein.bg

  • Протеинов комплекс с много бързо усвояване
  • Над 70% съдържание на протеини
  • Богат аминокиселинен профил (ЕАА ВСАА)
  • Увеличава натрупването на мускулна маса
  • Подобрява възстановяването след тренировка
  • Съдържа три вида биологично активни пептиди
  • Лесен за смесване
  • Отличен вкус

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява проеиновият комплекс Whey Build на Everbuild?

Whey Build е протеинова смес на марката Everbuild, съставена от суроватъчен протеин концентрат и три добавени пептидни фракции (суроватъчен и телешки протеин изолат и глутамин) с висока биологична стойност, осигуряващи на организма не само необходимото количество аминокиселини, но и биологично активни пептиди с разнообразни функции, подпомагащи цялостната му дейност. Whey Build е с богат аминокиселинен профил (ЕАА и ВСАА) и високо протеиново съдържание, което е 22 грама протеини във всяка доза от 31 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Whey Build - протеинов комплекс на марката Everbuild.

За кого е най-подходящ Whey Build (протеинов комплекс) на Everbuild?

Whey Build е предназначен за атлети и като цяло всички физически активни хора, за които цел е изграждането на чиста мускулна маса, без излишни мазнини. Whey Build е подходящ за случаите когато желаете да подобрите цялостното си представяне. Протеиновият комплекс на Everbuild се предлага с няколко отлични вкуса, които ще задоволят и най-капризните потребители.

Употреба и дозировка на Everbuild Whey Build:

Смесете една доза (31гр.) Whey Build с 200мл. вода, мляко или течност по избор. Приемайте от една до три дози дневно. За да добавите допълнително количество протеини към дневният си преим, може да приемате 1-2 дози преди упражнение и между главните хранения. Най-подходящо време за прием е след тренировка.

Whey Build се предлага с вкус на шоколадов сладолед, ягодов сладолед, сладолед ягода и банан, сладолед капучино, неовкусен, френска ванилия.

Хранителна стойност за една доза от 31 грама / 73 дози в опаковка

Калории
- от мазнини
120 kcal
 
Мазнини
- наситени
- транс мазнини
2 g
0.5 g
0 g
Холестерол 30 mg
Натрий 90 mg
Въглехидрати
- фибри
- захари
4.5 g
1 g
2 g
Протеини 22 g
Калций 100 mg
Желязо 0.2 mg

*Информация за алергии : Съдържа мляко, соя (лецитин) и пшеница (глутамин). Произведен е в съоръжение, в което се преработват фъстъци и ракообразни.

Състав на Whey Build : Суроватъчен протеин концентрат, Хидролизирани пептиди (от Телешки и протеинови изолати), Глутаминови пептиди, Глицин, Соев Лецитин, Целулоза, Гума гуар.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки