Menu
Your Cart

Prozis L-Leucine Instant

Prozis L-Leucine Instant
2 - 3 Дни
Prozis L-Leucine Instant
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis L-Leucine Instant
Видян от: 3044
18.00 лв.
Без данък: 18.00 лв.

Възможни варианти

L-LeucineL-Leucine Instant е аминокиселината с най-голяма активност, стимулираща протеиновата продукция Instant представлява L-аминокиселината левцин - незаменима аминокиселина на марката Prozis, произведена под формата на лесноразтворим прах. Както е известно, аминокиселините са съставните единици на протеините и другите протеинови съединения в човешкото тяло и следователно са от ключово значение за правилното развитие и функциониране на организма. Около половината от тези аминокиселини се произвеждат в тялото от други съединения, но останалата част (9 аминокиселини) не могат да бъдат обарзувани в нашият организъм и трябва да се набавят с храната. Левцинът спада към втората група, т.е. към незаменимите (есенциални) аминокиселини.

L-левцинът е една от аминокиселините с разклонени вериги (или ВСАА - заедно с другите аминокиселини изолевцин и валин), като показва най-голяма активност от трите и е от огромно значение за изграждането на мускулните влакна. Левцинът има силен анаболитен ефект и активно подпомага продукцията на протеини в мускулната тъкан, пради факта, че тази аминокиселина се транспортира и метаболизира диркетно в мускулите, вместо в черния дроб както останалите аминокиселини. Именно това дава голямо предимство на левцина като аминокиселината с най-голям анаболитен ефект. 

Левцинът възпрепятства разграждането на мускулната тъкан, като освен това стимулира процесите на регенериране на мускулите след тренировка, поддържа нивата на глюкоза в мускулите, като по този начин осигурява и допълнителна енергия по време на тренировка. L-левцинът участва и в регулирането на азотния баланс, осигурявайки постоянни нива, а също така оказва благоприятен ефект на мозъка и кожата. 

Високата концентрация на левцин в мускулните клетки има фундаментално значение за продукцията на мускулна тъкан. Спред проведени изследвания, приемът на по-високи количества левцин (отколкото се среща в хранта) довежда до засилено производство на мускулни протеини. Това се осъществява главно чрез два механизма. При първия, левцинът активира протеиновия синтез, като предава сигнали в клетките за наличието на изобилно количество аминокиселини, достъпни за производството на мускули. При вторият механизъм, левцинът предпазва вече натрупаните мускули като инхибира катаболитните действия, причинени от интензивните тренировки. 

L-левцинът оптимизира и ускорява мускулният синтез и развитие, като в същото време инхибира разпада на мускулните влакна по време на интензивните тренировки. Именно тези положителни ефекти правят левцина първи избор сред аминокиселините когато става въпрос за натрупване и изграждане на чиста мускулна маса.  

Освен това левцинът, както и другите аминокиселини с разклонени вериги спомагат за премахването на излишните телесни мазнини и намаляват чувството на умора, тъй като могат специфично да се свързват със серотониновите рецептори в мозъка и да инхибират тяхното действие - чувството за умора.

L-Leucine Instant е 100% чист продукт, който не съдържа други допълнителни вещества и гарантира високо качество. Аминокиселината в свободна форма на Prozis е неовкусена, което ви дава възможност да я разтворите във всяка течност и да се насладите на любимата си напитка докато приемате L-Leucine Instant.

Защо да изберем Prozis L-Leucine Instant?L-Leucine Instant е аминокиселина с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен аминокиселинен източник
 • Подсилва протеиновата продукция в мускулите 
 • Ускорява тяхното възстановяване след тренировка
 • Инхибира мускулния разпад
 • Подобрява издръжливостта и силата
 • Намалява чувството за умора 
 • Поддържа азотните нива в кръвта
 • Забавя разграждането на гликогена
 • Разтваря се много лесно и се абсорбира бързо
 • Неовкусен - подходящ за всяка течност
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината L-Leucine Instant на Prozis?

L-Leucine Instant представлява аминокиселината L-левцин под формата на прах, който се разтваря и абсорбира в организма изключително лесно. Аминокиселината, произведена от компанията Prozis, участва не само в синтеза на протеини, но притежава и силни анаболитни свойства като индуцира протеиновото производство в мускулите, като също така ги предпазва от разграждане, ускорява тяхното възстановяване и намалява чувството за умора. Левцинът е една от 3те аминокиселини с разклонени вериги, като показва най-висока активност сред тях. L-левцинът поддържа азотния баланс и нивата на глюкоза и участва в премахването на излишните мазнини. L-Leucine Instant е 100% чист продукт, без добавени вещества и съдържа 2 грама левцин във всяка доза от 2 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Leucine Instant - аминокиселина в свободна форма на марката Prozis.

За кого е най-подходящ L-Leucine Instant (аминокиселина в свободна форма) на Prozis?

L-левцинът е първи избор сред много бодибилдъри и хора, които спортуват активно и желаят да изградят или да поддържат вече изградена мускулна маса, тъй като това е аминокиселината с най-голяма анаболитна активност сред останали аминокиселини и притежава други важни свойства, които допринасят за изграждането на чиста мускулна маса. 

Употреба и дозировка на Prozis L-Leucine Instant:

Приемайте една доза (2гр) L-Leucine Instant 1-2 пъти дневно, 45 мин. преди тренировка и след тренировка. Разтворете в избрано от вас количество вода или любима напитка за подходящ вкус и консистенция.

Количество в една доза (2 грама)

Състав: Стойност за 1 доза:
L-левцин 2 гр

Всяка опаковка от 100 грама съдържа 50 дози L-Leucine Instant

Състав на L-Leucine Instant : L-левцин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки