Menu
Your Cart

Prozis L-Arginine 2400 mg

Prozis L-Arginine 2400 mg
2 - 3 Дни
Prozis L-Arginine 2400 mg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis L-Arginine 2400 mg
Видян от: 3152
28.00 лв.
Без данък: 28.00 лв.

Възможни варианти

L-ArginineL-Arginine на Prozis има вазодилататорен ефект и засилва протеиновата продукция (аргинин) е висококачествен продукт с топ цена, произведен от Prozis под формата на таблетки, които съдържат L-формата на аминокиселината аргинин. Аминокиселините са градивните единици на протеините, в чието изграждане се включват 20 различни аминокиселини - заменими и незаменими (есенциални). За да се изграждат функционални протеини, всички аминокиселини трябва да бъдат в достатъчни количества и недостигът или липсата на някоя от тях може да бъде със сериозни последствия за целия организъм. 

Аргининът е условно-есенциална аминокиселина. Това означава че при нормални условия, нейното производство се осъществява в организма, но при определена физиологична промяна или под влиянието на генетични фактори синтеза на аргинин може да бъде блокиран. Приемането на аргинин като хранителна добавка решава проблемите на блокираното производство и не предизвиква физиологични нарушения. Освен това, външният прием на аргинин може да ви спести енергия под формата на АТФ (аденозин трифосфат), която да се пренасочи към друго място, тъй като за производството на аргинин се изразходва доста енергия от тялото.

Основната причина за приемът на аргинин от бодибилдърите и други спортисти, занимаващи се със силови спортове е участието на тази аминокиселина в производството на азотен оксид (NO). Това е малко съединение, представляващо сигнална молекула, която има способността да действа като вазодилататор (разширява кръвоносните съдове). Това от своя страна води до понижаване на кръвното налягане и повишаване на обема на кръвта, която преминава през съдовете за единица време. По този начин до мускулите достигат повече хранителни вещества и така се увеличава синтеза на протеини, а от там и по-бързо натрупване на мускулна маса.

L-аргининът служи и за производството на креатин - аминокиселина, която осигурява енергия на мускулните клетки. Креатинът възстановява изчерпаните количества АТФ и така дава възможност за по-дълга работа на мускулите и съответно води до повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировки. Така аргининът допринася още веднъж за повишаването на енергията на организма, което го нарежда на едно от първите места по избор на аминокиселини за целите на бодибилдинга. 

Аргининът играе важна роля и в други процеси като например клетъчното делене, по-бързото заздравяване на раните, заедно с орнитина участват в премахването на токсичния амоняк от кръвта чрез цикъла на уреята, действа благоприятно на имунната система и спомага и стимулира производството на някои хормони. L-Arginine се предлага под формата на таблетки, които след прием се усвояват много лесно в организма и водят до бързи резултати. Аминокиселините постъпват директно в организма като не се налага допълнителното им разграждане от протеолитичните ензими. Освен това, таблетките ви позволяват по-лесно дозиране в сравнение с продуктите на прах.

Защо да изберем Prozis L-Arginine (аргинин)?Prozis L-Arginine е продукт с високо качество и топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен аминокиселинен източник
 • Лесноусвоими таблетки с лесно дозиране
 • Спомага за увеличаването на мускулите
 • Повишава нивата на азотен оксид (NO)
 • Намалява кръвното налягане 
 • Засилва синтеза на протеини в мускулите
 • Участва в производството на креатин
 • Идеален за прием при интензивни тренировки
 • Участва в екскрецията на амоняк от организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аминокиселината в свободна форма L-Arginine (аргинин) на Prozis?

L-Arginine е продукт на таблетки, произведен от компанията Prozis - водеща марка в тази сфера. Продуктът представлява L-аминокиселината аргинин, която е условно-есенциална и освен, че се включва в производството на протеини, има способността чрез синтеза на NO (азотен оксид) да намалява кръвното налягане и да повишава синтеза на протеини и натрупването на мускулна маса. Аргининът е отговорен и за транспорта на амоняк извън тялото с урината, а също така служи и за образуването на креатин - т.е. осигурява енергия за клетъчния метаболизъм. Тези предимства подреждат L-Arginine сред топ продуктите за изграждане на мускули. L-Arginine съдържа 2400мг аргинин във всяка доза от 3 таблетки

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Arginine - аминокиселина в свободна форма на марката Prozis

За кого е най-подходящ L-Arginine (аминокиселина в свободна форма) на Prozis?

L-Arginine (аргинин) води до повишаване на протеиновия синтез в мускулите и натрупването на мускулна маса и поради тази причина е подходящ за тези, които желаят да постигнат подобни резултати за кратък период от време. Аргининът непряко води и до повишаването на енергията, силата и издръжливостта, което от своя страна улеснява тренировките и ви доближава до поставените цели. 

Употреба и дозировка на Prozis L-Arginine

В дните на тренировка приемайте една доза (3 таблетки) L-Arginine 45 минути преди тренировка, а в останалите дни може да приемате трите таблетки между основните хранения. 

Количество в една доза (3 таблетки)

Състав: Стойност за 1 доза:
L-аргинин 2400 мг

Всяка опаковка L-Arginine съдържа 90 таблетки, равни на 30 дози по 3 таблетки

Съдържание на L-Arginine: L-Аргинин Моно HCL, Сгъстител (микрокристална целулоза), Запълващи вещества (малтодекстрин), Сгъстител (Натриева карбоксиметилцелулоза), Стабилизатор (поливинилпиролидон), Антислепващ агент (магнезиев стеарат, силициев диоксид), Стабилизатор (хидроксипропил метилцелулоза), Оцветител (титаниев диоксид)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки