Menu
Your Cart

Prozis L-Methionine

Prozis L-Methionine
Prozis L-Methionine
2 - 3 Дни
Prozis L-Methionine
Prozis L-Methionine
Prozis L-Methionine
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis L-Methionine
Видян от: 2162
21.00 лв.
Без данък: 21.00 лв.

Възможни варианти

L-MethionineL-Methionine на Prozis подобрява мозъчната функция и има антиоксидантен ефект е продукт на компанията Prozis, който представлява L-аминокиселината метионин, която е под формата на желатинови капсули с лесно усвояване в организма. Аминокиселините са градивните единици на протеините, които изграждат тъканите и органите (а също така и други съединения) в тялото и са от съществено значение за функционирането на целия организъм. Аминокиселините, които изграждат човешките протеини са 20 на брой, като почти половината от тях (9) не могат да се образуват в човешкото тяло и трябва да се приемат отвън с хранта. Метионинът е една от тези 9 есенциални (незаменими) аминокиселини и освен, че участва в изграждането на протеините, изпълнява и някои много важни функции.

Метионинът е една от общо двете аминокиселини, които съдържат сяра в молекулата си и по този начин поддържат серните нива на организма. Освен това метионинът има важно значение за биосинтеза на протеините, тъй като това е първата аминокиселина, която се добавя към всеки новообразуван протеин. L-метионинът действа като донор на метилови групи и следователно играе важна роля в процесите на метилиране, които са от голямо значение за организма. Метионин се използва също в биосинтезата на други аминокиселини като цистеин, карнитин, таурин, както и за образуването на лецитин фосфатидилхолин и други фосфолипиди. 

Метионинът спада към групата на т. нар. липотропни вещества, подпомагащи черния дроб в изгарянето на мазнините. L-метионинът взема участие в разграждането на мазнините като предшественик на карнитина, който транспортира мастните киселини в митохондриите, където протича тяхното окисление. При този процес се разграждат мастните киселини и се отделя енергия под формата на АТФ (аденозинтрифосфат), която снабдява мускулите. 

Метионинът има и детоксикиращ ефект срещу някои чернодробни разтройства и спомага за изчистването на дроба. Чрез поддържането на подобни детокс механизми, метионинът участва и в неутрализирането на различни токсини. Освен това, тази есенциална аминокиселина ускорява заздравяването на рани и увеличава абсорбирането на протеини. Метионинът има и антиоксидантни свойства, благодарение на които предпазва клетките от свободните радикали - съединения, които увреждат тъкани и органите и могат да доведат до сериозни последствия. 

L-Methionine е 100% натурален суплемент, който може да подобри вашето физическо и ментално състояние, като допринесе за по-здравословен и щастлив живот. Продуктът на Prozis съдържа 30 дози за една опаковка.

Защо да изберем Prozis L-Methionine?L-Methionine на Prozis е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен продукт
 • Есенциална аминокиселина
 • Подпомага метаболизма и развитието
 • Участва в изгарянето на мазнините
 • Подпомага чернодробните функции
 • Има антиоксидантни свойства
 • Подобрява мозъчната функция
 • Натурален и тестван продукт
 • Бързо се разгражда в тялото
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината в свободна форма L-Methionine на Prozis?

L-Methionine представлява L-формата на аминокиселината метионин, произведена от компанията Prozis под формата на лесноусвоими желатинови капсули. L-метионинът се усвоява и абсорбира бързо в организма и по този начин бързо проявява положителните си ефекти. Тази аминокиселина подобрява цялостното физическо и психическо състояние, като подобрява мозъчната функция, активно участва в изгарянето на мазнините като предшественик на карнитина и участва в регулирането на метаболизма. L-Methionine съдържа 500мг метионин във всяка доза от две капсули

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Methionine - аминокиселина в свободна форма на марката Prozis

За кого е най-подходящ L-Methionine (аминокиселина в свободна форма) на Prozis?

L-Methionine е подходящ продукт за тези, които желаят да подобрят своята физика, като намалят излишните мазнини и увеличат издръжливостта си. L-метионинът е есенциална аминокиселина, която освен това подпомага мозъчната функция и подобрява клетъчния метаболизъм. Всички тези предимства на L-Methionine го правят правилният избор за подобни цели.

Употреба и дозировка на Prozis L-Methionine:

Приемайте по 1-2 дози L-Methionine дневно, препоръчително с основните хранения.

Количество в една доза (2 капсули)

Състав: Стойност за 1 доза:
L-метионин 500 мг

Състав на L-Methionine : L-метионин, Желатин (капсули), Сгъстител (микрокристална целулоза), Антислепващи агенти (калциев фосфат, магнезиев стеарат).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки