Menu
Your Cart

Prozis N-Acetyl L-Cysteine

Prozis N-Acetyl L-Cysteine
Prozis N-Acetyl L-Cysteine
2 - 3 Дни
Prozis N-Acetyl L-Cysteine
Prozis N-Acetyl L-Cysteine
Prozis N-Acetyl L-Cysteine
  • Наличност: 2 - 3 Дни
  • Модел: Prozis N-Acetyl L-Cysteine
Видян от: 2969
22.99 лв.
Без данък: 22.99 лв.

Възможни варианти

N-AcetylN-Acetyl L-Cysteine на Prozis е продукт с високо качество и топ цена в Protein.bg L-Cysteine е аминокиселина, която е по-често срещана под съкращението NAC. Прозиведена е от марката Prozis под формата на желатинови капсули, които се абсорбират бързо и лесно в организма. N-ацетил L-цистеинът се получава от свързването на аминокиселината L-цистеин с ацетилова група, при което се получава N-Acetyl L-Cysteine - съединение, което е много по-лесно за абсорбиране в организма и е доста по-стабилно от цистеинът в свободна форма. Цистеинът е една от двете аминокиселини, които съдържат сяра в молекулата си и спада към неесенциалните аминокиселини. По правило тя се произвежда в организма от други две аминокиселини.

В тялото, цистеинът е включен в синтеза на протеини, с което участва в изграждането на мускулната тъкан, а освен това, тази аминокиселина взема участие и в други важни метаболитни процеси. Една от основните функции на цистеина е антиоксидантната му активност - действа като прекурсор на глутатиона. Глутатионът представлява трипептид, съставен от аминокиселините цистеин, глутаминова киселина (глутамат) и глицин. Глицинът и глутаматът са изобилни аминокиселини в организма, а наличието на цистеин може да бъде ограничаващ фактор за образуването на глутатион. Поради това приемът на цистеин е благоприятен за цялостното физиологично състояние на организма.

Антиоксидантите като глутатиона (известен сред спортистите, които извършват интензивни физически упражнения) неутрализират токсичните кислородни радикали, които могат сериозно да увредят клетките и тъканите, като нарушат структурата на ДНК. Това може да доведе до различни неприятни последици за цялостния организъм.

Освен това, цистеинът играе важна роля като прекурсор на желязо-серните клъстери и е от голямо значение като източник на сяра за метаболизма при човека. Освен тези желязо-серни протеини, много други метални кофактори в ензимите съдържат цистеиннови остатъци. Освен това, цистеинът е от голямо значение за функционирането на протеините, които съставя. Тази аминокиселина участва в процеси на стабилизиране на пространствената структура на протеините като изгражда връзки между отделните цистеинови молекули в пртеина (образува дисулфидни мостове). 

N-Acetyl L-Cysteine е разработен от марката Prozis за да ви осигури качество и добри резултати като ви доставя 600мг цистеин за доза в леснодостъпна форма - желатинови капсули с оптимално усвояване, които да ви помогнат да увеличите мускулната маса и да подобрят физиологичното ви състояние, както и да ви осигурят антиоксидантна защита срещу кислородните радикали, които се увеличават по време на физическо натоварване.

Защо да изберем Prozis N-Acetyl L-Cysteine?Цистеинът спомага за поддържане на протеиновата структура

  • Висококачествен продукт
  • Участва в производството на протеини
  • Притежава антиоксидантни свойства
  • Стабилизира структурата на протеините
  • Важен източник на сяра за метаболитните процеси
  • Лесно абсорбиране в организма
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината N-Acetyl L-Cysteine на Prozis?

N-Acetyl L-Cysteine е аминокиселина, прозиведена от марката Prozis, която участва в изграждането на полипептидните вериги на протеините в тялото и е важен предшественик за синтеза на глутатион - антиоксидант, който неутрализира реактивните кислородни форми (кислородни радикали), които са способни да увредят клетките и тъканите. N-ацетил L-цистеинът е по-стабилна и леснодостъпна форма на аминокиселината цистеин. N-Acetyl L-Cysteine съдържа 600 мг цистеин във всяка доза от една капсула

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за N-Acetyl L-Cysteine - аминокиселина в свободна форма на марката Prozis

За кого е най-подходящ N-Acetyl L-Cysteine (аминокиселина в свободна форма) на Prozis?

N-Acetyl L-Cysteine е подходящ продукт за всеки, който спортува активно и желае да подобри резултатите си. Цистеинът на Prozis играе важна роля като прекурсор на глутатионът - важен антиоксидант. Освен това цистеинът е важен за функциите на някои ключови ензими, включени в метаболизма и стабилизира структурата на много протеини

Употреба и дозировка на Prozis N-Acetyl L-Cysteine:

Приемайте по 1-2 дози N-Acetyl L-Cysteine дневно, препоръчително с основното хранене. 

Една опаковка N-Acetyl L-Cysteine съдържа 60 капсули, което е равно на 60 дози по една капсула.

Съдържание в една доза (1 капсула)

Състав:Стойност за 1 доза:
N-Ацетил L-Цистеин600 mg

Състав на N-Acetyl L-Cysteine : N-Ацетил L-Цистеин, Желатин (капсули), Сгъстител (микрокристална целулоза), Запълващи вещества (малтодекстрин), Антислепващ агент (силициев диоксид, магнезиев стеарат).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки