Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Syntrax

Syntrax предлагат на своите клиенти иновативни продукти с изключително качество. Сред продуктите на Syntrax ще намерите както пъpвoĸлacни пpoтeини c най-различни вĸycoвe, така и пpoдyĸти зa пoĸaчвaнe нa мycĸyлнaтa мaca и мoщни фeтбъpнъpи. Syntrax бързо заема челно място на пазара за добавки, като пocтaвя нoви cтaндapти cъc cвoитe yниĸaлни пpoдyĸти. За разработването на всеки продукт се използват само висококачествени суровини, като целта на производителя е да предложи мaĸcимaлнo eфeĸтивни протеини. Syntrax разполагат с протеини с най-добро качество на съставките и голямо разнообразие на вкусове на достъпни за всеки цени.


Марка: Syntrax Модел: Syntrax Matrix 5.0
Протеиновите матрици имат своите предимства и плюсове в сравнение със суроватъчните протеини. Матрицата представлява комбинация от различни видове протеин и води до по-бавното изпразване на стомаха и по-бавното усвояване на протеина. Това от своя страна ви кара да се чувствате по-дълго време сити и ..
135.00 лв.
Без данък:135.00 лв.
Марка: Syntrax Модел: Nectar Whey Isolate
Омръзнало Ви е от протеинови напитки с тежък и неприятен вкус? Омръзнало Ви е да Ви предлагат протеинови смеси, обещаващи чудеса в аромата, които всеки път са Ви разочаровали? Вече няма нужда от чудеса, SynTrax Nectar суроватъчен протеин изолат е реалност и е тук!SynTrax Nectar Whey Isolate суро..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Марка: Syntrax Модел: Syntrax Trophix
Syntrax Trophix™ е хранителна добавка, която стимулира протеиновия синтез на клетъчно ниво. Добър източник на различни протеини. Има способността да подобри и да повиши издръжливостта и енергията. Trophix осигурява на организма тонус през целия ден и помага за по-бързото възстановяване след тежки и ..
110.00 лв.
Без данък:110.00 лв.
Марка: Syntrax Модел: Syntrax Whey Shake
Дотук с триковете и подвеждащата реклама! Забравете шейковете, чийто вкус Ви кара да потръпвате! SynTrax Whey Shake суроватъчен протеин концентрат са шейкове от ново измерение!Защо да изберем SynTrax Whey Shake суроватъчен протеин концентрат?Висококачествен суроватъчен протеин концентрат ..
115.00 лв.
Без данък:115.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)