Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Витамини > Myprotein Daily Vitamins

Витамини > Myprotein Daily Vitamins
Витамини > Myprotein Daily Vitamins
Витамини > Myprotein Daily Vitamins
Витамини > Myprotein Daily Vitamins
Витамини > Myprotein Daily Vitamins
 • Наличност: Да
 • Марка: Myprotein
 • Модел: Myprotein Daily Vitamins
Видян от: 3645
12.49 лв.
Без данък: 12.49 лв.

Възможни варианти

Витамини > Myprotein Daily Vitamins

DailyDaily Vitamins съдържат 7 витамина, които гираят важна роля за организма Vitamins са мултивитамини на Myprotein под формата на таблетки, които ще ви помогнат да повишите нивото на жизнено важни витамини, от които вашето тяло се нуждае за да бъде пълноценно. Daily Vitamins съдържа 7 есенциални витамина, които включват витамини от група В, витамин С, витамин Е, витамин А и витамин D3. Есенциалните витамини, не се произвеждат в човешкото тяло и трябва да се набавят с приетата храна. Дефицитът на всеки един от есенциалните витамини може да доведе до различни сериозни последици, поради което трябва да се набавя допълнително количество от тях ако се приема бедна на витамини храна.

Витамините от група В, които се съдържат в Daily Vitamins са: Рибофлавин (вит.В2), който е главен компонент на кофакторите НАД и ФМН, а освен това е необходим за разнообразни ензимни реакции, включително и за активиране на други витамини. Рибофлавинътдопринася за поддържането на енергийния метаболизъм, за нормалното функциониране на нервната система и за поддържане на нормални еритроцити. Също така витамин В2 спомага за намаляване на умората и предпазва клетките от оксидативен стрес.

Тиамин или витамин В1 действа както рибофлавина върху нервната система и добива на енергия, но освен това фосфатните форми на тиамина са включени в разнообразни клетъчни процеси. Тиамин-пирофосфатът например, действа като коензим при процесите на разграждане на аминокиселини и глюкоза. Липсата на тиамин може да доведе до тежки последици ако не се предприемат действия.

Третият витамин от група В, който влиза в състава на Daily Vitamins е Ниацин (вит. В3). Той спомага за намаляване на високия холестерол и участва в образуването на кофакторите НАД и НАДФ, които играят важна роля в много ензимни реакции. НАД играе важна роля в катаболизма на мазнини, захари, протеини и алкохол, както и в клетъчната сигнализация и поправката на ДНК. НАДФ играе по-голяма роля в анаболитните реакции на синтез.

Витамин С също играе ролята на кофактор в доста ензимни реакции, в това число и като кофактор при синтеза на колаген. Освен това витамин С (или Аскорбинова киселина) действа и като антиоксидант, който предпазва от активните кислородни форми (радикали).

Витамин Е, представлява група от токофероли и токотриеноли, които са доста разнообразни. Двете най-често срещани форми на витамин Е са алфа- и гама-токоферолът. Те са мастно-разтворими антиоксиданти и като такива пречат на образуването на реактивните кислородни форми, които се получават при окислението на мазнините (тяхното разграждане).

Витамин D са група мастно-разтворими секостероиди, които подобряват абосорбцията на калций, желязо, магнезий, фосфор и цинк в храносмилателния тракт. За хората най-важните форми на витамин D са витамин D-3 (холекалциферол) и витамин D-2 (ергокалциферол). Като цяло много малко храни съдържат витамин D. Главно той се образува в кожата от холестерол и това образуване зависи от излагането на слънчева светлина (и по-точно от UVB лъчите).

Последният витамин, включен в състава на мултивитамините на Myprotein е витамин А - също група от органични съединения, включващи ретинол, ретинал, ретинолова киселина, както и провитамини А - каротеноиди (напр. бета-каротен). Витамин А има доста разнообразни функции : важен е за растежа и развитието, за поддържането на имунната система, както и за доброто зрение. Витамин А под формата на ретинал е нужен на ретината, където образува родопсин - молекулата, която е отговорна за абсорбиране на светлината.

Защо да изберем Myprotein Daily Vitamins?Daily Vitamins са мултивитамини на Myprotein с високо качество и топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен източник на витамини
 • Съдържа витамини от група В (тиамин, рибофлавин, ниацин)
 • Съдържа витамини А, С, Е и D
 • Лесни за прием и усвояване таблетки
 • Спомага за поддържане метаболизма и имунната система
 • Притежава антиоксидантни свойства
 • Осигурява оптимално дневно количество витамини
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват мултивитамините Daily Vitamins на Myprotein?

Daily Vitamins представлява продукт съдържащ 7 есенциални витамина под формата на таблетки, сред които три от група В (рибофлавин, тиамин и ниацин), витамин С, витамин Е, витамин А и витамин D. Daily Vitamins осигуряват оптималното дневно количество витамини, от които вашето тяло се нуждае. Оптималната дневна доза на Daily Vitamins е една таблетка мултивитамини, която е равна на една доза.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Daily Vitamins - мултивитамини на марката Myprotein

За кого са най-подходящи Daily Vitamins (мултивитамини) на Myprotein?

Мултивитамините Daily Vitamins на Myprotein са подходящи за всеки, който желае да подобри физическото си състояние, както и да подобри или просто да увеличи дневният си прием на витимини. Daily Vitamins осигурява оптимална дневна доза от тези витамини, които са идеални в случай, че приемате храна, бедна на витамини.

Употреба и дозировка на Myprotein Daily Vitamins:

Приемайте по една доза (1 таблетка) Daily Vitamins дневно, най-добре с храна. Не превишавайте препоръчителната дневна доза и съхранявайте на сухо и хладно, далеч от слънчева светлина място.

Хранителна информация

Състав:Стойност:
витамин А800 mcg
витамин D5 mcg
витамин Е10 мг
витамин C60 мг
Тиамин1.1 мг
Рибофлавин1.6 мг
Ниацин18 мг

Състав на Daily Vitamins : Витамин С, Набухватели (ди-калциев фосфат, микрокристална целулоза), Витамин Е, Ниацин, Витамин А, Капсулиращи агенти (хидроксипропил метил целулоза, глицерин, карнаубски восък), Витамин D3, Антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид) Тиамин

*Информация за алергии : Произведен е в съоръжение, преработващо мляко, соя, яйца, глутен и техни продукти.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър