Menu
Your Cart

Myprotein Taurine

Myprotein Taurine
Myprotein Taurine
Myprotein Taurine
Myprotein Taurine
Myprotein Taurine
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Taurine
Видян от: 3284
23.49 лв.
Без данък: 23.49 лв.

Възможни варианти

Тауринът Taurine на Myprotein има силни антиоксидантни свойства и е с топ цена в Protein.bgе естествено срещата аминокиселина, която се открива в най-голяма концентрация в левкоцитите (белите кръвни клетки), скелетните мускули, централната нервна система, както и в сърдечния мускул. Като аминокиселина, таурина не е включен в синтеза на протеините в тялото, но оказва благоприятно влияние върху цялостното състояние на организма и има синергичен ефект към някои добавки приемани в комбинация с него.

За нормалното функциониране и развитие на сърдечно-съдовата система, скелетната мускулатура, ЦНС (централна нервна система) и ретината, тауринът играе основна роля. Молекулата на таурина е способна да преодолява кръвно-мозъчната бариера, като това му позволява да влияе върхо различни структури в мозъка и по-този начин той влияе върху предаването на нервните импулси, освен това подобрява функционирането на клетъчната мембрана и участва в регулацията на неутрофилите и мастната тъкан, като има данни за потенциален ефект, който предотвратява затлъстяването. Освен това таурина участва за поддържане на нивата на калций.

Таурина може да предпазва клетките от токсичното влияние на активните кислородни радикали, намалявайки оксидативния стрес, причинен от повишената физическа активност, като също така ги предпазва и от въздействието на някои тежки метали като олово и кадмий, благодарение на антиоксидантните си свойства. Тази аминокиселина (таурин) участва в нямаляването на нивата на холестеролa, а освен това според някои изследвания, проведени в областта, приемането на таурин може съществено да спомогне за намаляване на излишното тегло. 

Благоприятното влияние на таурина върху клетъчната мембрана се изразява в способността им да поддържат йонния обмен и електрическия потенциал на мембраната, като задържат калия и магнезия вътре, а натрия - извън клетката. Чрез приемането на хранителни добавки съставени от таурин или съдържащи такъв, може да се увеличат или възстановят намалените нива на таурин при вегани. Тауринът на Myprotein е идеален продукт за целта, като също така се предлага в неовкусен вариант, подходящ за прием със всякакъв вид течност.

Защо да изберем Myprotein Taurine?Taurine подобрява провеждането на нервните импулси и е на топ цена в Protein.bg

 • Укрепва клетъчната мембрана
 • Регулира йонният обмен
 • Предпазва мускулите от разпад
 • Регулира осмотичното налягане
 • Подпомага функцията на сърдечните мускули
 • Повлиява провеждането на нервните импулси
 • Спомага за усвояването на други вещества
 • Притежава антиоксидантни свойства
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява тауринът Taurine на Myprotein?

Taurine е продукт на Myprotein и представлява аминокиселина в свободна форма, която притежава много разнообразни и полезни ефекти, подобряващи цялостното състояние на организма. Тауринът подпомага фукнционирането на нервната, сърдечно съдовата ситема, ретината, както и скелетните мускули. Продуктът на Myprotein е съставен от 100% таурин, като не са добавени странични вещества и пълнители. Една доза Taurine е равна на 1 грам.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Taurine - таурин на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Taurine (таурин) на Myprotein?

Тауринът на Myprotein е идеален за всеки, който желае да увеличи дневният си прием на таурин и да подобри цялостното си физическо състояние. Тауринът на Myprotein е 100% чист продукт, съставен изцяло от таурин, без допълнителни вещества, а освен това е неовкусен - идеален за разтваряне във всяка течност.

Употреба и дозировка на Myprotein Taurine:

Добавете една доза (1гр.) Taurine към определено от вас количество вода или сок по избор и разклатете или разбъркайте с лъжица. Приемайте Taurine два пъти дневно, като за постигане на най-добри резултати приемете 30 минути преди тренировка и преди лягане.

Taurine се предлага в опаковки от 250, 500 и 1000 грама съответно - 250, 500 и 1000 дози по 1 грам.

Съдържание в една доза (1гр.)

Състав:Стойност:
Таурин 1 гр

 

Състав на Taurine : 100% Таурин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки