Menu
Your Cart

Ronnie Coleman

Ronnie Coleman Nutrition е основана пред 2011г, от осем-кратния шампион Мистър Олимпия - Рони Колмън. Компанията предлага спортни хранителни добавки и здравословни продукти за бодибилдъри и други спортисти. В екипа на Ronnie Coleman Nutrition работят ветерани в индустрията, чиято цел е да предоставят на потребителите пъврокласни продукти - възможно най-ефективните доказани и безопасни съставки на пазара. Друга основна цел, поставена пред екипа е компанията да е сред основните иноватори като се стреми да подобрява и да създава нови висококачествени продукти. Ronnie Coleman Nutrition ви предлага качествени продукти на конкурентни цени.

Марка: Ronnie Coleman Модел: Iso-Tropic Max Isolate
Iso-Tropic Max Isolate е висококачествен продукт на Ronnie Coleman, съставен от суроватъчен протеин изолат в много високо количество. Iso-Tropic Max Isolate е произведен по най-новите технологии чрез филтрация при ниски температури, които предпазват протеините от денатурация (разрушаване на структур..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Марка: Ronnie Coleman Модел: Pro-Antium
Pro-Antium представлява внимателно подбрана протеинова смес, подходяща за максимално възстановяване след тренировка. Протеиновият микс на марката Ronnie Coleman е съставен от специална комбинация от различни видове протеини, като включва бързо, умерено и бавно усвояващи се протеини за максимално въз..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки