Menu
Your Cart

Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate

Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate
 • Наличност: Да
 • Модел: Iso-Tropic Max Isolate
Видян от: 11294
80.00 лв.
Без данък: 80.00 лв.
Безплатна доставка над 70 лв.

Iso-Tropic Max Isolate е висококачествен протеин на топ цена от Protein.bgIso-Tropic Max Isolate е висококачествен продукт на Ronnie Coleman, съставен от суроватъчен протеин изолат в много високо количество. Iso-Tropic Max Isolate е произведен по най-новите технологии чрез филтрация при ниски температури, които предпазват протеините от денатурация (разрушаване на структурата) и йонен обмен (който осигурява много висока степен на пречистване) на генетично модифицирани протеини, които всъщност представляват специално подбрани протеини с топ качество.

Iso-Tropic Max Isolate е обогатен с AstraGin™ (корен от Astragalus Membranaceus - Астрагал и Panax Notoginseng - Женшен) - добавка, която засилва абсорбцията на приетите протеини. Според клинични проучвания, усвояването на аминокиселините в организма се увеличава с до 66,7%. Фактът, че абсорбцията на аминокиселините е значително по-бърза е голямо предимство за Iso-Tropic Max Isolate.

AstraGin™ е натурална съставка от високофракциониран Астрагал и Женшен, която при редица проучвания показва значително подобрение в усвояването на ключови хранителни вещества, като например абсорбцията на аминокиселини с 66,7%; витамини с 50%; глюкозамин с 41,9% и увеличава продукцията на АТФ с 18%. АТФ е ключова за метаболизма молекула, която предоставя необходимата енергия на клетките за преобразуването на субстратите (приеманите вещества).

Минималните количества въглехидрати и холестерол, и липсата на мазнини, захари, изкуствени оцветители и глутен правят Iso-Tropic Max Isolate един от най-чистите и дори може би най-чистият и пълен протеин, който е произвеждан. Суроватъчният протеин изолат на Ronnie Coleman съдържа всички нужни на тялото аминокиселини, което включва и деветте есенциални аминокиселини, които тялото не може да синтезира и трябва да се набавят с храната.

Защо да изберем Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate?

 • Изключително чист и качествен суроватъчен протеин изолат
 • Много бързо се усвоява в организма
 • AstraGin™ допълнително засилва абсорбцията на аминокиселини
 • Богат аминокиселинен профил (ЕАА)
 • Подобрява възстановяването след тренировки
 • Минимални количества въглехидрати
 • Липса на мазнини и захари
 • Приятни вкусове на шоколад/ягода/ванилия
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява суроватъчният протеин изолат Iso-Tropic Max Isolate на Ronnie Coleman?

Iso-Tropic Max Isolate е суроватъчен протеин на марката Ronnie Coleman, съставен от висококачествен суроватъчен протеин изолат с богат аминокиселинен профил, липса на мазнини, въглехидрати, изкуствени оцветители и глутен. Благодарение на AstraGin™, Iso-Tropic Max Isolate се усвоява изключително бързо в организма и му доставя високо количество чист протеин - 25 грама във всяка доза (30гр).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Iso-Tropic Max Isolate - суроватъчен протеин изолат на Ronnie Coleman

За кого е най-подходящ Iso-Tropic Max Isolate (суроватъчен протеин изолат) на Ronnie Coleman?Суроватъчният протеин изолат на Ronnie Coleman - Iso-Tropic Max Isolate подобрява възстановяването след тренировка и е на топ цена от Protein..bg

Iso-Tropic Max Isolate е подходящ за всеки, който тренира активно и желае бързо натрупване на мускулна маса или просто поддържа добре оформено и здраво тяло. Това се постига лесно с Iso-Tropic Max Isolate, тъй като се абсорбира много бързо в организма, съдържа високо количество чист суроватъчен протеин изолат и има нулево съдържание на мазнини и захари.

Употреба и дозировка на Ronnie Coleman Iso-Tropic Max Isolate:

Смесете 1-2 дози (30гр.) Iso-Tropic Max Isolate със 180-240мл. вода (за всяка доза). Приемайте 2-4 дози дневно за да удовлетворите нуждата на организма от потеини. Приемайте Iso-Tropic Max Isolate преди и след тренировка за да поддържане анаболитното ниво високо и същевременно да запазите нисък прием на калории. Продукта се предлага в опаковка от 908гр./28 дози.

Хранителна стойност за една доза шоколад/ягода/ванилия

Калории 120/110/110
калории от мазнини 0
Мазнини 1/0/0 g
Холестерол 2 mg
Натрий 200/60/80 mg
Калий 230/140/140 mg
Въглехидрати 3 g
фибри 0 g
захари 0 g
Протеини 25 g

Състав на Iso-Tropic Max Isolate: суроватъчен протеин изолат, натурални и изкуствени аромати, смес от сгъстители (целулоза, ксантан и карагенан), сукралоза, ацесулфам К, AstraGin™ (Astragalus Membranaceus и Panax Notoginseng), сок от цвекло (естествен оцветител).

Преди да започнете да приемате Iso-Tropic Max Isolate се посъветвайте с вашия лекар/инструктор.

*Информация за алергии - Съдържа мляко и соя (лецитин като емулгатор). Продукта е произведен в съоръжения, в които се обработват мляко, яйца, соя, риба, ядки, ракообразни, миди, пшеница.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки