Menu
Your Cart

Prozis L-Arginine Powder

Prozis L-Arginine Powder
2 - 3 Дни
Prozis L-Arginine Powder
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis L-Arginine Powder
Видян от: 3445
33.00 лв.
Без данък: 33.00 лв.

Възможни варианти

L-ArginineL-Arginine Powder на Prozis участва в изнасянето на амоняка от организма powder е продукт на Prozis - неесенциална аминокиселина, която играе ключова роля в азотния метаболизъм и синтеза на азотен оксид. L-Arginine powder се произвежда под формата на прах, като продуктът е 100% чист - без добавени допълнителни вещества. Основната роля на аминокиселините е участието им е изграждането на протеините, но повечето аминокиселини притежават и други свойства и функции, които са благоприятни за организма. 

Аргининът е неесенциална аминокиселина при нормални усовия. Това означава че по принцип се синтезира в тялото, но при някакви метаболитни нарушения или други генетични фактори, синтеза на аргинин може да бъде възпрепятстван и това да доведе до тежки последствия. Външният прием на аргинин при такива ситуации възстаноява недостига на аминокиселината и възстановява нормалните функции на организма. 

Аргининът действа като прекурсор на азотния оксид, т.е. от аргинин се образува азотен оксид (NO). Азотният оксид притежава специфични функции - когато е в по-високи количества причинява вазодилатация - разширяване на кръвоносните съдове, което от своя страна води до повишено кръвоснабдяване на мускулите и органите. Заедно с това се увеличава и количеството хранителни вещества, преминаващи с кръвта и това води до по-висока абсорбция на тези вещества от клетките и съответно до засилен синтез на протеини, ензими и хормони.

Аргининът освен това е нужен на организма за производството на креатин - аминокиселина, осигуряваща енергия на клетките за работата на мускулите. По този начин аргининът допринася за засилен синтез на протеини - т.е. за по-ефективно и бързо повишаване на мускулната маса, както и за увеличаване на енергията по непряк път - чрез синтеза на креатин. Освен това, също по индиректен път приемът на аргинин може допълнително да повиши енергията ви, тъй като за синтеза на тази аминокиселина се изисква доста енергия от организма, а L-Arginine powder на Prozis ви осигурява директно постъпване на L-аргинин в кръвта и намалява нуждата от синтез в организма. 

Вазодилатиращото действие на аргинина спомага и за намаляване на кръвното налягане, а сред другите ефекти на тази аминокиселина които проявява са участието в клетъчното делене, както и участието и в заздравяването на рани и изнасянето на амоняка от организма. Продукът на Prozis не съдържа допълнителни вещества, което го нарежда сред хранителните добавки с високо качество. Освен това е неовкусен - подходящ е за разтваряне във вода или друга напитка по избор.

Защо да изберем Prozis L-Arginine powder?L-Arginine Powder е продукт с високо качестви и топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен продукт
 • Без добавяни вещестав (100% Аргинин)
 • Прекурсор на азотния оксид (NO)
 • Вазодилатиращ ефект
 • Намалява кръвното налягане
 • Спомага за увеличаването на енергията
 • Лесно се разтваря във вода
 • Неовкусен - идеален за всяка течност
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината в свободна форма L-Arginine powder на Prozis?

L-Arginine powder представлява L-изомера на аминокиселината аргинин, произведена от Prozis под формата на прах, който е изключително лесен за разтваряне във всяка течност. Аргининът е прекурсор на азотният оксид (NO) - съединение, което разширява кръвоносните съдове и води до намаляване на кръвното налягане, повишаване на преминаващата кръв през съдовете и съответно до повишен транспорт на хранителни вещества, което води до повишен синтез на протеини, хормони и други важни за метаболизма вещества. L-Arginine powder е съставен изцяло от аргинин, като към него не са добавяни други вещества. L-Arginin powder съдържа 4,5 грама аргинин във всяка доза от 4,5 грама

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Arginine powder - аминокиселина в свободна форма на марката Prozis

За кого е най-подходящ L-Arginine powder (аминокиселина в свободна форма) на Prozis?

L-Arginine powder е подходящ за тези, които тренират активно и желят бързо постигане на резултати, тъй като аргининът повишава нивата на азотния оксид, който води до вазодилатация и повишен приток на хранителни вещества към мускулите, а с това и по-бързо производство на протеини и мускулна маса. Продуктът е подходящ за всеки, който се стреми към тези цели, тъй като е неовкусен и може да се разтваря във вода или друга напитка.

Употреба и дозировка на Prozis L-Arginine powder:

Можете да приемате по 2 дози L-Arginin powder дневно - сутрин и 45 мин. преди упражнение като разтворите една доза (4,5гр. - 1 лъжичка) в определено от вас количество течност, така че да се насладите на приема на L-Arginin powder.

Всяка опаковка L-Arginine powder от 100 грама съдържа 22 дози по 4,5 грама

Състав на L-Arginine powder : 100% L-аргинин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки