Menu
Your Cart

All American EFX Kre-Alkalyn

All American EFX Kre-Alkalyn
All American EFX Kre-Alkalyn
All American EFX Kre-Alkalyn
All American EFX Kre-Alkalyn
text
All American EFX Kre-Alkalyn
 • Наличност: В наличност
 • Модел: All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore
Видян от: 4535
50.00 лв.
Без данък: 50.00 лв.

Възможни варианти

All American EFX Kre-Alkalyn повишава силата и издръжливостта.All American EFX Kre-Alkalyn е спортна добавка, която може да се включи перфектно в ежедневната суплеменция на всеки активен човек. Креатинът е сред най-ценените в спортните среди продукти. Причината е, че резултатите са бързи, стабилни и много харесвани – увеличаване на силата и издръжливостта, ускорено възстановяване и стимул за качване на мускулна маса. Формулата на добавката съдържа буфериран креатин монохидрат, един от най-ефективните видове креатин, които се предлагат на пазара. Креатинът е отличен избор както за тежко трениращи атлети, така и начинаещи спортисти. Оказва силен мотивиращ ефект, с което поддържа желанието за тренировки. Механизмът, по който действа е чрез увеличаване нивата на креатин в тялото. Той служи за възстановяване на енергийните нива (участва в синтеза на аденозин трифосфат - АТФ). Това пък увеличава издръжливостта и съответно работните тежести. Креатинът възстановява по-бързо тялото след тренировка, а това скъсява времето за регенериране на мускулите. Резултатът е изключително качествено и бързо качване на мускулна маса. Ефектите от тренировката се забелязват бързо и именно там се крие мотивиращият ефект на креатинаКре-алкалин е буферирана форма на креатин монохидрата. Предлага подобрено усвояване, отличен стомашен комфорт и високи резултати. Всяка доза от All American EFX Kre-Alkalyn съдържа 1500 мг kre-alkalyn. Креатинът е подходящ избор при режим за качване на мускулна маса. Освен да повишава силата и издръжливостта, с което се влияе върху работните тежести, креатинът подобрява хидратацията вътре в клетката, а това е изключително важно за синтеза на протеин. Освен за визията, креатинът подобрява когнитивните възможности, има потенциал да действа противовъзпалително и да регулира нивата на холестерол. Буферираният креатин предлага стабилна структура, която е устойчива и потентна. Удобната за приемане форма – капсули, предлага лесно съхранение, пренасяне, дозиране и прием. Всяка доза от 2 капсули съдържа 1500 мг буфериран креатин монохидраткре-алкалин.

Защо да изберем EFX Kre-Alkalyn?

 • All American EFX Kre-Alkalyn стимулира мускулния растеж.Стабилизирана форма на креатин;
 • Повишава силата;
 • Възстановява енергийните нива;
 • Увеличава издръжливостта;
 • 1500 мг буфериран креатин монохидрат;
 • Стимулира възстановяването;
 • Действа мотивиращо при тежки тренировки;
 • Насърчава мускулния растеж;
 • Намалява възпаленията;
 • Подобрява хидратирането на клетките;
 • Лесно и удобно дозиране;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява All American EFX Kre-Alkalyn?

All American EFX Kre-Alkalyn е спортен суплемент, който съдържа стабилизирана форма на креатин монохидрат. Формулата е отлично решение за активно спортуващи хора, независимо дали начинаещи или напреднали, които искат да ускорят резултатите от усилията в залата. Креатинът е точното решение за целта. Включването на хранителна добавка с креатин на капсули е отличен начин да се постигне желаната визия и добро самочувствие. Кре Алкалинът е буферирана форма на креатин и осигурява по-голяма стабилност и усвоимост. Включването в спортната суплеменция носи задоволителни резултати в кратки срокове. По време на тренировка нивата на енергия в организма се понижават драстично, превръщайки аденозин трифосфата в аденозин дифосфат. Това води до умора и отпадналост, както и намалена работоспособност. Креатинът помага за ресинтезирането на АДФ отново в АТФ. Повишената енергия и издръжливост има потенциал да повиши работните тежести, което пък стимулира мускулите да нарастват, за да отговорят на увеличеното натоварване. Бързото възстановяване позволява на всичко това да се повтори, а със сигурност резултатите увеличават мотивацията за продължаване на спортните занимания.

За кого е подходящ EFX Kre-Alkalyn (Кре Алкалин)?

EFX Kre-Alkalyn е отлично решение за спортуващи и активни хора, които целят подобряване на визията и спортното представяне. Формулата съдържа стабилизирана форма на креатина, и по-конкретно – креатин монохидрат. Кре Алкалин на капсули стимулира образуването на енергия в клетките и поддържа работоспособността на мускулите при натоварване. Насърчава мускулен растеж чрез увеличаване на тежестите и подобряване на хидратацията на клетката.  Удобната форма предлага лесно дозиране и прием по всяко време. Всяка доза от EFX Kre-Alkalyn съдържа 1500 мг буфериран креатин монохидрат.

Употреба и дозировка на All American EFX Kre-Alkalyn:

Една доза (2 капсули) се приема около 30 минути преди тренировка, както и една доза след нея. Препоръчва се консумирането на достатъчно вода.

СъставСтойност за 2 капсули 
Кре Алкалин (буфериран креатин монохидрат)1500 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: капсула (желатин, оцветители), малтодекстрин, магнезиев стеарат.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.