Menu
Your Cart

Natrol Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor

Natrol Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor
Natrol Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor
Видян от: 1324
26.99 лв.
Без данък: 26.99 лв.

Възможни варианти

МMelatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor осигурява дълбок и пълноценен сънелатонинът е хормон, който се произвежда от епифизата (жлеза с вътрешна секреция, разположена в мозъка). Този хормон е изключително важен за регулирането на биологичния часовник на човека и спомага за редуването на сън и бодърстване. Също така мелатонинът взима участие в регулирането на кръвното налягане, сексуалната активност при човека и репродуктивните функции. Мелатонинът притежава антиоксидантни и имуномодулиращи свойства. Възрастта, повишеният стрес, нездравословното хранене и други фактори въздействат на тялото и върху способността му да произвежда мелатонин.

Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor е продукт, съдържащ хормона мелатонин, който осигурява на тялото спокоен и нормален сън и почивка при случайно възникнало безсъние. Продуктът Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor спомага за по-бързо заспиване, а при събуждане се чувствате отпочинали и освежени. Таблетките са с приятен ягодов вкус и ускорено освобождаване, което осигурява бърз ефект. Natrol Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor e чудесно решение при промяна в програмата на съня и може да помогне на тези, които имат проблеми със заспиването през нощта.

Доказано е, че с напредване на възрастта, нашият организъм започва да произвежда все по-малко мелатонин, което ускорява процесите на стареене. Именно хормонът мелатонин играе основна роля във възстановяването на работоспособността на всички органи и системи в човешкият организъм по време на сън.

Освен функцията му като синхронизатор на биологичния часовник, мелатонинът е и мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали, естествено възникващи в тялото при физически натоварвания и в следствие на метаболитните процеси. Също така мелатонинът оказва ефект и върху други антиоксиданти в организма, повишавайки тяхната активност.

Защо да изберем Natrol Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor?Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Подобрява съня и концентрацията
 • Спомага за по-бързо заспиване
 • Увеличава работоспособността
 • Осигурява чувство за освеженост
 • Притежава изразени антиоксидантни свойства
 • Отличен вкус на ягода
 • 100% вегетариански таблетки
 • Не причинява зависимост
 • Protein.bg ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява мелатонинът Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor на Natrol?

Продуктът Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavour съдържа хормона мелатонин, който ефективно помага за правилното заспиване и поддържа качеството и продължителността на съня. Секрецията на мелатонин в организма се влияе от смяната на деня с нощта, но поради нездравословният начин на живот (стрес, непълноценно хранене, излагане на вредни вещества и УВ радиация и др.) секрецията му намалява и организмът не може да произведе необходимото количество мелатонин. В тези случаи се препоръчва екзогенното му приемане под формата на добавки като Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor на фирмата Natrol. Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor се произвежда под формата на смучещи таблетки с ягодов вкус и бързо освобождаване, които са лесни за прием и дозирaне.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor - мелатонин на марката Natrol

За кого е подходящ Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor (мелатонин) на Natrol?

Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor е подходящ за хора подложени на стрес и напрежение, които изпитват проблеми със спокойният сън и бързото заспиване. Тези проблеми най-вероятно се дължат на понижени нива на мелатонин. Това налага приема на допълнително мелатонин, който може да се набави с помощта на Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor - продукт на Natrol, който е с приятен ягодов вкус под формата на смучещи таблетки с ускорено освобождаване.

Употреба и дозировка на Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor на Natrol:

Приемайте по 1 таблетка (1 доза) Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor под езика около 20 минути преди лягане. Не е необходим прием на вода. Всяка опаковка Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor на Natrol съдържа 90 дози (90 таблетки) от продукта.

Съдържание в 1 доза (1 таблетка)

състав   стойност в една доза
Melatonin             5 mg

Други съставки : Декстроза, Целулоза, Ягодов аромат, Естествен оцветител цвекло, Магнезиев стеарат, Сукралоза, Силициев диоксид.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки