Menu
Your Cart

Myprotein Impact Pump Blend

Myprotein Impact Pump Blend
Myprotein Impact Pump Blend
Myprotein Impact Pump Blend
Myprotein Impact Pump Blend
Myprotein Impact Pump Blend
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein Impact Pump Blend
Видян от: 3073
34.99 лв.
Без данък: 34.99 лв.

Възможни варианти

ImpactImapct Pump Blend е аминокиселинен комплекс с високо качество и топ цена в Protein.bg Pump Blend е продукт на марката Myprotein - комплексни аминокиселини, подпомагащи цялостното представяне по време на тренировки. Impact Pump Blend съдържа шест видa аминокиселини, повишаващи силата, енергията и издръжливостта. В състава на комплексните аминокиселини влизат Аргинин алфа кетоглутарат (ААКГ), Бета-аланин, Креатин монохидрат, Аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА), Цитрулин и L-карнитин.

Аргинин алфа кетоглутаратът е аминокиселина, участваща в производството на азотен оксид (NO). Азотният оксид има съдоразширяващо действие, което повишава притокът на кръв в мускулите и по този начин в тях постъпва по-голямо количество хранителни вещества (аминокиселини и въглехидрати). Аргининът взема участие в продукцията на креатин, а алфа кетоглутарата е необходим за разграждане на амоняка - краен продукт от мускулната работа.

Бета-аланина подобрява физическото състояние и възстановяването на мускулите, тъй като заедно с хистидина участва в образуването на карнозин. Ролята на карнозина е да регулира рН в мускулите, с което спомага за неутрализиране на млечната киселина, която се образува като краен продукт от работата на мускулите. По този начин се увеличава мускулната работоспособност.

Креатинът е аминокиселина, която е отговорна за осигуряването на енергия за мускулите. В организма креатина се преобразува в креатинфосфат (или фосфокреатин), чрез който се синтезира АТФ (аденозин трифосфат). Количестово АТФ, което нормално присъства е твърде недостатъчно за да осигури продължителна работа на мускулите. Изразходваното количество АТФ се възстановява от фосфокреатина чрез специфични ензими, което води до повишаване на издръжливостта и силата на мускулите.

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) са от голямо значение за увеличаването на мускулната маса и подобряване на издръжливостта и възстановяването на мускулите. Трите аминокиселини с разклонени вериги L-левцин, L-изолевцин и L-валин стимулират производството на протеини в мускулите и също така ги предпазват от разграждане чрез своите анаболитни свойства. Освен това, ВСАА участват в премахването на излишните мазнини, поддържат нивото на гликоген и спомагат за редуциране на умората чрез свързването си със специфични мозъчни рецептори. От трите ВСАА, L-левцина има най-голяма активност и обикновено е в двойно по-голяма концентрация спрямо другите две аминокиселини L-изолевцин и L-валин.

Цитрулинът също спомага за повишаване на количеството на АТФ и поради това действа благоприятно като подобрява издръжливостта при по-продължителни тренировки. Освен това цитрулинът участва и в метаболизма на азотния оксид, като повишава неговите нива и води до разширяване на кръвносните съдове, позволявайки по-голям обем кръв да достига до мускулите. Цитрулина спомага и за отвеждането на крайния продукт амоняк от организма.

Impact Pump Blend подобрява азотния метаболизъм и стимулира синтеза на протеини в мускулитеL-карнитинът е аминокиселина, която осигурява енергия и поддържа енергийния клетъчен метаболизъм чрез способността си да транспортира мастните киселини до митохондриите, където протича тяхното окисление. При този процес на разграждане на мастните киселини се образува АТФ - съединение, което пряко осигурява енергия за съкращаване на мускулните влакна, както и за други процеси в клетките на тялото.. Освен това, L-карнитина оказва благоприятно влияние върху мозъчната функция.

Защо да изберем Myprotein Impact Pump Blend?

 • Висококачествен източник на аминокиселини
 • Осигурява енергия за продължителни тренировки
 • Подобрява издръжливостта и силата
 • По-бързо възстановяване
 • Стимулира производството на протеини
 • Спомага за разграждане на излишните мазнини
 • По-добър азотен метаболизъм
 • Усвоява се добре в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват комплексните аминокиселини Impact Pump Blend на Myprotein?

Impact Pump Blend са комплексни аминокиселини на марката Myprotein, които снабдяват тялото ви с необходимата енергия за продължително време, което ще увеличи вашата издръжливост и възможността за по-дълги тренировки. Impact Pump Blend съдържа шест вида аминокиселини с високо качество и разнообразни функции. Освен, че предоставят енергия, аминокиселините в Impact Pump Blend стимулират синтеза на протеини, участват в изгарянето на мазнини, намаляват умората, подобряват азотния метаболизъм и др. В състава на комплексните аминокиселини на Myprotein се съдържат 3,7г. аминокиселини във всяка доза от 5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Impact Pump Blend - комплексни аминокиселини на марката Myprotein

За кого е най-подходящ Impact Pump Blend (комплексни аминокиселини) на Myprotein?

Imapct Pump Blend е подходящ за всеки, който спортува активно (професионален атлет или любител на фитнеса) и желае да изгради чиста мускулна маса или да поддържа вече изграденото тяло. Комплексните аминокиселини на Myprotein ще ви осигурят необходимата енергия, сила и издръжливост за по-ефективно представяне при по-дълги тренировки. Освен това Impact Pump Blend е идеален за прием преди вечерна тренировка поради способността си да осигурява енергия на тялото.

Употреба и дозировка на Myprotein Impact Pump Blend:

За да определите вашата толерантност към Impact Pump Blend е препоръчително първоначално да приемате по 5 грама, след което постепенно да увеличавате дозата за да определите оптималната за вас дневна доза. Не приемайте повече от 30грама Impact Pump Blend дневно. Разтворете една доза (5гр) в желано от вас количество (около 250мл) вода или сок по избор, като използвате шейкър или разбъркате с лъжица до пълно разтваряне.

Impact Pump Blend се предлага в седем невероятни вкуса на Синя малина, Грозде, Лимон и Лайм, Портокал, Малина с лимон, Зелена ябълка и Диня.

В една опаковка от 250 грама се съдържат 50 дози Impact Pump Blend

Аминокиселинен състав в една доза от 5 грама

Енергия18 KJ/4 kcal
Въглехидрати
- захари
1,1 гр
1,0 гр
Аргинин Алфа Кетоглутарат (ААКГ)750 мг
L-карнитин750 мг
Бета-аланин700 мг
ВСАА
- L-левцин
- L-изолевцин
- L-валин
500 мг
250 мг
125 мг
125 мг
Креатин Монохидрат500 мг
Цитрулин малат500 мг

Състав на Impact Pump Blend: Аргинин Алфа Кетоглутарат (ААКГ) (15%), L-карнитин (15%), Бета-аланин (14%), Аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) 2:1:1 (L-левцин:L-изолевцин:L-валин)(10%), Креатин Монохидрат (10%), Цитрулин малат (10%), Декстроза, Фруктоза, Натурално овкусилтели, Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Оцветител (Е133)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки