Menu
Your Cart

Prolab Amino Gel Caps

Prolab Amino Gel Caps
Разграбен
Prolab Amino Gel Caps
  • Наличност: Разграбен
  • Модел: Prolab Amino Gel Caps
Видян от: 2961
43.00 лв.
Без данък: 43.00 лв.

Възможни варианти

Аминокиселините Желатиновите капсули на Amino Gel Caps се разграждат лесно в стомахапредставляват органични киселини, които съдържат в молекулата си аминогрупа. Техният брой в природата е много голям и се срещат навсякъде. Тези аминокиселини, които са важни за човешкото тяло при изграждането на мускули са значително по-малко на брой. Основно аминокиселините се използват от организма за строежа на различни ензими, хормони, протеини и др. Някои от протеините имат транспортна роля (пренасят определени вещества), а други имат структурни функции - например изграждане на мускулните влакна. Всички функции, които изпълняват аминокиселините ги правят жизненоважни съединения за човешкото тяло.

В структурата на протеините, които изграждат мускулите (и не само) в човешкия организъм, се използват 20 аминокиселини, разделящи се на заменими и незаменими (есенциални и неесенциални). Разликата между двете групи е в способността на нашето тяло да ги произвежда. Незаменимите аминокиселини са 9 и не могат да се произвеждат в организма - трябва да се набавят с приетата храна. Amino Gel Caps съдържа всички тези 20 аминокиселини и спомага за значително по-бързото изграждане на мускули.

Amino Gel Caps е продукт, произведен от компанията Prolab под формата на лесноусвоими желатинови капсули, които бързо се усвояват след прием и доставят бързо необходимото количество аминокиселини за растежа на вашите мускули. Освен структурната им роля в строежа на протеините, аминокиселините се използват и за много други нужди на организма, свързани с правилното му функциониране. 

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) (L-левцин, L-изолевцин и L-валин), част от състава на Amino Gel Caps стимулират производството на протеини, активирайки специфичен сигнален път, а освен това спомагат за намаляване на умората, ускоряват изгарянето на мазнини и участват в метаболизма на глюкозата. Метионинът, друга есенциална аминокиселина, също е от голямо значение за организма извън структурната си роля. Метионин се използва за начало на синтеза на всяка протеинова молекула, както и за производството на други молекули с важно значение - например карнитин, таурин, фосфатидилхолин и др. 

Друга есенциална аминокиселина - лизин има донякъде регенеративни свойства, тъй като участва в производството на колаген и така взима участие във възстановяването на тъканите. Лизинът спомага за по-доброто усвояване на калций от кръвта и участва в неговия транспорт. Хистидин се използва за производството на хистамин и карнозин. Фенилаланинът има познати качества на антидепресант и стимулант. Фенилаланинът има доста разнообразни действия - подобрява работата на мозъка, намалява сънливостта и апетита. Освен това от фенилаланин се образуват допамин и норадреналин.

Останалите аминокиселини (неесенциалните) също са от много голямо значение за тялото и нормалните му функции, но при нормални условия нашият организъм може да си ги набави от други по-прости вещества и елементи. Пълният аминокиселинен профил на Amino Gel Caps ще ви помогне по-бързо и лесно да изградите желаната мускулна маса като ви осигури всички необходими аминокиселини за синтеза на мускулни влакна. Amino Gel Caps са отличен източник на аминокиселини, лесни за прием и дозиране. 

Защо да изберем Prolab Amino Gel Caps?Amino Gel Caps е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bg

  • Продукт с отлично качество
  • 2 грама аминокиселини за доза
  • Съдържа калций
  • Спомага за по-бърз мускулен растеж
  • Подобрява цялостната работа на организма
  • Отличен източник на ЕАА (есенциални аминокиселини)
  • Желатинови капсули, лесни за прием
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините Amino Gel Caps на Prolab?

Amino Gel Caps е продукт, който съдържат всички 20 аминокиселини, влизащи в състава на протеините, които изграждат всички мускули и тъкани в човешкото тяло. Amino Gel Caps са произведени от Prolab под формата на лесни за усвояване желатинови капсули, осигуряващи необходимото количество аминокиселини за по-бърз мускулен растеж. Amino Gel Caps ще ви помогнат да подобрите дневният си прием на аминокиселини и ще спомогнат за подобряването на физическата форма. Amino Gel Caps съдържат 2 грама аминокиселини във всяка доза от 3 капсули.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino Gel Caps - аминокиселини на капсули на марката Prolab

За кого е най-подходящ Amino Gel Caps (аминокиселини на капсули) на Prolab?

Amino Gel Caps са подходящи за всеки, който иска да изгради желаната мускулна маса по-бързо и лесно, както и за всеки, който желае да подобри аминокиселинният си прием. Amino Gel Caps са подходящи също за прием от хора, които не приемат достатъчно количество протеини с храната си. Amino Gel Caps са един удобен и лесен начин за повишаване на мускулната маса.

Употреба и дозировка на Prolab Amino Gel Caps:

Като хранителна добавка, приемайте по една доза (3 капсули) Amino Gel Caps два пъти дневно. За най-добър резултат приемайте 45 преди основно хранене и веднага след тренировка. За най-добра абсорбция, може да приемате с разреден плодов сок или друга разтворена въглехидратна напитка. 

Състав:Съдържание в една доза (3 капсули)
Калории
- Калории от мазнини
30
20
Мазнини2 g
Протеини2 g
Калций17 mg
Натрий10 mg

Състав на Prolab Amino Gel Caps : Растително олио (соево), Желатин, Хидрогенирано растително олио (палмово), Лецитин (соя), Жълт пчелен восък, Глицерин, Вода, Силиций, Натурален витамин Е (консервант), Титаниев диоксид. 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки