Menu
Your Cart

Everbuild BCAA 8:1:1

Everbuild BCAA 8:1:1
Everbuild BCAA 8:1:1
Everbuild BCAA 8:1:1
Everbuild BCAA 8:1:1
Everbuild BCAA 8:1:1
  • Наличност: Да
  • Модел: Everbuild BCAA 8:1:1
Видян от: 4177
45.00 лв.
Без данък: 45.00 лв.

Възможни варианти

BCAABCAA 8:1:1 стимулира натрупването на мускулна маса и е на топ цена в Protein.bg 8:1:1 е продукт на марката Everbuild, който представлява аминокиселини с разклонени вериги в съотношение 8:1:1. BCAA 8:1:1 ще ви помогне да постигнете още по-добри резултати, тъй като е с подобрена формула, разтваря се отлично и е с невероятен вкус.

ВСАА представляват аминокиселини със странично разположена алифатна верига с разклонение. Аминокиселините с разклонени вериги, които имат отношение към протеините и тъканите са три : левцин, изолевцин и валин, срещащи се в естествено в съотношение 2:1:1 в полза на левцина. Освен че са ВСАА, те влизат и в състава на незаменимите (есенциални, ЕАА) аминокиселини, които трябва да се доставят с храната, тъй като тялото не ги произвежда.

Подобрената формула на Everbuild и съотношение 8:1:1 осигуряват повишаване на ефективността, тъй като при прием на ВСАА в стандартните съотношения, оставащият изолевцин инхибира конкурентно активността на левцина, а именно левцина е аминокиселината с най-голяма активност от трите ВСАА. Поради това по-високите съотношения в полза на левцина ще доведат до по-бързи резултати. 

ВСАА, които са около 35% от общите есенциални аминокиселини в организма стимулират продукцията на мускулните протеини и така увеличават мускулната маса. Това също така помага и за процесите на възстановяване след тренировка, тъй като чрез синтеза на протеини се прекратяват катаболитните процеси, водещи до разграждане на мускулите. И тъй като левцинът е най-активната от трите аминокиселини, високото количество от нея и разликата в съотношенията с изолевцина ще увеличат протеиновия синтез и възстановяването на мускулите.

ВСАА подпомагат и премахването на излишните мазнини. Те са способни да ускорят окислението на мастните киселини и в комбинация с действието на инсулина, в дългосрочен план и при редовен прием, разграждането на мастните киселини може да се увеличи. Аминокиселините с разклонени вериги могат също така да спомогнат за редуциране на чувството на умора. Това се получава поради сходството в техния транспорт и този на триптофана. При по-продължителните тренировки, нивото на свободен триптофан в кръвта се увеличава и при достигането му в мозъка, той се преобразува в 5-хидрокситриптамин или серотонин (който придава чувство на умора). ВСАА се транспортират със същата система, която пренася триптофана. При високи концентрации, ВСАА конкурентно могат да изместят 5-хидрокситриптамина и да се свържат със същите мозъчни рецептори, но без да оказват същото действие.

Продуктът на Everbuild - ВСАА 8:1:1 ви позволява да постигнете още по-добри резултати чрез подобрената си формула и по-ефективно действие. Аминокиселините с разклонени вериги са важни за поддържане на растежа на мускулите и възстановителните процеси, а ВСАА 8:1:1 ви дава перфектно съотношение и невероятен портокалов и ябълков вкус, както и обезвкусен вариант.

Защо да изберем Everbuild BCAA 8:1:1?BCAA 8:1:1 ускорява възстановяването на мускулите и е с топ цена в Protein.bg

  • Подобрено съотношение 8:1:1
  • Увеличава изграждането на мускулна маса
  • Подобрява възстановителните процеси
  • Участва в премахването на мазнините
  • Спомага за намаляване на умората
  • Много лесно разтваряне
  • Отличен вкус (+ неовкусен вариант)
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA 8:1:1 на Everbuild?

BCAA 8:1:1 са аминокиселини с разклонени вериги на марката Everbuild, произведени с подобрена формула и по-високо количество левцин спрямо другите две аминокиселини (8:1:1) за да се осигури по-силно стимулиране на протеиновия синтез, както и да се подобрят процесите на възстановяване. ВСАА са способни да намалят умората и да допринесат за премахване на излишните мазнини. ВСАА 8:1:1 се разтваря много добре, а освен това има невероятен вкус на портокал или ябълка, както и обезвкусен вариант. В продукта на Everbuild се съдържат 5 гр. ВСАА във всяка доза от 5,4 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA 8:1:1 - аминокиселини с разклонени вериги на марката Everbuild

За кого е най-подходящ BCAA 8:1:1 (аминокиселини с разклонени вериги) на Everbuild?

Ако желаете да увеличите мускулната си маса и като цяло да подобрите ефективността на тренировките си, ВСАА 8:1:1 е подходящ продукт за вас. Освен, че стимулира производството на мускулните протеини, ВСАА 8:1:1 ускорява възстановяването, намалява умората и спомага за премахването на излишните мазнини. Всичко това прави аминокиселинтие с разклонени вериги на Everbuild подходящи за всеки, който спортува активно и желае да подобрява формата си.

Употреба и дозировка на Everbuild BCAA 8:1:1:

Смесете една доза (лъжичка) ВСАА 8:1:1 с 250-300мл вода (в зависимост от вкусовите предпочитания) и разбъркайте или разклатете за около 30 секунди до пълно разтваряне. Може да приемате ВСАА 8:1:1 по време или след тренировка, като максималния дневен прием е три дози.

Количество аминокиселини (в свободна форма)

Състав:Стойност за 1 доза:
L-левцин4000 mg
L-изолевцин500 mg
L-валин500 mg

Други съставки в BCAA 8:1:1 : Лимонена киселина, Ябълчна киселина, Натурални и изкуствени аромати, Натриев хлорид, Бета каротен, Рибофлавин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки