Menu
Your Cart

QNT

QNT (Quality Nutrition Technology), създадена през 1988 г., е световно утвърден бранд за хранителни добавки. Седалището се намира в Брюксел, Белгия. Компанията е призната за една от най-добрите производители на хранителни добавки в света. Днес тя се разпространява в над 50 страни в Европа, Близкия Изток, Азия и САЩ. А на нашия пазар марката набира все по-голяма известност. 

За повече от 25 години работа, QNT продължава да бъде все така посветена в разработвването на научно доказани продукти, за да подпомагат увеличаването на силата, размерите и производителността на всеки спортист и културист по цял свят. Техните добавки ще ви помогнат да подобрите резултатите си и да намалите времето за възстановяване след усилени тренировки. Хранителните добавки на QNT са подходяши както за атлети, така и за любителите на спорта и здравословния начин на живот, които биха искали да постигнат високи резултати за по-кратко време. За разработването на ефективни продукти с различни вкусове, QNT работи съвместно с учени и спортисти от цял ​​свят. Комбинирайки най-доброто от американската изследователска дейност с водещите европейски технологии, QNT използва само висококачествени съставки в собствената си производствена база,сертифицирани по ISO 22000:2005 и HACCP . 

Марка: QNT Модел: QNT Beeforce Protein
Beef Force Protein е продукт с високо качество, който съдържа отличен телешки протеин, получен чрез хидролиза за достигане на максимална чистота. Хидролизираните протеини са частично „смлени“, като по този начин се усвояват по-лесно в организма в сравнение с концентратите и изолатите. Към Beef Fo..
69.00 лв.
Без данък:69.00 лв.
Марка: QNT Модел: QNT Delicious Whey Protein
Delicious Whey Protein е комбинация от различни форми суроватъчен протеин, включващи концентрат, изолат и хидролизат, които увеличават плюсовете на този продукт пред останалите протеини. Предимството на суроватъчния протеин хидролизат е много бързото му усвояване в тялото, тъй като протеините са ..
65.00 лв.
Без данък:65.00 лв.
Марка: QNT Модел: QNT Protein Muscle Recall
Protein Muscle Recall е продукт от високо качество с отлично съотношение между протеини и въглехидрати, които снабдяват тялото с необходимите колиества суроватъчен протеин и качествени въглехидрати, даващи допълнителна енергия за по-интензивни тренировки. Protein Muscle Recall е с богат аминокисе..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки