Menu
Your Cart

All American EFX

EFX Sports е марка, разработена за всички състезатели. Те вярват, че техните продукти могат да помогнат на всички спортисти, без значение с какво се занимават. Техни лоялни клиенти са спортисти, които са намерили своето място в живота и се управляват от страстта си да бъдат най-добрите. Когато става въпрос за добавки, те знаят, че качеството, а не количество, е ключът към по-добрите резултати. Те се доверяват на EFX Sports, защото техните продукти са гарантирани за чистота, ефективност и не съдържат забранени субстанции.

EFX Sports са малка, елитна група, но се занимват с всичко - от закупуване на суровини, формулиране и лабораторни изпитания, в процеса на производство, опаковане, етикетиране и морски транспорт - всичко това под един покрив. EFX Sports се развиват и притежават всички нови съставки, използвани в техните продукти, като Kre-Alkalyn, Karbolyn и Taxadrol. Всичко започва и свършва с изключително строги процедури за изпитване на продукта. В действителност, всеки продукт, който произвеждат, трябва да мине 3 критични контролни точки за качество, преди, по време и след производството.

 

 

Марка: All American EFX Модел: All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore
All American EFX Kre-Alkalyn е спортна добавка, която може да се включи перфектно в ежедневната суплеменция на всеки активен човек. Креатинът е сред най-ценените в спортните среди продукти. Причината е, че резултатите са бързи, стабилни и много харесвани – увеличаване на силата и издръжливостт..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: All American EFX Модел: All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore
All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore е креатинова добавка, специално насочена към сериозните и тежко трениращите атлети. Формулата съдържа стабилизирана форма на креатина, която позволява пълноценно усвояване без страничните ефекти. Последните често се изразяват във водна задръжка и подпухване. Осв..
88.20 лв.
Без данък:88.20 лв.
Марка: All American EFX Модел: All American EFX NF-Pro Protein
All American EFX NF-Pro Protein съдържа пълноценна добавка, съдържаща суроватъчен протеин, с който всеки бодибилдър ще постигне желаните резултати. Подпомага синтеза на протеини на клетъчно ниво, ускорява възстановяването на мускулите след натоварване и предлага всичко това само в една доза. Защо..
129.00 лв.
Без данък:129.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки