Menu
Your Cart

QNT Delicious Whey Protein

QNT Delicious Whey Protein
QNT Delicious Whey Protein
QNT Delicious Whey Protein
QNT Delicious Whey Protein
Hot
QNT Delicious Whey Protein
QNT Delicious Whey Protein
QNT Delicious Whey Protein
QNT Delicious Whey Protein
QNT Delicious Whey Protein
 • Наличност: Да
 • Модел: QNT Delicious Whey Protein
Видян от: 9838
65.00 лв.
Без данък: 65.00 лв.

Възможни варианти

QNT Delicious Whey Protein е смес от три форми суроватъчен протеин на прах с топ цена от Protein.bgDelicious Whey Protein е комбинация от различни форми суроватъчен протеин, включващи концентрат, изолат и хидролизат, които увеличават плюсовете на този продукт пред останалите протеини.

Предимството на суроватъчния протеин хидролизат е много бързото му усвояване в тялото, тъй като протеините са хидролизирани и частично разградени, като така се улеснява абсорбцията на веществата.

Суроватъчният протеин изолат е високопречистен протеин, който съдържа по-високо количество протеини в сравнение с останалите две форми, което се дължи на премахването на по-голямата част от захарите и мазнините.

Суроватъчният протеин концентрат се характеризира с високо съдържание на биологично активни вещества, както и сравнително по-голямо количество захари и мазнини в сравнение с другите форми.

Delicious Whey Protein има богат аминокиселинен профил – съдържа всички необходими на тялото аминокиселини, в това число и деветте есенциални (незаменими) аминокиселини, които трябва да присъстват в храната.

Delicious Whey Protein има отличен вкус и е достъпен в много различни аромати.

Защо да изберем QNT Delicious Whey Protein?Delicious Whey Protein на топ цена от Protein.bg е с високо съдържание на протеини

 • Комбинация от три форми суроватъчен протеин
 • Много добро усвояване в организма
 • Без добавена захар (без аспартам)
 • Високо съдържание на протеини (над 75%)
 • Богат аминокиселинен профил (ЕАА)
 • Отличен вкус с разнообразни аромати
 • Разтваря се лесно и се разгражда добре
 • Подобрява възстановяването след тренировка
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява суроватъчния протеин Delicious Whey Protein на QNT?

Delicious Whey Protein е суроватъчен протеин на марката QNT, съставен от балансирана смес на суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат. Delicious Whey Protein се разтваря лесно и се абсорбира бързо в организма, има богат аминокиселинен профил и високо съдържание на протеини - съдържа 46,7гр. протеини във всяка доза (60гр.).

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Delicious Whey Proteinсуроватъчен протеин на марката QNT.

За кого е най-подходящ Delicious Whey Protein (суроватъчен протеин) на QNT?

Суроватъчният протеин Delicious Whey Protein е подходящ за употреба както от професионалисти, така и от аматьори. Подходящо време за прием на суроватъчният протеин на QNT може да бъде сутрин, като първото нещо, което приемате или като идеалният източник на протеини след тренировка, но може да се приема и по всяко друго време, когато имате нужда от прием на протеини.

Употреба и дозировка на QNT Delicious Whey Protein:

Смесете една доза от 60гр. Delicious whey protein в 500мл. вода или обезмаслено мляко. Delicious Whey Protein се предлага в опаковки от 350гр, 1кг и 2.2кг, с разнообразен избор от вкусове – банан, карамел, шоколад, кокос, бисквитен крем, ягода, ванилия/крем

Състав на QNT Delicious Whey Protein : Протеини (суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат), аромати, сгъстител Е412 и Е415, подсладител Е955

Хранителна стойност

100 g

60g

Енергия

416kcal (1737KJ)

249kcal (1042KJ)

Протеини

77.8 g

46.7 g

Въглехидрати

9.9g

6.0 g

Мазнини

7.2 g

4.4 g

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки