Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

AMIX BCAA Elite Rate

Прегледан: 3938
AMIX BCAA Elite Rate Наличен

30.00 лв.
* Брой Капсули:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

AMIX BCAA Elite Rate

BCAABCAA Elite Rate са аминокиселини с разклонени вериги под формата на капсули с топ цена в Protein.bg Elite Rate са аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) на марката AMIX под формата на капсули, които ще ви помогнат бързо да увеличите мускулната си маса, да намалите мазнините и като цяло да подобрите резултатите от тренировките си. Аминокиселините с разклонени вериги се наричат така, тъй като към молекулата си, тези аминокиселини имат и странична алифатна верига с разлконение. ВСАА, които имат отношение към синтеза на протеини и изграждането на мускули са L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те спадат към 9-те есенциални аминокиселини, което означава, че не се произвеждат в човешкия организъм и трябва да се приемат с храната. Общо, аминокиселините с разклонени вериги представляват около 35% от всички есенциални аминокиселини и в естествени условия се срещат в съотношение 2:1:1 в полза на L-левцина.

Освен че са структурни елементи на протеините, ВСАА изпълняват и други, при това важни функции. Много изследвания в тази област показват, че ВСАА и особено L-левцина - най-активната от трите ВСАА, стимулират синтеза на протеини в мускулите и така активно увеличават тяхното натрупване и в същото време чрез анаболитния си ефект ги предпазват от разграждане в следствие на интензивните тренировки. Освен това, аминокиселините с разклонени вериги ускрояват възстановяването след тренировка, а според някои проучвания спомагат и за премахването на излишните телесни мазнини и поддържането на нивата на гликоген.

Друго важно свойство на аминокиселините с разклонени вериги е влиянието им върху намаляването на умората. По време на по активни тренировки, нивото на триптофан в кръвта се повишава, и когато достигне до мозъка, с помощта на ензими с преобразува в 5-хидрокситриптамин (серотонин) - който придава чувство за умора. Аминокиселините с разклонени вериги се транспортират в кръвта чрез същата транспортна система както и триптофата. Освен това те могат да влияят на съшите мозъчни рецептори и когато са в по-голяма концентрация се свързват с тях, но не проявяват ефекта на серотонина.

ВСАА Elite Rate на  AMIX ще ви позволи да натрупате чисти мускули, и да подобрите цялостното си представяне, тъй като предлага 3 грама висококачествени аминокиселини с разклонени вериги в съотношение 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин). ВСАА Elite Rate се абсорбират лесно и бързо в организма, което увеличава тяхната биологична стойност.

Защо да изберем AMIX BCAA Elite Rate?BCAA Elite Rate предпазват мускулите от разграждане и са на топ цена от Protein.bg

  • Стимулират синтеза на мускулни протеини
  • Подобряват възстановяването
  • Увеличават натрупването на мускулна маса
  • Аминокиселини с високо качество
  • Естествено съотношение 2:1:1
  • Редуцират чувството на умора
  • Спомагат за изгаряне на излишните мазнини
  • Лесна и бърза абсорбция
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Elite Rate на AMIX?

BCAA Elite Rate представляват аминокиселини с разклонени вериги на капсули, поризведени от компанията AMIX в естествено съотношение 2:1:1 в полза на L-левцина. ВСАА стимулират синтеза на протеини, предпазват мускулите, намаляват умората, подобряват възстановяването и спомагат за премахването на излишните мазнини. Всички тези полезни ефекти правят BCAA Elite Rate наистина доста ефективен за постигане на желаните резултати. Продукта на AMIX съдържа 3 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 6 капсули. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви предлага супер цена за BCAA Elite Rate - аминокиселини с разклонени вериги на марката AMIX

За кого е най-подходящ BCAA Elite Rate (аминокиселини с разклонени вериги) на AMIX?

BCAA Elite Rate е идеален за бързо натрупване на чиста мускулна маса. Подходящ е за всеки, който желае постигане на бързи резултати или просто като допълнителен източник на протеиногенни аминокиселини. ВСАА Elite Rate ви осигурява по-бързо възстановяване след тренировка и също така предпазва мускулите ви от разграждане.

Употреба и дозировка на AMIX BCAA Elite Rate:

Приемайте по една доза (6 капсули) BCAA Elite Rate дневно, като вземате 3 капсули преди и 3 капсули след тренировка. 

Състав:Стойност за 1 доза:
L-левцин1500 mg
L-изолевцин750 mg
L-валин750 mg

Състав на BCAA Elite Rate : L-левцин, L-изолевцин, L-валин, желатинови капсули (чист желатин, вода, оцветител - титаниев диоксид), Антислепващ агент - магнезиев стеарат, силициев диоксид

* Информация за алергии : съдържа следи от мляко, яйца, соя, орехи, фъстъци, ракообразни и глутен

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: