Menu
Your Cart

Prozis L-Ornithine

Prozis L-Ornithine
Hot 2 - 3 Дни
Prozis L-Ornithine
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis L-Ornithine
Видян от: 2482
26.00 лв.
Без данък: 26.00 лв.

Възможни варианти

L-OrnithineL-Ornithine на Prozis стимулира синтеза на HGH е естествена непротеиногенна аминокиселина (т.е. не участва в изграждане на протеините), произведена от марката Prozis под формата на лесноусвоими желатинови капсули, които осигуряват бърза абсорбция в организма след приемане. Оринитинът не се среща в протеините, но има редица важни свойства, които изпълнява с голяма ефективност. Един от основните ефекти на орнитина от гледна точка на бодибилдинга е свойството на тази аминокиселина да стимулира продукцията на човешкият растежен хормон, синтезиращ се от хипофизната жлеза. 

Човешкият растежен хормон (HGH) способства за осъществяването на много процеси в организма, които са благоприятни когато говорим за увеличаване на мускулите. HGH подсилва синтеза на протеини, с което увеличава мускулатурата и силата, като също така ускорява мастния метаболизъм. Това кара тялото да изгаря мазнините и да ги преработва за по ефективно използване за метаболитните нужди на клетките. L-орнитинът често се използва от различни спортисти за подобряване на анаболитните процеси и като добавка, участваща в изгарянето на мазнините - ключови за бодибилдинка ефекти на тази аминокиселина

Приемът на орнитин като суплемент може да подпомогне организма и чрез други полезни свойства, които притежава. L-орнитинът може да помогне на черния дроб, и да стимулира имунната система, като е ефективен в детоксикацията на тялото и регенерацията на черния дроб чрез премахване на амоняка, както и на други нежелани междинни продукти, причиняващи мускулна болка и други негативни ефекти. Чрез изчистването на амоняка от клетките в мускулите и като цяло телесните клетки, орнитинът може да намали мускулната болка и умора и да подобри възстановяването, позволявайки ви по-бързо завръщане във фитнеса с повече сили.

L-орнитинът също така играе ролята на прекурсор на азотният оксид. Това е съединение, което има способността да действа като вазодилататтор, т.е. да разширява кръвоносните съдове. Този ефект позволява преминаването на повече кръв за определено време, което от своя страна означава и по-високо количество аминокиселини и други хранителни вещества, постъпващи в мускулите. Всичко това води до ускорен синтез на протеини и други вещества и бързо натрупване на мускулна маса. По този начин орнитинът може да увеличи силата и издръжливостта ви. 

L-Ornithine на Prozis е висококачествен продукт, стимулиращ синтеза на HGH и увеличаващ възстановителните процеси. Орнитинът оптимизира тренировките и значително подобрява резултатите ви.

Защо да изберем Prozis L-Ornithine?L-Ornithine е аминокиселина на Prozis с топ цена в Protein.bg

 • Продукт с отлично качество
 • Увеличава нивата на HGH
 • Повишава азотния оксид
 • Подсилва синтеза на протеини
 • Предотвратява мускулния катаболизъм
 • Спомага за детоксикацията на тялото
 • Подобрява възстановяването на мускулите
 • Лесноусвоими желатинови таблетки
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината в свободна форма L-Ornithine на Prozis?

L-Ornithine представлява непротеиногенна аминокиселина, която възбужда продукцията на човешкия растежен хормон (HGH), като също така увеличава концентрацията на азотен оксид, водеща до повишен транспорт на хранителни вещества и съответно до по-бърз мускулен растеж. Освен това, приемът на орнитин спомага за намаляване на катаболизма, детоксикация на тялото и подобряване на чернодробната функция. Орнитинът на Prozis се произвежда под формата на капсули, които се усвояват бързо и лесно в организма. L-Ornithine съдържа 1000 мг орнитин във всяка доза, равна на две капсули

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Ornithine - аминокиселина в свободна форма на марката Prozis

За кого е най-подходящ L-Ornithine (аминокиселина в свободна форма) на Prozis?

L-Ornithine е подходящ както за професионалисти, така и за любители, които желаят бързо изграждане на мускулна маса, защото орнитинът стимулира производството на човешкият растежен хормон и е прекурсор на азотният оксид - съединение повишаващо притока на хранителни вещества към мускулите. Благодарение на капсулите с лесно усвояване, орнитинът на Prozis увеличава предимствата си пред други подобни продукти.

Употреба и дозировка на Prozis L-Ornithine:

Може да приемате от 1 до 3 дози L-Ornithine дневно. Всяка опаковка съдържа 60 капсули, което е равно на 30 дози.

Количество в една доза (2 капсули)

Състав:Стойност за 1 доза:
L-орнитин монохидрохлорид1000 мг

Състав на L-Ornithine: L-орнитин хидрохлорид, Желатин (капсули), Сгъстител (микрокристaлна целулозa), Антислепващ агент (калциев фосфат, магнезиев стеарат)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки