Menu
Your Cart

Syntrax Matrix 5.0

Syntrax Matrix 5.0
Syntrax Matrix 5.0
Syntrax Matrix 5.0
Syntrax Matrix 5.0
Syntrax Matrix 5.0
Syntrax Matrix 5.0
Syntrax Matrix 5.0
Syntrax Matrix 5.0
Syntrax Matrix 5.0
 • Наличност: Да
 • Модел: Syntrax Matrix 5.0
 • Тегло: 0.92кг
Видян от: 8606
89.00 лв.
Без данък: 89.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

В протеиновата матрица на Syntrax са включени различни източници на белтъчини

Протеиновите матрици имат своите предимства и плюсове в сравнение със суроватъчните протеини. Матрицата представлява комбинация от различни видове протеин и води до по-бавното изпразване на стомаха и по-бавното усвояване на протеина. Това от своя страна ви кара да се чувствате по-дълго време сити и ви осигурява градивен материал на мускулите за по-дълго време. 

През годините Syntrax Matrix се е доказала на пазара за хранителни добавки и за това говорят продажбите на продукта. В неговия състав ще откриете три висококачествени източника на протеин - суроватка, мицеларен казеин и яйчен албумин.

Защо да изберем Matrix Протеинова матрица на Syntrax?

 • Протеинова матрица с висококачествени източници;
 • Подпомага качването на мускулна маса;
 • Подобрява регенерирането на тялото след тренировка;
 • Спира процесите на мускулен разпад;
 • Страхотни вкусове;
 • 23 г белтъчини на доза;
 • 1.5 г мазнини;
 • 2 г въглехидрати;
 • Не съдържа аспартам
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Протеиновата матрица Matrix?

Протеиновата матрица Syntrax Matrix съдържа суроватка, мицеларен казеин и яйчен албумин.Продуктът на Syntrax Matrix е хранителна добавка, съдържаща висококачествена протеинова матрица. Тя е незаменима за всеки спортуващ, който иска да изгради релефно, мускулесто тяло.

В протеиновата матрица на Syntrax са включени различни източници на белтъчини. Целта е да се предложат протеини с бързо и бавно усвояване, за да се покрият както моментните, така и дългосрочните нужди на организма от аминокиселини.

Ултрафилтриран суроватъчен протеин – бързоусвоим пълноценен белтък, който има стимулиращо влияние върху синтеза на протеини и мускулното изграждане. Суроватъчният протеин е с отлични качества и подпомага функциите на имунната система. Покрива моментните нужди от аминокиселини, например сутрин след ставане и веднага след тренировка. По този начин предпазва мускулите от разпад.

Яйчен албумин – пълноценен белтък, който е с отличен аминокиселинен профил. Неговата скорост на усвояване може да се определи като средна. Така се обезпечава нуждата от аминокиселини, например между храненията или при по-продължителна липса на белтъчини.

Казеин – произвежда се от млякото (80% от протеина в него е казеин) и е с удължено освобождаване на аминокиселини. Това прави продукта изключетлно подходящ за прием вечер преди лягане. Така се противодейства на катаболните процеси, които са нормална част от метаболизма, но крайно нежелани, когато засягат мускулните тъкани.

Глутаминови пептиди – това е съединение на аминокиселината глутамин с пептиди. По този начин се постига по-добра устойчивост и същевременно да се усвои по-бързо.

За кого е най-подходяща Протеиновата матрица Syntrax Matrix?

Matrix е продукт, специално разработен за всеки спортист, които желае по-бързо мускулно нарастване. Протеиновата матрица подобрява възстановяването и антикатаболна протекция. Полза от приема на Протеиновата матрица Syntrax Matrix ще извлекат хората, които по време на дълъг период от ежедневието си нямат достъп до качествена храна.

Формулата на добавката предлага три различни протеинови източника, с бързо, средно и бавно освобождаване на аминокиселини. Това прави продукта подходящ за прием по всяко време на денонощието. 

Протеиновата матрица Syntrax Matrix няма ограничения за прием. Този продукт е подходящ както за професионалисти, така и за начинаещи. Няма значение на каква възраст сте или пола ви. Протеиновата матрица на Синтракс може да се пие от мъже, жени, възрастни и юноши. 

Употреба и дозировка на Syntrax Matrix (Протеинова матрица):

Поради различната скорост на усвояване на протеиновите източници, продуктът е подходящ за прием по всяко време – сутрин след събуждане, след тренировка, преди сън.
За целта една доза (1 мерителна лъжица) се разтваря в студена вода. Количеството на течността е по желание като така се определя наситеността на вкуса.

Една доза: 1 мерителна лъжица (32-40 гр)

Състав:Количество% RDA*
Въглехидрати3 g1%
Захари2 g±
Калории110±
Мазнини2 g2%
Наситени мазнини1 g5%
Протеин23 g46%
Фибри1 g4%
Холестерол (Cholesterol)40 mg13%
Минерали
Калий (Potassium)280 mg5%
Натрий (Sodium)130 mg8%
Незаменими аминокиселини
Л-Валин (L-Valine)1,380 mg±
Л-Изолевцин (L-Isoleucine)1,334 mg±
Л-Левцин (L-Leucine)2,369 mg±
Л-Лизин (L-Lysine)2,001 mg±
Л-Метионин (L-Methionine)506 mg±
Л-Треонин (L-Threonine)1,472 mg±
Л-Триптофан (L-Tryptophan)437 mg±
Л-Фенилаланин (L-Phenylalanine)828 mg±
Л-Хистидин (L-Histidine)483 mg±
Заменими аминокиселини
Л-Аргинин (L-Arginine)575 mg±
Л-Глутамин (L-Glutamine)1,932 mg±
* Дневната доза (RDA) е съобразена с хранителен режим от 2000 ккал дневно.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки