Menu
Your Cart

Myprotein ElectroFuel Flavoured

Myprotein ElectroFuel Flavoured
Myprotein ElectroFuel Flavoured
 • Наличност: Да
 • Модел: Myprotein ElectroFuel Flavoured
Видян от: 2185
33.49 лв.
Без данък: 33.49 лв.

Възможни варианти

Electro Fuel Flavoured е висококачествена енергийна добавка на въглехидратна база.Myprotein ви предлага продукта Electro Fuel Flavoured 1 кг с отлична цена, чиято формула включва комбинация от въглехидрати, електролити и кокосово мляко на прах. С приготвената освежаваща въглехидратна напитка лесно ще поддържате издръжливостта си през цялата тренировка. Ако вие тренирате продължително време, се изчерпват запасите от гликоген в мускулите и намаляват нивата на електролитите. Това се отразява на енергийните нива и се получава намалена производителност. За да преодолеете това ви е необходима добавка, която ви дава енергия през цялото време, каквато е Electro Fuel Flavoured 1 кг.

Electro Fuel Flavoured е висококачествена енергийна добавка на въглехидратна база. Създадена е специално, да рехидратира и зарежда енергийно вашето тяло, възможно най-ефективно, от началото до края на провежданите тренировки. В иновативната й формула са използвани много въглехидрати, за да се осигури най-голямо усвояване. Обогатена е с електролити – калий, магнезий, натрий, за да възстановят загубените с потта соли. Те хидратират мускулите ви мигновено, за да бъдете свежи до края на тренировката си.

Почти всеки знае, че основният източник на енергия за хората са определени вещества като белтъчини, мазнини и въглехидрати. Доста голяма роля в човешкото тяло играят последните от тях. Това е основният източник на енергия, който е необходим за нормалната и стабилна работа на вътрешните органи. Въглехидрати помагат за укрепване на мускулите, стабилизират клетъчното делене и нормализират динамиката на растежа. Тяхното усвояване е доста бърз процес, по време на който се освобождават големи количества енергия. Въглехидратите и техни производни са част от съединителната тъкан; противодействат на натрупването на кетонни тела при окисляването на мазнини; предотвратяват съсирването на кръвта в кръвоносните съдове, препятстват проникването на бактерии през клетъчната мембрана и др. В случай на нарушение на въглехидратния метаболизъм (диабет), човек може да развие различни заболявания, например ацидоза при изместване на киселинно-алкалния баланс на организма в киселинната страна. Това се случва, когато въглехидратите не изпълняват своята функция по отстраняване продуктите от окислителението на органичните киселини. Важна е ролята им за различни защитни реакции, особено тези, които протичат в черния дроб. Глюкуроновата киселина може да реагира с някои токсични вещества, като в резултат се образуват нетоксични водоразтворими естери, които лесно се отстраняват от организма с урината. Въглехидратният резерв на човек е много ограничен, не надвишава 1% от телесното тегло. При тежки физически натоварвания въглехидратите бързо се изчерпват, така че трябва да се набавят с храната всеки ден. Те се усвояват доста бързо, като се освобождават големи количества енергия. Точно по този начин действа Electro Fuel Flavoured 1 кг, осигурява голямо количество енергия, която ще ви позволи да тренирате по-интензивно, за дълъг период от време и е на топ цена.

Защо да изберем Electro Fuel Flavoured 1 кг от Myprotein?

 • Electro Fuel Flavoured 1 кг включва комплекс от въглехидрати, електролити и кокосово мляко на прах, който повишава издръжливостта и енергията ви докато тренирате. Действа перфектно при тренировки, изискващи голяма издръжливост
 • Рехидратира и енергизира тялото
 • Осигурява голямо количество енергия
 • Укрепва мускулите
 • Подобрява и ускорява възстановяването
 • Myprotein ви предлага Electro Fuel Flavoured 1 кг на топ цена и бърза доставка

Как действа Electro Fuel Flavoured от Myprotein?

Electro Fuel Flavoured 1 кг включва комплекс от въглехидрати, електролити и кокосово мляко на прах, който повишава издръжливостта и енергията ви докато тренирате. Предложената ви уникална комбинация дава възможност за максимална интензивност на трениране. Това е така, защото Electro Fuel е разработена да рехидратира и енергизира тялото ви по възможно най-ефективния начин. Във формулата на продукта са включени много въглехидрати, които са основен източник на енергия, необходима за работата на органите, мускулите, растежа и делението на клетките. Разграждането им е много бързо, съпроводено с отделянето на голямо количество енергия. Приготвената освежаваща напитка от Myprotein веднага утолява чувството на глад и поддържа нивото на глюкоза в кръвта преди физическото натоварване.

Electro Fuel Flavoured съдържаща 45 g въглехидрати в една порция и помага да се поддържа достатъчно ниво на гликоген в черния дроб. Сутрешните тренировки, провеждани на гладно може да доведат до бързото изчерпване на гликогена в черния дроб и това да попречи на физическата активност, особено при продължително физическо натоварване. Electro Fuel Flavoured съдържаща 45 g въглехидрати в една порция и помага да се поддържа достатъчно ниво на гликоген в черния дроб. Храната, която консумирате преди тренировка трябва да е високо въглехидратна, с ниско съдържание на мазнини и да е лесно смилаема. Енергийната добавка на Myprotein ще ви позволи да започнете вашите тренировъчни занимания без да усещате тежест във стомаха от непреработена храна. Това е много важно, особено когато я приемате непосредствено преди физическото натоварване, тъй като усвояването на въглехидратите не предизвиква така наречената „депресия след хранене”. По време на трениране и активно физическо занимание, когато се изисква концентрация на силите, организмът не бива да насочва всички сили върху смилането и усвояването на храната. Ето защо е идеален вариант да консумирате преди и по време на тренировка Electro Fuel Flavoured от Myprotein, тъй като е продукт с богато въглехидратно съдържание, което ще повишени нивото на гликоген в черния дроб и мускулите, както и глюкозата в кръвта. Това ще ви даде издръжливост и нужната енергия за провеждане на интензивни тренировки с по-голяма продължителност. Електролитите - калий, магнезий, натрий от състава на Electro Fuel Flavoured повишават усвояването на водата по време на силовото натоварване. Това са хранителни вещества, които играят ключова роля в процеса на изпращане на електрически импулси, които влияят на функционирането на сърцето, мускулите и нервите. Те също така са важни за създаване на баланса на течностите и хидратацията на клетките, тъканите и мускулите. Недостигът на електролити може да предизвика мускулни спазми, болки в мускулите възникващи след физическо натоварване. При някои хора дефицитът причинява главоболие. По време на големи спортни натоварвания организмът губи заедно с потта много вода и ценни минерални вещества, преди всичко калий и натрий. Ако се придържате към режим на висока интензивност, важно е да подготвите организма си преди тренировка, зареждайки го с електролити. Продуктът е разработен така, че да ви даде максимална подкрепа за по-голяма производителност. С естественият източник на минерали, осигурен от кокосовото мляко на прах, може да бъдете сигурни, че Electro Fuel ще ви помогне да използвате най-ефективно тялото си при провеждането на тренировките. Добавката се предлага в няколко приятно освежаващи натурални аромата, като отпивайки от нея, ще ви хидратира и поддържа свежи през цялото време на физическото натоварване, а освен това е на чудесна цена.

За кого е най-подходящ Electro Fuel Flavoured от Myprotein?

Electro Fuel Flavoured е подходяща напитка за тези, които провеждащ интензивни и продължителни спортни тренировки, изискващи много издръжливост. Възстановява електролитите и обезпечава бързо освобождаване на енергия. Може да е подходяща, съпътстваща напитка при тренировка на широк кръг спортисти от различни дисциплини.

Ползи от приема на Electro Fuel Flavoured от Myprotein:

 • Хидратира организма
 • Енергийно  осигурява функцията на тялото
 • Предпазва от мускулни крампи и болки
 • Подходящ въглехидратно-електролитен разтвор за вегетарианци

Употреба и дозировка на Electro Fuel Flavoured от Myprotein:

Смесват се 1¾ лъжичка (50 грама) с 500 мл вода и се консумира пред и/или по време на тренировка.

Този продукт е предназначен да се използва заедно с активен начин на живот и балансирана диета. Подходящ за вегетарианци.

Дозировка: 1 ¾ лъжичка (50 g)

Дози в опаковка: 20 (1 kg)

Състав:Стойност за 100гр.Стойност за 1 доза:
Енергия1512 kJ/360 kcal756 kJ/180 kcal
Мазнини
от които наситени
0 гр
0 гр
0 гр
0 гр
въглехидрати
от които захари
90 гр
30 гр
45 гр
15 гр
Белтъчини0 гр0 гр
Сол0.61 гр0.31 гр

Хранителна информация е еднаква за всички вкусове.

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено

Други съставки:

 • Алергени: Може да съдържа мляко, яйце и соя. Изработен в съоръжение, което също обработва ядки и фъстъци.
 • Аромат на лимон и лайм: малтодекстрин (73,6%), фруктоза (16%), кокосово мляко прах (6.4%), аромати, натриев хлорид, киселинен регулатор (натриев цитрат, калиев хлорид), магнезиев цитрат.
 • Аромат на летните плодове: малтодекстрин (73,6%), фруктоза (16%), кокосово мляко прах (6.4%), ароматизиращи агенти (сок от цвекло, подсладител: сукралоза), натриев хлорид, киселинен регулатор (натриев цитрат, калиев хлорид) , магнезиев цитрат.
 • Аромат на Гуава: малтодекстрин (73,6%), фруктоза (16%), кокосово мляко прах (6.4%), ароматизиращи агенти (сок от цвекло, подсладител: сукралоза), натриев хлорид, киселинен регулатор (натриев цитрат, калиев хлорид), магнезиев цитрат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки