Menu
Your Cart

SAN

SAN Nutrition започва своята дейност пре 1996 г. и до сега помага на много спортисти да увеличават мускулната си маса, намаляват телесните мазнини и подобряват спортните си постижения. SAN Nutrition спечелват една заслужена репутация за върхови постижения, защото те доставят най-високо качество на най-иновативните продукти на пазара.

Компанията се стреми чрез обширни научни изследвания, заедно с практически полеви проучвания непрекъснато да вдига летвата в развитието на най-силните, най-безопасните добавки и продукти в света. Те не се задоволяват с малко и непрекъсното гонят по-големи постижения. SAN е изградена на основата на качество, иновации и цена проектирани в полза и услуга на клиентите, които използват техните добавки. SAN Nutrition всъщност доставя реални продукти, които осигуряват РЕЗУЛТАТИ! В крайна сметка, успехът на SAN Nutrition се измерва чрез успеха на клиентите, които използват техните продукти. 

Марка: SAN Модел: SAN 100% Casein Fusion
Правилното определяне на времето на прием на протеини е от съществено значение за правилния растеж на мускулите и съответно за натрупването на мускулна маса. Източниците на протеини, които се разграждат бързо са подходящ избор за приемане след тренировка, но те доста бързо се разграждат и усвояват в..
103.00 лв.
Без данък:103.00 лв.
Марка: SAN Модел: SAN 100% Pure Platinum Whey
100% Pure Platinum Whey представлява най-високо качество суроватъчен протеин, съставен от суроватъчен протеин концентрат, получен чрез ултрафилтрация при ниски температури и суроватъчен протеин изолат, който е неденатуриран и получен чрез микрофилтрация. Този иновативен метод за производство и пречи..
75.00 лв.
Без данък:75.00 лв.
Марка: SAN Модел: SAN Pure Titanium Beef Supreme
100% Pure Titanium Beef Supreme представлява телешки протеин, получен чрез иновативна технология, който е много по-концентриран и чист в сравнение с другите телешки протеини предлагани на пазара. Съставен е от хидролизиран телешки протеин изолат, който се смята за един от най-високопротеиновите изто..
81.00 лв.
Без данък:81.00 лв.
Марка: SAN Модел: SAN Platinum Isolate Supreme
Platinum Isolate Supreme представлява суроватъчен протеин на марката SAN, съставен от хидролизиран суроватъчен протеин изолат, получен и пречистен чрез кръстосана ултрафилтрация и йонен обмен, което осигурява максимална чистота на филтрирания протеин. По този начин се постигат особено високи количес..
112.00 лв.
Без данък:112.00 лв.
Марка: SAN Модел: SAN Raw Fusion
SAN Raw Fusion е хранителна добавка с прецизна формула, специално насочена към нуждите на веганите и вегетарианците. В спортните среди е добре известната нуждата от прием на добавки с протеин, за да се постигнат оптимални резултати – изваяно тяло, сила и издръжливост и добро самочувствие. Форм..
74.00 лв.
Без данък:74.00 лв.
Марка: SAN Модел: SAN Titanium Whey
Titanium Whey представлява бързо-усвоим суроватъчен протеин на марката SAN, който предоставя високо количество качествен суроватъчен протеин концентрат и изолат и сравнително ниски количества въглехидрати и мазнини. Бързото разграждане на протеините осигурява на тялото лесна абсорбция на необходимит..
39.00 лв.
Без данък:39.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки