Menu
Your Cart

Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve

Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve
Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve
Hot
Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve
Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve
Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve
Видян от: 1196
25.99 лв.
Без данък: 25.99 лв.

Възможни варианти

Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve защитава от оксидативен стрес.Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve е хранителна добавка с коензим Q10 на таблетки. Формулата на продукта е насочена към подобряване на общото здравословно състояние, възстановяване на енергийните нива, антиоксидантна защита и подкрепа за дейността на сърдечно-съдовата система. Коензим Q10 е много популярен в козметичната индустрия и бива влаган в редица продукти за забавяне на стареенето. Той има способността да неутрализира свободните радикали и да пречи на тяхното увреждащо действие. Натрол Коензим Кю10 е изключително подходящ избор за активните и спортуващи хора, както и тези, които са изложени на повишени нива на стрес. Прекаленото физическо и психическо натоварване е предпоставка за увеличено образуване на собствени токсини. Тяхното неутрализиране може да бъде подпомогнато с осигуряването на допълнително от коензима. Q10 е натурална субстанция, която се съдържа във всички клетки на тялото. Основното й предназначение е генерирането на енергия, включвайки се в метаболизма на мазнините и въглехидратите. Най-големи запаси се намират в черния дроб, сърцето и мускулите. Организмът може сам да произвежда коензима, но с напредване на възрастта тази възможност намалява. Включването на Natrol Коензим CoQ-10 в ежедневната суплеменция е отлично решение. Коензим Q10 оказва предпазващо влияние върху сърдечно-съдовата система. Намалява окисляването на холестерола и редуцира проникването му в стените на кръвоносните съдове, като така ги поддържа еластични и здрави. Формулата се предлага в таблетки, за които няма нужда от вода. Те се разтварят в устата, след което се преглъщат. Всяка доза от Natrol Коензим CoQ-10 осигурява 100 мг бързоразтворим коензим Кю10.

Защо да изберем Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve?

 • Антиоксидантна защита;Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve увеличава енергията.
 • Забавя стареенето;
 • Предпазва клетките от увреждане;
 • Увеличава енергията;
 • Подмладява организма;
 • Защитава сърцето;
 • Бързоразтворими таблетки;
 • Лесен прием;
 • Освежаващ вкус на череша;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Коензим CoQ-10 от Натрол?

Natrol Коензим CoQ-10 е хранителен суплемент, който предлага антиоксидантна защита, подкрепа за сърцето и забавяне на стареенето. Q10 е известен със своите подмладяващи свойства, които се изразяват в противодействие на свободните радикали и увреждането, което нанасят върху клетките. Коензимът защитава сърдечния мускул и кръвоносните съдове, като основното му действие е да редуцира окислителните процеси на холестерола. Коензимът е основен участник в генерирането на енергия за нуждите на организма. Той насърчава метаболизма на мазнини и въглехидрати, използвайки ги като източник на енергия. С течение на времето, естественото производство на Q10 намалява, а нуждите на тялото се увеличават. Набавянето му като хранителна добавка е отлично решение на този проблем.

За кого е подходящ Natrol Коензим CoQ-10 100mg Fast Dissolve?

Натрол Коензим Q10 е отличен избор за всеки човек, активно спортуващ, изложен на стрес, в напреднала възраст и при нужда от антиоксидантна защита. Формулата на продукта се предлага в бързоразтворими таблетки с вкус на череша, които се разтапят в устата и не е нужна вода за тяхното преглъщане.

Употреба и дозировка на Natrol Коензим CoQ-10 Бързоразтворим:

Една доза (2 таблетки) дневно. Преди преглъщане трябва да се разтопят напълно. Не е нужна вода.

Състав Стойност за 2 таблетки
CoQ-10100 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: декстроза, целулоза и естерни деривати, PVP, естествени и изкуствени подсладители (череша и лайм), сукралоза, силиций, малтодекстрин, модифицирано нишесте, гума арабика, винена и лимонена киселина.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки