Menu
Your Cart

Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea

Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
Hot
Everbuild Liquid L-Carnitine 3000 mg + Green Tea
 • Наличност: Да
 • Модел: Everbuild Liquid L-Carnitine + Green Tea
Видян от: 6054
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.

Възможни варианти

LiquidLiquid L-Carnitine + Green Tea е течен L-карнитин с топ цена в Protein.bg L-Carnitine + Green Tea е продукт на компанията Everbuild, който представлява течен L-карнитин с екстракт от зелен чай и добавени витамини от група В и хром пиколинат. L-карнитинът е сочен за една от най-ефективните съставки за изгаряне на мазнини. Предимството на Liquid L-Carnitine + Green Tea пред другите продукти, съдържащи L-карнитин е, че в продукта на Everbuild се съдържат 3 грама L-карнитин във всяка доза от 10мл.

Наличният L-карнитин в продукта на Everbuild е аминокиселина, която се получава от лизин и метионин, не влиза в състава на структурните протеини и е свързана с транспорта на мастни киселини. Ролята на L-карнитина е да осигурява транспортирането на мастните киселини през мембраната на мускулните клетки към митохондриите, където се осъществява тяхното разграждане чрез бета-окисление. Окислението на мастните киселини води до нямаляването им, а освен това осигурява и енергия за организма. При разграждането на мастните киселини се образува и Ац-КоА (ацетил-коензим А) като отпаден продукт. L-карнитинът е отговорен и за изнасянето на отпадните продукти от бета-окислението извън митохондриите и самата клетка. 

Взаимоотношенията на L-карнитина с мастните киселини и възможността му пряко да участва в процесите на тяхното разграждане го правят продукт с есенциално значение за премахването на излишните телесни мазнини и по този начин достигането на по-добри резултати и изграждането на по-чиста мускулна маса. Друго предимство на Liquid L-Carnitine + Green Tea пред осталите продукти, съдържащи L-карнитин e течната форма на продукта. Това осигурява доста по-бърза и пълна абсорбция на активните съставки в сравнение с капсулите или таблетките, а това е важно за да се определи колко ефективен е даден продукт.

Елемент, който играе главна роля в метаболизма на въглехидратите и мастните киселини е хрома. Неговата важна роля е свързана с процесите на регулиране на холестерола, кръвната захар и инсулиновта чувствителност. Чрез тези свои функции и процесите, в които е включен, хрома е важен за поддържане на телесното тегло в здравословни граници.

Витамините от група В са важни за образуването на червените кръвни клетки, функционирането на нервната система и за поддържането на телесното тегло, тъй като имат доста разнообразни функции, сред които са синтеза на ДНК и РНК, метаболизма на мастни киселини и аминокиселини, ролята им на кофактори в редица важни метаболитни ензими, както и основен компонент на NAD и FAD (съединения, пренасящи електрони). Витамините от група В притежават още много положителни ефекти върху организма, а техния дефицит или липса могат да доведат до тежки физиологични последици.

Екстрактът от зелен чай е с добре познати свойства, които стимулират мозъка и мисловните процеси, подпомагат концентрацията и фокуса, регулацията на кръвната захар, задържането на вода и други.

Защо да изберем Everbuild Liquid L-Carnitine + Green Tea?Течният L-карнитин на Everbuild ускорява изгарянето на мазнините и подобрява метаболизма

 • Ускорява метаболзма
 • Увеличава разграждането на мастните киселини
 • Ускорява процесите на абсорбция в организма
 • Осигурява енергия без да засяга нервната система
 • Участва в регулацията на нивата на инсулин
 • Регулира нивата на кръвната захар
 • Има силни антоксидантни свойства
 • Скъсява времето за възстановяване от тренировка
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява течният L-карнитин - Liquid L-Carnitine + Green Tea на Everbuild?

Liquid L-Carnitine + Green Tea представлява L-карнитин в течна форма, съдържащ екстракт от зелен чай, витамини от група В и хром пиколинат, които активно участват в процесите на изгаряне на мазнини. L-карнитинът е може би най-добрия избор когато става въпрос за топене на мазнини и намаляване на теглото. Витамините, хрома и зеленият чай подпомагат тези процеси, като в същото време подпомагат цялостното състояние на организма. L-карнитинът на Everbuild се абсорбира много бързо, тъй като е в течна форма и осигурява 3 грама L-карнитин за всяка доза от 10мл.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Liquid L-Carnitine + Green Tea - течен L-карнитин на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Liquid L-Carnitine + Green Tea (течен L-карнитин) на Everbuild?

Течният L-карнитин на Everbuild е подходящ за тези, които искат да намалят и премахнат излишните телесни мазнини, да изградят чиста мускулна маса и като цяло да подобрят метаболизма си, тъй като Liquid L-Carnitine + Green Теа има и други благоприятни за организма ефекти като антоксидантни свойства, регулация на кръвната захар, инсулина и др.

Употреба и дозировка на Everbuild Liquid L-Carnitine + Green Tea:

Примайте по една доза (10мл) Liquid L-Carnitine + Green Tea от един до три пъти дневно на празен стомах и преди тренировка. Разклащайте добре преди всеки прием.  

Продукта се предлага в опаковки от 500мл (50 дози) с вкус на портокал, манго и розов грейпфрут.

Състав:Стойност:Съставка:Стойност:
Калории6 kcalВитамин В38.0 mg
L-карнитин (свободна форма)3000 mgВитамин В52.5 mg
Екстракт от зелен чай10 mgВитамин В60.7 mg
Хром (под форма на пиколинат)200 mcgВитамин В121.2 mcg

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки