Menu
Your Cart

Natrol Melatonin 3mg Time Release

Natrol Melatonin 3mg Time Release
Natrol Melatonin 3mg Time Release
Natrol Melatonin 3mg Time Release
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Melatonin 3mg Time Release
Видян от: 1630
18.99 лв.
Без данък: 18.99 лв.

Възможни варианти

Natrol Melatonin 3mg Time Release е хранителна добавка с мелатонин на таблетки. Формулата е насочена към подобряване на съня с натурални средства. Не води до привикване и е подходяща за вегани и вегетарианци. Освен мелатонин, продуктът съдържа и витамин B-6, който допълва и подобрява ефекта от неговия прием. Мелатонинът е хормон и невротрансмитер, който се секретира нормално в тялото и играе основна роля в ритъма на сън и бодърстване, т.е. той определя кога ще спим и кога ще сме активни, но не само това. Natrol Melatonin 3mg Time Release намалява стреса.

Сънят е изключително важен за възстановителните процеси в организма, за самочувствието, настроението, работоспособността, спокойствието и щастието. Когато той е пълноценен и достатъчен, тялото се възстановява и поддържа функциите си нормални. Като резултат от стресовото ежедневие, тревожността, множеството проблеми, нуждата да мислим за десетки неща, организмът се изтощава, а нервната система бива претоварена. Най-често това води до трудности със заспиването или невъзможност за пълноценен сън. Добавка с мелатонин е чудесно средство да се подобри комфорта при стрес и тревожност. Друг враг на добрия сън е ползването на мобилни устройства вечер и работата на телевизора през цялата нощ. Синята светлина, която се излъчва от екраните, пречи да се даде старт на отделянето на мелатонин и съответно заспиването става трудно. Когато е тъмно, това е сигнал да се стимулира секрецията на мелатонин и организмът да влезе в режим на почивка. При нея се понижава леко кръвното налягане, телесната температура, метаболизмът се забавя, разходът на енергия пада. Всичко това позволява пълноценно регенериране на всички структури в организма и неговото зареждане със сили.

Добавка с мелатонин на таблетки е чудесно решение, ако страдате от безсъние, преуморени сте, имате неспокоен сън, чувствате се отпаднали, без енергия и постоянно ви преследва усещане за тревога. Възстановяването на нивата му има положителни ефекти върху качеството и продължителността на съня, без да причинява тежест в главата, главоболие, умора и сънливост на следващия ден. Продуктът не е приспивателно, а средство за подобряване на съня по естествен начин. Освен за по-бързо заспиване, Natrol Melatonin 3mg Time Release може да намали честотата на събуждане през нощта. Мелатонинът също е отличен антиоксидант. Той е универсален и може да защитава клетките както отвън, така и вътре в тях. Предпазва мозъка от оксидативен стрес и има потенциал да подобри състоянието и функциите на сърдечно-съдовата система. 

Natrol Melatonin 3mg Time Release подобрява съня.Мелатонинът също е и невротрансмитер, който влияе върху нивата на адреналин и норадреналин, намалява скоростта на тяхното повишаване в стресови ситуации. Счита се, че може да облекчи симптомите при депресия, свързана с липсата на достатъчно слънчева светлина (най-вече през зимните месеци). Подкрепя здравето и функциите на мозъка като може да подобри паметта. Малко известен факт е, че мелатонинът подобрява здравето на стомаха. Тази му функция се свързва с повишаване нивата на гастрин. Последният е пептиден хормон, който насърчава секрецията на стомашна киселина и като цяло влияе върху моториката на органа. Притежава регенериращо влияние върху стомашната лигавица и носи ползи при язва, намалява развитието на патогенни бактерии и защитава от влиянието на някои лекарства, например аспирин. Всяка доза от продукта съдържа 3 мг мелатонин.

Natrol Melatonin 3 мг с удължено освобождаване съдържа още витамин B6 като пиридоксин хидрохлорид. Витаминът е нужен за поддържането на добро психично здраве, ментални способности, сърдечна функция, мускулни контракции, имунитет, производство на енергия и още много други. Включването му в добавка за подобряване на съня има отношение към редуцирането на стреса, облекчаване на нервното напрежение и намаляване на умората. Пиридоксинът участва в редица процеси като се грижи за работата на имунната система, подкрепя сърцето чрез редуциране нивата на хомоцистеин и холестерол в кръвта. Всяка доза съдържа 10 мг витамин Б6.

Включените в Natrol Melatonin 3mg Time Release съставки осигуряват нужната подкрепа при състояния свързани с безсъние, трудно заспиване, често събуждане, умора, отпадналост, липса на концентрация, влошена памет, често боледуване и още много други. Формулата е подходяща за прием от вегани и вегетарианци, осигурявайки изцяло растителни компоненти. Таблетките са с двойно покритие – първото осигурява бързо освобождаване на мелатонин и съответно помага за заспиването, а второто предлага постепенно снабдяване на организма и поддържа качеството на съня.

Защо да изберем Мелатонин 3mg Time Release?

 • Подобрява съня;Natrol Melatonin 3mg Time Release подобрява менталното здраве.
 • Двуслойна таблетка – бързо и бавно освобождаване на мелатонин;
 • 10 мг витамин B-6 на доза;
 • 3 мг мелатонин в таблетка;
 • Ускорява заспиването;
 • Поддържа продължителността на съня;
 • Не води до привикване;
 • Веган/вегетарианска формула;
 • Не съдържа приспивателни вещества;
 • Подобрява менталното здраве;
 • Намалява стреса и чувството за тревожност;
 • Повишава енергията и концентрацията;
 • Антиоксидантна защита;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Melatonin 3 мг от Natrol?

Melatonin 3mg Time Release е хранителна добавка с мелатонин и витамин Б6. Формулата осигурява естествена подкрепа за подобряване на съня и менталното здраве. Подкрепя собственото производство на мелатонин, не води до привикване и се предлага в двуслойни таблетки, които осигуряват бързо и постепенно освобождаване на мелатонин. С това се цели ускоряване на заспиването и поддържането на съня през цялата нощ. Повечето лекарства за сън причиняват сънливост и главоболие през целия ден, но Мелатонин 3 мг не принадлежи към тях. Той оптимизира механизма за заспиване по естествен начин.

За кого е подходящ Melatonin 3mg с удължено освобождаване?

Natrol Melatonin 3mg е подходящ избор за хора, които страдат от безсъние, събуждат се често през нощта, усещат тревожност и липса на концентрация. Мелатонинът е естествено за организма вещество, а включването му като хранителна добавка подобрява по натурален път съня и помага за оптималното възстановяване на силите.

Употреба и дозировка на Natrol Melatonin 3mg:

Една доза (1 таблетка) се приема около 20 минути преди лягане.

Състав  Стойност за 1 таблетка    %ПДД 
Витамин B6 (като пиридоксин хидрохлорид) 10 мг 590%*
Мелатонин 3 мг **

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: микрокристална целулоза, двуосновен калциев фосфат, хипромелоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, магнезиев стеарат, метилцелулоза, глицерин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки