Menu
Your Cart

Everbuild AAKG 3000

Everbuild AAKG 3000
Everbuild AAKG 3000
Everbuild AAKG 3000
Everbuild AAKG 3000
Everbuild AAKG 3000
  • Наличност: Да
  • Модел: Everbuild AAKG 3000
Видян от: 4333
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.

Възможни варианти

ААКGAAKG 3000 е продукт на Everbuild с топ цена в Protein.bg 3000 е аргнин алфа-кетоглутарат (сол на аргинин и алфа-кетоглутарова киселина) - една от най-добрите форми на аргинина, що се отнася до подобряване на физическото представяне и постигане на по-добри резултати. Произведен е от компанията Everbuild, която гарантира отлично качество на продукта. 

Аргининът е неесенциална (или условно есенциална) аминокиселина, която играе ролята на прекурсор (предшественик) при синтеза на азотен оксид - съединение, което се среща естествено и изпълнява разнообразни функции. Когато нивото на азотен оксид е високо, кръвоностните съдове се разширяват и се подобрява преминаването на кръвта през тях, като освен това се увеличава производството на хормони и синтеза на протеиниОсвен това повече кръв достига до мускулите и ги снабдява с нужните протеини и въглехидрати. Аргининът също така е необходим за синтеза на креатин (осигурява енергия). 

Тези совйства на AAKГ допринасят за цялостното физическо състояние и подобряване на формата, тъй като има данни, че алфа-кетоглутарата спомага за разграждане на крайните продукти от мускулната работа като амоняка. Свързването на аргинина с алфа-кетоглутарат подобрява и неговата разтворимост и абсорбция, което прави AAKG една от най-добрите съставки за прием преди тренировка.

Приемът на AAKG 3000 преди тренировка индиректно може да увеличи енергията ви, която ще ви позволи по-пълноценна тренировка. Това е така, защото продукцията на аргинин изисква доста енергия - за продукцията на една молекула аргинин се изисква хидролизата на АТФ (аденозин трифосфат) до АМФ (аденозин монофосфат), т.е. енергията от разкъсването на две фосфатни връзки. Приемът на аргинин и натрупаният излишък от тази аминокиселина могат да осигурят допълнителна енергия, като запазеният АТФ може да се пренасочи и използва другаде (напр. в мускулите). 

Всички тези ефекти на аргинина заедно с алфа-кетоглутарата, правят продукта на Everbuild - AAKG 3000 добър избор за подобряване на цялостното физическо състояние по време на тренировка. 

Защо да изберем Everbuild AAKG 3000?AAKG 3000 индиректно осигурява допълнителна енергия на мускулите и подобрява физическото състояние

  • Участва в синтеза на азотен оксид
  • Повишава неговото количество
  • Увеличава синтеза на протеини
  • Повишава кръвния ток като разширява съдовете
  • Увеличава производството на хормони
  • По-лесно се абсорбира от други форми аргинин
  • Без оцветители и допълнителни вещества
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аргинин алфакетоглутаратът ААKG 3000 на Everbuild?

ААКG 3000 е продукт на компанията Everbuild, съставен изцяло от аргинин алфа-кетоглутарат - една от най-добрите форми на аргинина, осигуряваща по-бърза абсорбция. ААКГ спомага за натрупването на мускулната маса, като участва в синтеза на азотния оксид, разширяването на кръвоносните съдове, което води до по-голямо колчество кръв в мускулите (съответно повече протеини и въглехидрати). Приемът на AAKG 3000 може да доведе до повишаване на енергията индиректно (чрез запазване на по-голямо количество АТФ). Всяка доза (3гр.) AAKG 3000 съдържа 3 грама аргинин алфа-кетоглутарат.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за AAKG 3000 - аргинин алфа-кетоглутарат на марката Everbuild

За кого е най-подходящ ААКG 3000 (аргинин алфакетоглутарат) на Everbuild?

Тъй като аргинин алфа-кетоглутаратът има разнообразни ефекти, които подобряват цялостното физическо състояние и осигуряват постигането на по-добри резултати при тренировките, AAKG 3000 е подходящ за всеки, който спортува активно и желае това подобрение в своята форма.

Употреба и дозировка на Everbuild AAKG 3000:

Една доза (3гр) AAKG 3000 може да приемате два до три пъти дневно на гладно, като смесите с около 250 мл вода или течност по избор. За постигане на по-добри резултати оставяйте по два часа между всеки прием. След тримесечен цикъл на прием прекратете използването за 30-60 дни.

Състав на AAKG 3000: L-аргинин Алфа Кетоглутарат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки