Menu
Your Cart

Everbuild Whey Build

Everbuild Whey Build
Everbuild Whey Build
  • Наличност: Да
  • Модел: Everbuild Whey Build
Видян от: 6089
55.00 лв.
Без данък: 55.00 лв.

Възможни варианти

WheyПротеиновият комплекс Whey Build 2 Lbs. е с високо съдържание на протеини и топ цена в Protein.bg Build представлява протеинов продукт на марката Everbuild, съставен от суроватъчен протеин концентрат и три пептидни протеина, които гарантират лесното усвояване и биодостъпност на съставките. Whey Build съдържа високо количество протеини във всяка доза, а това осигурява и изобилно количество протеини, аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) и глутамин.

Суроватъчният протеин концентрат се усвоява много лесно в организма и бързо доставя необгходимото количество аминокиселини в кръвта. В суроватъчният протеин се съдържат всичките двадесет аминокиселини, нужни на тялото за конструктивните (анаболитни) процеси. Сред тях попадат и есенциалните аминокиселини, които човешкото тяло не произвежда и нормално се набавят с приетата храна.

Суроватъчните протеини по принцип съдържат биологично активни пептиди, които изпълняват разнообразни благоприятни действия върху организма. Взимат участие в процесите на регулиране на кръвното налягане, въздействат върху имунната система, действат като антиоксиданти, имат антибактериален ефект, спомагат за развиването на мускулите и другите тъкани и много други.

Към Whey Build са добавени и три допълнителни източника на биологично активни пептиди, които се усвояват бързо и пълно в организма - пептиди от суроватъчен и телешки протеин изолат и глутаминови пептиди. След приемане, тялото бързо ги преобразува в протеини, които изграждат мускулната маса и други тъкани. Тези пептиди също имат редица биологични функции като например регулация на метаболизма, ензимната активност и стимулиране на имунната система.

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА), съдържащи се в Whey Build са не по-малко значими за изграждането на мускулите. ВСАА и най-вече левцинът (една от трите ВСАА) играят съществена роля като стимулират производството на протеини в мускулите и по този начин стимулират увеличаването на мускулната маса. Чрез тази стимулация, те предпазват и мускулната тъкан от разграждане в следствие на интензивните тренировки. Освен това ВСАА спомагат за разграждането на излишните мазнини и намаляване на чувството на умора.

Всички тези предимства, заедно с неповторимия вкус на Whey Build го правят страхотен избор за доставяне на необходимото дневно количество протеини.

Защо да изберем Everbuild Whey Build?Everbuild Whey Build 2 Lbs. увеличава натрупването на мускулна маса и е на топ цена от Protein.bg

  • Протеинов комплекс с много бързо усвояване
  • Над 70% съдържание на протеини
  • Богат аминокиселинен профил (ЕАА ВСАА)
  • Увеличава натрупването на мускулна маса
  • Подобрява възстановяването след тренировка
  • Съдържа три вида биологично активни пептиди
  • Лесен за смесване
  • Отличен вкус

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява проеиновият комплекс Whey Build на Everbuild?

Whey Build е протеинова смес на марката Everbuild, съставена от суроватъчен протеин концентрат и три добавени пептидни фракции (суроватъчен и телешки протеин изолат и глутамин) с висока биологична стойност, осигуряващи на организма не само необходимото количество аминокиселини, но и биологично активни пептиди с разнообразни функции, подпомагащи цялостната му дейност. Whey Build е с богат аминокиселинен профил (ЕАА и ВСАА) и високо протеиново съдържание, което е 22 грама протеини във всяка доза от 31 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Whey Build - протеинов комплекс на марката Everbuild.

За кого е най-подходящ Whey Build (протеинов комплекс) на Everbuild?

Whey Build е предназначен за атлети и като цяло всички физически активни хора, за които цел е изграждането на чиста мускулна маса, без излишни мазнини. Whey Build е подходящ за случаите когато желаете да подобрите цялостното си представяне. Протеиновият комплекс на Everbuild се предлага с няколко отлични вкуса, които ще задоволят и най-капризните потребители.

Употреба и дозировка на Everbuild Whey Build:

Смесете една доза (31гр.) Whey Build с 200мл. вода, мляко или течност по избор. Приемайте от една до три дози дневно. За да добавите допълнително количество протеини към дневният си преим, може да приемате 1-2 дози преди упражнение и между главните хранения. Най-подходящо време за прием е след тренировка.

Whey Build се предлага с вкус на шоколадов сладолед, ягодов сладолед, сладолед ягода и банан, сладолед капучино, неовкусен, френска ванилия.

Хранителна стойност за една доза от 31 грама / 73 дози в опаковка

Калории
- от мазнини
120 kcal
 
Мазнини
- наситени
- транс мазнини
2 g
0.5 g
0 g
Холестерол 30 mg
Натрий 90 mg
Въглехидрати
- фибри
- захари
4.5 g
1 g
2 g
Протеини 22 g
Калций 100 mg
Желязо 0.2 mg

*Информация за алергии : Съдържа мляко, соя (лецитин) и пшеница (глутамин). Произведен е в съоръжение, в което се преработват фъстъци и ракообразни.

Състав на Whey Build : Суроватъчен протеин концентрат, Хидролизирани пептиди (от Телешки и протеинови изолати), Глутаминови пептиди, Глицин, Соев Лецитин, Целулоза, Гума гуар.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки