Menu
Your Cart

Myprotein Beta Alanine

Myprotein Beta Alanine
Myprotein Beta Alanine
Myprotein Beta Alanine
Myprotein Beta Alanine
Myprotein Beta Alanine
30.49 лв.
Без данък: 30.49 лв.

Възможни варианти

Beta Alanine от Myprotein е за всеки бодибилдър, спортуващ човек или любител на активния начин на живот, който иска да повиши резултатите от тези си занимания. Бета-аланинът е идеален начин за повишаване на енергията и силата, а следователно продължителността и интензитета на тренировката, както и работните тежести.

Beta Alanine от Myprotein намалява мускулната треска и повишава силата.

Защо да изберем (бета аланин) Beta Alanine?

 • Повишава силата по време на натоварване;
 • Забавя настъпването на мускулна умора;
 • Блокира отделянето на млечна киселина;
 • Намалява мускулната треска след интензивна тренировка;
 • Ускорява възстановяването;
 • Стимулира мускулното нарастване;
 • Повишава аеробния капацитет на организма;
 • Действа антиоксидантно;
 • Улеснява изгарянето на мазнините;
 • Мощен енергетик;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Beta Alanine от Myprotein?

Beta Alanine е висококачествен тренировъчен суплемент, който съдържа аминокиселината бета-аланин. Продуктът е идеален за хората, целящи повече сила и издръжливост по време на тренировка.

Beta Alanine включва във формулата си неесенциална бета-аминокиселина. Бета-аланинът действа индиректно върху покачването на мускулна маса и подобряване на спортните резултати.

Аминокиселината, заедно с хистидина, влиза в състава на дипептида карнозин. Той се открива в организма, главно в мускулните фибри, а също и в мозъка, и отговаря за мощта, бързината и силата на мускулите. Карнозинът има изразени способности да подобрява функцията на мозъка, запаметяването и концентрацията, също така е и с доказани антиоксидантни свойства.

Въпреки всички останали ползи, които се приписват на бета-аланина във връзка с превенцията и дори лечението на доста сериозни заболявания, най-важната, тази, заради която бета-аланинът е известен в спортните среди, е противодействието му на мускулната умора.
Тя, мускулната умора, се появява следствие на интензивно натоварване, независимо дали силово или аеробно. Когато има мускулни съкращения, се отделят водородни йони, понижаващи нивата на киселинност. Бета-аланинът противодейства на млечната киселина и по този начин намалява умората и дискомфорта, който се усеща, най-често на следващия ден, след тренировка.

Beta Alanine от Myprotein стимулира възстановяването и намалява млечната киселина.

За кого е подходящ бета-аланин от Myprotein?

Beta Alanine е изключително подходящ избор за активно спортуващи хора, независимо дали в сферата на бодибилдинга или друг вид спорт. Целта е подобряване на резултатите от заниманията, а намаляването на мускулната умора и дискомфорта следствие на нея, води именно до там – по-интензивна тренировка, повече натоварване, повече мускули и сила.

Употреба и дозировка на Beta Alanine (бета аланин на прах):

Една доза (1.5 г) от Beta Alanine се разтваря в напитка по желание (мляко, сок вода). Препоръчваме 4 седмици да се приема 2 пъти дневно, за предпочитане между храненията.
Следва да се направи почивка от 2 седмици, а след това да се продължи с поддържащ прием – една доза (1.5 г) от Beta Alanine веднъж дневно.

Важно! Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват яйца, мляко, соя, глутен, както и техни продукти. 

Хранителна стойност за 1 доза (1.5 г):

Състав:Стойност за 1 доза:
Бета-аланин1.5 гр

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки