Menu
Your Cart

Training Bands 4 бр | OstroVit

Training Bands 4 бр | OstroVit
New
Training Bands 4 бр | OstroVit
 • Наличност: Да
 • Модел: Training Bands 4 Pieces Set
Видян от: 116
21.90 лв.
Без данък: 21.90 лв.

Training Bands 4 бр | OstroVit

 • Изработени от 100% латекс
 • Предлагат се в нива на съпротивление леко, средно, силно и изключително силно
 • Предлагат се в следните размери 0,5 мм (зелен), 0,7 мм (червен), 0,9 мм (син), 1,1 мм (черен)
 • Всички ластици са с дължина 50 см
 • Комплект ластици за тренировка на топ цена от OstroVit

Какво знаем за ластиците за тренировка?

За първи път използвани през 90-те години, ластиците за тренировка са се изработвали от хирургически тръби, преди да преминат към рехабилитационен инструмент, използван от физиотерапевти, хиропрактици и треньори. Днес тренировъчните ластици са надежден инструмент, често срещан както във фитнес, така и в рехабилитационни заведения по целия свят.

Какви фитнес упражнения могат да се правят с ластици за тренировка?

Ластиците за тренировка са ефективни, универсални, достъпни и преносими инструменти, които предлагат значително предимство на фитнес упражненията и рехабилитационните упражнения. Доказано, че увеличават силата и стабилността, докато изгарят мазнините и тонизират чистата мускулатура, те могат да се използват за цялостна тренировка на цялото тяло, която предизвиква практически всяка мускулна група, навсякъде и по всяко време и от почти всяка възраст и диапазон на спортните способности. Професионалните ластици за тренировка са популярни поради редица причини:

 • Невероятно рентабилни

Ластиците за тренировка са на достъпна цена и лесни за подмяна, което ги прави подходящи за всеки бюджет.

 • Адаптируеми към множество фитнес нива

Независимо дали сте начинаещ, експерт, или професионален спортист, фитнес ластиците са за Вас. Те се предлагат в различни съпротивления и могат да бъдат регулирани, за да добавят или намаляват интензивността към тренировка, като придават на ластика повече или по-малко отпускане.

 • Универсални

Разнообразните функции на групите и диапазонът на адаптивност ги правят гъвкав инструмент във всяка тренировка, за да се гарантира, че тренировките никога не стават монотонни.

 • Преносими

Тъй като ластиците за тренировка са много леки и заемат много малко място, те могат да бъдат носени навсякъде, където отидете; те са идеални за тези, които пътуват често или нямат време да тичат до фитнеса.

 • Ефективни тренировки

Ластиците за тренировки са много ефективни за развиване на мускулен тонус, увеличаване на силата и подобряване на общия баланс, стабилност и координация за по-малко време. Те също така увеличават упражненията за телесно тегло.

 • Използвайте с познати упражнения

Фитнес ластиците са идеалното допълнение към много различни видове тренировки, независимо дали искате да ги използвате с познати упражнения, или със стотиците програми за упражнения с ластици.

Как да изберем ластици за тренировка?

При фитнес ластиците няма „универсален размер, подходящ за всички“, затова има предварително опаковани комплекти ластици за тренировки, предназначени да отговорят на различни физически нужди и цели. Цветно кодираните ластици улесняват потребителя да идентифицира най-доброто напасване, докато достъпният ценови диапазон предоставя на клиентите голямо разнообразие от ластици за съпротивление и нива, от които да избират.

В зависимост от цвета, ластиците за тренировки са с различна степен на съпротивление.

Когато сте ангажирани с Вашата фитнес рутина, Вие разчитате на Вашите продукти за упражнения, за да Ви помогнат да се чувствате и да изглеждате по-добре. OstroVit Ви предлага тези надеждни фитнес инструменти с най-ефективните, безопасни и оптимално проектирани комплекти ластици за тренировки на пазара. Комплект ластици за тренировка на супер цена от OstroVit са безопасни, достъпни и изработени от най-висококачествената и дълготрайна латексна гума и са пригодени да бъдат най-удобните за потребителя и адаптирани към всякакви тренировки.

Видове ластици за тренировки и отличителни черти

Ластиците за тренировки често са кодирани с цвят, за да означават различни нива на съпротивление. Нивото на съпротивление е количеството напрежение, което лентата Ви предлага по време на упражнение. Четирите основни категории устойчивост, открити в лентите на устойчивост, са: лека, средна, тежка и изключително тежка. Хората често минават на по-високо ниво на съпротива, тъй като техният мускулен тонус и цялостната сила на тялото се подобряват чрез редовни тренировки.

Цветът на ластика за тренировка, който използвате, зависи от резултатите, които искате да постигнете с упражненията си. По-леките нива на съпротивление са подходящи за хора, които започват да спортуват за първи път, не са тренирали за дълъг период от време или са в ранните етапи на рехабилитация. Средните нива на съпротивление са добри за тези, които започват програма за укрепване или увеличават мускулната издръжливост. По-високите нива на съпротивление са за по-напреднали трениращи, които се нуждаят от по-голямо съпротивление. 

Ластици с лека устойчивост в зелено

Ластиците за тренировка в зелено са за начинаещи, възрастни потребители или потребители, които може да са пострадали и се нуждаят от много лека съпротива. Тези ленти предлагат около 1 до 5 килограма съпротивление.

Ластици със средна устойчивост в червено

Тренировъчните ластици в червено предлагат съпротивление от 5 до 10 килограма и са добър универсален избор за силови тренировки.

Ластици с тежко съпротивление в синьо

Тези ластици работят добре за активни потребители, които тренират редовно. Сините ластици за тренировки осигуряват от 10 до 15 кг съпротивление.

Ластици с изключително тежко съпротивление в черно

Черните ластици за тренировки обикновено са запазени за най-силните и опитни потребители. Тези ластици предлагат от 15 до 20 килограма съпротивление по време на тренировки.

Като купувате Комплект ластици за тренировка на уникална цена от OstroVit, имате възможност да направите тренировката си по-предизвикателна, когато един ластик стане твърде лесен за използване. Наличието на два или повече фитнес ластика прави Вашата тренировка по-ефективна. Можете да използвате ластик с по-голямо съпротивление за големи мускулни групи и с по-леко съпротивление за по-малки мускулни групи.

Определяне на правилните упражнения

Определете дали ще използвате лентите като своя основен метод за силова тренировка, като допълнение към вече установен режим на тренировка, като рехабилитационен инструмент след нараняване или операция или като инструмент за предотвратяване на потенциално нараняване. 

Потребителите обикновено получават отлични резултати от тренировката с фитнес ластици, когато влагат достатъчно енергия и усилия в нея. С правилната форма на упражнение и правилното ниво на съпротивление мускулите ще получат много упражнения. 

Тренировките с фитнес ластици могат да бъдат от полза за лица от всички възрасти и нива на активност. Комплект ластици за тренировка на невероятна цена от OstroVit увеличава силата, подвижността и функцията на мускулите, както и намалява болката в ставите. Ластиците за тренироовка също така подобряват физическата гъвкавост, намаляват риска от нараняване, подобряват функционалната способност на възрастните и подобряват спортните постижения. Освен това мускулният дисбаланс и лошата стойка могат да бъдат коригирани. 

Упражненията с Комплект ластици за тренировка на страхотна цена от OstroVit могат да помогнат за активиране на определени мускули преди тренировка за по-ефективни резултати. Рехабилитационните упражнения и упражненията за предотвратяване на наранявания могат да се извършват след разговор с Вашия лекар или физиотерапевт.

Какви упражнения мога да правя с ленти?

Всички познати упражнения могат да се правят с ластици за тренировка. Те могат да заменят свободните тежести, да усилят упражненията със собствено тегло, да допълнят упражненията на тренировъчните машини и да добавят разнообразие от свежи начини за насочване към определени мускулни групи. Благодарение на гъвкавите степени на ластиците, интензивността и формата на движение могат да бъдат контролирани.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки