Menu
Your Cart

Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg

Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg
Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg
2 - 3 Дни
Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg
Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg
Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg
Видян от: 2221
14.99 лв.
Без данък: 14.99 лв.

Възможни варианти

Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg поддържа човешкото здраве и подпомага възстановителните процеси на организмаРибофлавин е биологично активно вещество с повишена активност, което играе важна биологична роля в регулярното поддържане на човешкото здраве. Производните на рибофлавина – коензимите – са най-важните окислително-възстановителни ензими. Този елемент е стабилен в киселинна среда, но се разрушава бързо в алкална. Витамин B2 от Prozis Foods е незаменим помощник в процеса на образуване на еритроцити и антитела, които участват в репродуктивните функции на организма. Те осигуряват здрав вид на кожата, ускоряват процеса на растеж на ноктите и косите, изобщо, гарантира на организма здраве. Дефицитът на витамин Б2 води до отрицателни промени в нервната система (кората на главния мозък, вегетативната нервна система), в кръвоносните капиляри (разширяват се и се понижава техния тонус, нарушава се потока на кръвта в тях). Може да се развие анемия, намалява усвояването на белтъците, рязко се забавя растежа. Също така недостигът на това вещество води до възпаления на лигавиците в устната кухина и езика, клепачите и роговиците, появява се щипане и сълзене на очите. Намалява се и работоспособността, усилва се накъсването и опадването на косата, а също така се развива и дерматит. Riboflavin Vitamin B2 100 mg е превъзходен тонизатор. Подхранва клетките на главния мозък и поддържа дейността на обвивките на нервните клетки, а освен това подпомага свързването помежду им. Ако имате суха и напукана кожа, ако страдате от слаба концентрация и умора, обърнете внимание на този продукт, тъй като това са симптоми на недостатък на Рибофлавин. На тези, които изпитват постоянно психически или физически стресове, им е нужно особено много Рибофлавин, който помага да се изхвърлят хормоните на стреса. Този витамин е важна съставна част от два ензима, които помагат за превръщането на въглехидратите и мазнините в енергия. Витамин Б2 е своеобразен двигател за организма. Без умора стимулира производителността на клетъчна енергия. Ако се занимавате със спорт или физически труд, се изразходва повече Рибофлавин. Продуктът също така помага получената енергия да се превърне в мускулна активност. Той е важен елемент за анаболитните процеси, когато от белтъците се образуват еластични мускули. От него зависи енергичността и темперамента на човека.

Защо да изберем Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg?

 • Riboflavin Vitamin B2 100 mg на Prozis Foods поддържа косата, кожата и ноктите в отлично състояниеПовишава енергийния обем в организма
 • Усилва действието на други важни витаминни вещества в тялото
 • Грижи се за здравето на ноктите, косите, дермата
 • Намалява умората и повишава качеството на зрението
 • Предпазва от различни очни заболявания
 • Съдейства за синтезирането на важни белтъчини
 • По 1 капсула веднъж на ден
 • Подходящ за по-активните хора
 • Стимулира мозъчната дейност и действа благоприятно върху нервната система
 • Поддържа анаболизма
 • За увеличаване на мускулния обем
 • Protein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Riboflavin Vitamin B2 (Рибофлавин - Витамин В2) от Prozis Foods?

Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 mg на страхотна цена подпомага нервната система и здравето на очитеRiboflavin Vitamin B2 100 mg е витамин Б2 на марката Prozis Foods – хранителна добавка, която способства изгарянето на захарта в организма и подобрява действието на енергийните механизми. Рибофлавин подпомага обмена на захаридите и транспортирането на кислорода в организма, като по този начин подпомага дишането на всяка клетка в тялото. Ако Ви се появяват бръчици, цепнатинки по краищата на устните, ако устните Ви са се напукали, ако Ви боцка на очите, ако Ви се лющи кожата на носа, ушите или челото, ако имате мазна коса, а клепачите Ви са червени – всичко това означава дефицит на този витамин и е препоръчително да започнете употребата на Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2 100 мг. Рибофлавин е необходим за образуването на червени кръвни телца и антитела, за дишането на клетките и за растежа. Той облекчава поглъщането на кислорода от епителните клетки, ноктите и косите, подобрява състоянието на очите и намалява умората в очите. Оказва положително въздействие върху лигавиците на храносмилателния тракт и свежда до минимум негативното въздействие на различните токсини върху дихателните пътища. Освен това защитава кожата от микробите и прави зрението по-ясно, регенерира и възстановява тъканите в организма. Необходим е този витамин и за метаболизма на триптофана, който се превръща в организма във витамин Б3. Едно от най-ценните качества на Riboflavin Vitamin B2 е способността му да ускорява в организма преобразуването на витамин Б6 в неговата активна форма. Тази хранителна добавка помага въглехидразните и мастните елементи да се превърнат в енергия, която след това се изразходва за жизнено важни процеси в тялото, а също и за физическа дейност: спортни занимания, танци, та дори и за чистене на дома и разходката в парка. Продуктът подпомага нормалния растеж и развитие, помага за усвояването на белтъчините, а също и за формирането на здрави мускули. Усилва и действието на витамините Б6, Б9 и К. Стимулира производството на гликоген и кортикостероиди и подобрява работата на сърцето, черния дроб, бъбреците, главния мозък. Поддържа доброто настроение, бодростта и енергичността.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Riboflavin Vitamin B2 Рибофлавин на марката Prozis Foods.

За кого е най-подходящ Riboflavin (Рибофлавин) от Prozis Foods?

Рибофлавин на марката Prozis Foods е подходящ за употреба от хора, които нито ден не могат да живеят без спорт, тъй като точно такива хора трябва ежедневно да получават Витамин B2. Все пак на тях им е нужно „гориво” за да изпълнят физическите си упражнения. Именно той им я дава, като трансформира ненужните въглехидрати и мазнините в енергия. Освен това, с негова помощ белтъкът се разпределя добре по мускулните тъкани и така осигурява натрупването на мускулатура.

Употреба и дозировка на Prozis Foods Riboflavin Vitamin B2:

Приемайте по 1 капсула дневно.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Рибофлавин100 мг7143%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: микрокристална целулоза, желатин, рибофлавин, калциев фосфат, магнезиев стеарат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки