Menu
Your Cart

Prozis L-Ornithine AKG

Prozis L-Ornithine AKG
2 - 3 Дни
Prozis L-Ornithine AKG
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis L-Ornithine AKG
Видян от: 2691
26.99 лв.
Без данък: 26.99 лв.

Възможни варианти

Prozis L-Ornithine AKG е отличен избор за всеки активно спортуващ човек, който иска да подобри резултатите от усилията си. Тежки и интензивни тренировки, съчетани с подходящо хранене винаги дават резултати, но защо да не се ускорят и подобрят. Точно това може да се постигне чрез включване на Орнитин алфа-кетоглутарат в спортната суплеменция. Съединението представлява вещество, изградено от аминокиселините орнитин и глутамин. Орнитинът е незаменима аминокиселина, участваща в цикъла на уреята, а глутаминът е задължителен елемент от много функции в организма, но на челно място застават анаболните и антикатаболните му качества. ОАКГ намалява производството на кортизол, стресовият хормон, отделящ се при определени ситуации, включително и при тренировка. Подобрява възстановяването след мускулна травма или оперативна намеса. Орнитинът е прекурсор на пролин, цитрулин и глутаминова киселина.

 Защо да изберем Prozis L-Ornithine AKG (Л-орнитин алфа-кетоглутарат)?Prozis L-Ornithine AKG увеличава мускулите.

 • Насърчава синтеза на растежен хормон;
 • Подпомага изграждането на мускули;
 • Ускорява възстановяването;
 • Мощна антикатаболна протекция;
 • Прекурсор на азотния оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Увеличава силата и издръжливостта на мускулите;
 • Укрепва имунната защита;
 • Повишава енергията;
 • Детоксикира организма от амоняк;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Prozis L-Ornithine AKG (L-орнитин алфа-кетоглутарат)?

Prozis L-Ornithine AKG е хранителна добавка, съдържаща аминокиселината L-орнитин в комбинация с глутамин. Резултатът е Орнитин алфа-кетоглутарат. След като попадне в организма се разпада до глутамин и орнитин, съответно повишава техните нива и ефекти. Орнитинът може да се трансформира в пролин, цитрулин и глутамат. Стимулира секрецията на растежен хормон, добре известен със своите анаболни качества. Подобрява метаболизма на мазнините и увеличава тяхното ползване за добиване на енергия. Орнитинът ускорява оздравяването след кожни наранявания. 
В спортните среди стимулирането на мускулния растеж е сред основните цели. Това се постига чрез редовни тренировки, правилен хранителен режим и подходящите хранителни добавки. Суплеменцията с аминокиселини и протеини е задължителен компонент за всеки бодибилдър. Включването на орнитин алфа-кетоглутарат предлага мощна антикатаболна защита, а също и стимул за мускулен растеж. Детоксикирането на организма от вредните вещества и особено на амоняка, е важно условие за добро здраве и правилно функциониране на тялото. Оптимизира възстановяването след тренировка и създава условия за усилен мускулен растеж и редуциране на мазнините.

Prozis L-Ornithine AKG действа антикатаболно.Prozis L-Ornithine AKG повишава нивата на азотен оксид в организма като по този начин увеличават ефектите от суплеменцията и режима на хранене. Подобрява кръвообращението чрез временно разширяване на кръвоносните съдове. Има потенциал да регулира нивата на кръвното налягане и да заздрави сърдечно-съдовата система. Увеличава снабдяването на тъканите и мускулните клетки с хранителни вещества, кислород, анаболни хормони и други, изключително важни за здравето и растежа им.

Prozis L-Ornithine AKG може да намали нивата на кортизол, стресов хормон, отделящ се след тренировка или при друго физическо натоварване. Кортизолът се отделя от надбъбречните жлези и може да има както негативно, така и положително действие. Отрицателните ефекти се проявяват при повишаване нивата на стресовия хормон, което може да се получи при интензивни и тежки тренировки, продължителна умствена дейност. Може да доведе до намалена дейност на щитовидната жлеза, води до разсеяност и трудно запаметяване, повишава отлагането на мастна тъкан, намалява мускулите, увеличава оксидативните поражения за клетките. Въпреки че изглежда невъзможно, кортизолът има и положителни ефекти – подобрява паметта, способността на концентрация, понижава прага на болка и укрепва имунитета. В напрегнатото ежедневие, в което живеем, под непрекъснат стрес, а в комбинация и с тренировките, отделянето на кортизол се увеличава. Чрез включване на Prozis L-Ornithine AKG тези нива може да се регулират и намалят. Всяка доза от добавката съдържа 200 мг орнитин алфа-кетоглутарат.

За кого е подходящ L-Ornithine AKG (ОАКГ) на Prozis?

Prozis L-Ornithine AKG е идеален за всеки тежко трениращ атлет, който има нужда от оптимизиране на възстановяването. Регенерирането след натоварване е от ключово значение за мускулния растеж и извайването на атлетично и релефно тяло. При този процес (на възстановяване) се горят калории, съответно и мазнини.

Употреба и дозировка на Prozis L-Ornithine AKG (OAKG):

Една доза (200 мг = 3 мерителни лъжици) се смесва с вода или сок. Приема се по 1 доза, съответно на закуска, обяд и една вечер преди лягане.

Хранителна стойност за 1 доза (200 мг):

Състав Стойност за 1 доза %ПДД
L-орнитин алфа-кетоглутарат 200 мг **

** Няма установена дневна доза.

 

 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки