Menu
Your Cart

SAN 100% Casein Fusion

SAN 100% Casein Fusion
SAN 100% Casein Fusion
SAN 100% Casein Fusion
SAN 100% Casein Fusion
SAN 100% Casein Fusion
SAN 100% Casein Fusion
SAN 100% Casein Fusion
SAN 100% Casein Fusion
SAN 100% Casein Fusion
  • Наличност: Да
  • Модел: SAN 100% Casein Fusion
Видян от: 10140
103.00 лв.
Без данък: 103.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

100% Casein Fusion на марката SAN е мицеларен казеин на топ цена от Protein.bgПравилното определяне на времето на прием на протеини е от съществено значение за правилния растеж на мускулите и съответно за натрупването на мускулна маса. Източниците на протеини, които се разграждат бързо са подходящ избор за приемане след тренировка, но те доста бързо се разграждат и усвояват в организма. Те обаче не са най-добрият вариант в случаите, когато искате да трупате мускули през целия ден. В тези случаи, най-добрият вариант е да приемате протеини с бавно освобождаване какъвто е 100% Casein Fusion на марката SAN.

100% Casein Fusion е протеинова добавка, съставена предимно от мицеларен казеин с включен в състава млечен протеин концентрат. Тези протеини се характеризират с бавно разграждане, което позволява да се отделят аминокиселини и пептиди, изграждащи мускулите за дълъг период от време. 100% Casein Fusion може да освобождава аминокиселини в кръвта до седем часа след прием. Това се дължи на мицеларният казеин - основният протеин в продукта на SAN

Бавното разграждане на казеиновите молекули от протеолитичните храносмилателни ензими се дължи на специфичната структура, която формират казеиновите полипептиди. Те образуват струпвания (агрегати) от по няколко хиляди молекули - структура, която се нарича мицел. Тази структура се поддържа с помощта на частици калциев фосфат. И тъй като тези мицели са големи, протеолитичните храносмилателни ензими осъществяват по-бавно тяхното разграждане. Допълнително забавяне идва и от факта, че дори и големи количества ензими не могат да ускорят съществено процеса, тъй като казеиновите молекули във вътрешността на мицела са недостъпни за ензимите, докато не се разградят казеините от външната част на мицела.

Това прави 100% Casein Fusion идеален избор за бавно освобождаващ се притеин (бавен протеин) за приемане между храненията, но най-подходящ е в ролята си на нощен протеин - т.е.за прием преди лягане. Това може да осигури запазване на натрупаните по време на тренировки мускули през нощта, което е важно за поддържане на цялостната фигура - нещо, което доста хора не осмислят. 

Към 100% Casein Fusion са добавени 5,5 грама аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Аминокиселините, които стимулират производството на протеини в мускулите се наричат протеиногенни. Сред тях са и аминокиселините с разклонени вериги. Те се наричат така, защото имат странична верига към молекулата си която е с разклонение. Много проучвания показват прекият ефект на ВСАА върху производството на протеини, като една от трите такива - аминокиселината левцин, играе най-съществена роля в стимулирането на протеиновия синтез. Другите две ВСАА са изолевцин и валин.

В състава на мицеларния казеин на марката SAN са включени и 5 грама глутамин - най изобилната аминокиселина в кръвта и мускулната тъкан.

Защо да изберем SAN 100% Casein Fusion?100% Casein Fusion се усвоява бавно в организма и е на топ цена в Protein.bg

  • Висококачествен източник на мицеларен казеин
  • Бавно усвояване в организма
  • Високо количество протеини във всяка доза - над 65%
  • Съдържание на ВСАА 5,5 грама
  • Глутамин - 5 грама
  • Ниско количество въглехидрати и мазнини
  • Страхотен вкус
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява мицеларният казеин 100% Casein Fusion на SAN?

100% Casein Fusion е мицеларен казеин на марката SAN, съставен от мицеларен казеин и млечен протеин концентрат, които предоставят на организма продължително отделяне на аминокиселини и биологично активни вещества в мускулите. 100% Casein Fusion съдържа високи количества ВСАА (5,5гр.) и Глутамин (5гр.), а количеството протеини e 25 грама във всяка доза (36.7гр.).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за 100% Casein Fusion - мицеларен казеин на марката SAN

За кого е най-подходящ 100% Casein Fusion (мицеларен казеин) на SAN?

100% Casein Fusion е подходящ за всеки, който спортува активно и се стреми към изграждане или поддържане на здраво и добре оформено тяло. 100% Casein Fusion е най-подходящ за приемане преди сън като нощен протеин, който снабдява тялото с аминокиселини през цялата нощ, за прием между храненията или по всяко време на деня, когато имате нужда от протеини.

Употреба и дозировка на SAN 100% Casein Fusion:

Добавете една лъжичка (доза - 36.7 гр) 100% Casein Fusion към 300-350мл. вода или мляко. Може да приемате по всяко време на деня за да удовлетворите изискванията на тялото ви към протеини. Може да добавите повече или по-малко вода в зависимост от желанията ви. Използвайте продукта като хранителна добавка и не го използвайте за отслабване.

Хранителна стойност за една доза (36.7гр)

Калории156
- от мазнини36
Мазнини4 g
- наситени1 g
Холестерол20 mg
Натрий140 mg
Въглехидрати5 g
- фибри1 g
- захари1.5 g
Протеини25 g
Калций690 mg

Състав на 100% Casein Fusion : Селекционирана протеинова смес от мицеларни алфа и бета-казеини и казеинати, Неденатуриран млечен протеин концентрат (богат на лактоферин), Слънчогледово олио, Натриев казеинат (млечен продукт), Натурални и изкуствени аромати (малтодекстрин, декстроза, силициев диоксид, микрокристализирана целулоза, пропилен гликол, високофруктозен царевичен сироп), Моно и диглицериди, Дикалиев фосфат, Соев Лецитин, Токофероли, Натриев хлорид, Сукралоза, Гума гуар, Ксантан, Ацесулфам К

*Информация за алергии : Съдържа мляко и соя. Продукта е произведен в съоръжение, преработващо яйца, миди, риба, соя, фъстъци, други ядки и млечни съставки.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки