Menu
Your Cart

Myprotein D Ribose Powder

Myprotein D Ribose Powder
Myprotein D Ribose Powder
Hot
Myprotein D Ribose Powder
Myprotein D Ribose Powder
Myprotein D Ribose Powder
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein D Ribose Powder
Видян от: 3223
46.99 лв.
Без данък: 46.99 лв.

Възможни варианти

D RiboseD Ribose Powder повишава енергията и издръжливостта и е на топ цена в Protein.bg Powder е продукт на марката Myprotein, който представлява рибоза - монозахарид, който се среща нормално във всички клетки на тялото. Рибозата е проста захар, която дава началото на метаболитните пътища за синтез на аденозин трифосфат (АТФ) - молекулата, която осигурява енергията за съкращаването на мускулните влакна (и не само). Рибозата се свързва с различни нуклеотиди и образува структурните единици на нуклеиновите киселини (ДНК и РНК), както и енергийните съединения НАД, ФАД и АТФ.

Основната роля на D-рибозата е участието и в състава на нуклеотидите, като може би най-голямо значение има аденозин-трифосфатът (АТФ), който представлява азотната база аденин, свързана с рибоза и три фосфатна групи. АТФ осигурява енергия не само за съкращаването на мускулите, но и за голям брой реакции в клетките. При използването на АТФ, фосфатните групи се отделят като се освобождава енергия, а АТФ се преобразува в АМФ (аденозин монофосфат). 

По време на упражнения, АТФ се разгражда до инозин-5'-монофосфат, който вече не осигурява енергия и се отделя от клетките или се възстановява обратно до АТФ чрез специфични ензими. D-рибозата участва във възстановяването на мускулите като повишава продукцията на АТФ, а допълнителният прием на рибоза ускорява синтеза на нуклеотиди. 

Според проучване, допълнителният прием на D-рибоза при по-интензивни тренировки се оказва по-ефективен начин за възстановяване на нивата на АТФ в сравнение с приемът на традиционните захари, добавяни в храната. 

D Ribose Powder ще ви помогне да увеличите енергията в мускулите си, както и да подобрите издръжливостта и възстановяването след тренировка. D-рибозата е доста ефективен начин да си набавите повече енергия по време на тренировка като увеличи концентрацията на АТФ в мускулните клетки.

Защо да изберем Myprotein D Ribose Powder?D Ribose Powder увеличава концентрацията на АТФ и ви снабдява с допълнителна енергия

  • Висококачествен източник на рибоза
  • Увеличава концентрацията на АТФ
  • Подобрява издръжливостта
  • Води до по-бързо възстановяване 
  • Повече енергия при изтощителни тренировки
  • Лесно усвояване в организма
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява рибозата D Ribose Powder на Myprotein?

D Ribose Powder е продукт на Myprotein, който представлява D-рибоза (монозахарид) - проста захар, участваща в производството на нуклеинови киселини и нукеотиди (НАД, ФАД и АТФ) - съединения доставящи енергия за съкращаването на мускулите, както и за различни клетъчни процеси. D Ribose Powder повишава производството на АТФ и по този начин ви снабдява с повече енергия за тренировки и води до по-бързо възстановяване на мускулите. D Ribose Powder е съставен от 100% D-рибоза, като една доза е 4 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за D Ribose Powder - рибоза на марката Myprotein

За кого е най-подходящ D Ribose Powder (рибоза) на Myprotein?

D Ribose Powder е подходящ продукт за всеки професионален спортист или любител, който спортува активно и се нуждае от допълнително количество енергия (бягане или вдигане на тежести). D Ribose Powder ще ви осигури по-високи количества АТФ и повече издръжливост.

Употреба и дозировка на Myprotein D Ribose Powder?

Добвете 4 грама D Ribose Powder към избрано от вас количество вода или сок по избор като използвате шейкър или разбъркате в чаша. Използвайте веднъж дневно, около 30 минути преди трнеировка.

Състав:Стойност:
D-рибоза4 гр

Състав на D Ribose Powder: 100% D-рибоза

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки