Menu
Your Cart

Active Gym

3 в 1 платформа за скачане Active Gym 3 в 1 платформа за скачане Active Gym
Ново Active Gym
Марка: Active Gym Модел: Платформа за скачане 3 в 1
3 в 1 платформа за скачане Soft Box на марката Active GymActive Gym Multi-Plyo Soft Box е основен фитнес аксесоар, който трябва да бъде в приоритетната част на списъка ви за пазаруване за всеки фитнес. Тя е със стандартните размери, удобни за упражнения - 51 см х 61 см х 75 см, като..
264.00 лв.
Без данък:220.00 лв.
Active Gym Barbell Rack
Ново Active Gym
Марка: Active Gym Модел: Barbell Rack
Active Gym Barbell RackBarbell Rack Active Gym поддържа многофункционалността на спортната зала. Позволява лесно съхраняване на необходимите за тренировка лостове и барбели и редуцира пространството. Редът и систематизацията позволяват на потребителите лесно да намират нужните уреди за изпълняване..
600.00 лв.
Без данък:500.00 лв.
Active Gym Dumbbell Rack – 10 pairs
Ново Active Gym
Марка: Active Gym Модел: Dumbbell Rack – 10 pairs
Active Gym Dumbbell Rack – 10 pairsDumbbell Rack – 10 pairs Active Gym поддържа многофункционалността на спортната зала. Позволява лесно съхраняване на необходимите за тренировка със свободни тежести дъмбели и редуцира пространството. Редът и систематизацията позволяват на потребителит..
1,080.00 лв.
Без данък:900.00 лв.
Active Gym Plate Rack
Ново Active Gym
Марка: Active Gym Модел: Plate Rack
Active Gym Plate RackPlate Rack Active Gym поддържа многофункционалността на спортната зала. Позволява лесно съхраняване на необходимите за тренировка дискове и редуцира пространството. Редът и систематизацията позволяват на потребителите лесно да намират нужните тежести за изпълняване на упражнен..
540.00 лв.
Без данък:450.00 лв.
Active Gym Метален лост за набиране
Ново Active Gym
Марка: Active Gym Модел: Метален лост за набиране
Active Gym Метален лост за набиранеActive Gym Метален лост за набиране е универсален уред за набирания. Той е удобен за монтиране в дома, офиса и даже фитнес залата. Идеален е за качествена тренировка на мускулите на гърба, а също така и за кръстосан хват. Active Gym Метален лост за набиране е про..
144.00 лв.
Без данък:120.00 лв.
E-Z крив лост за скрипец Active Gym E-Z крив лост за скрипец Active Gym
Ново
Марка: Active Gym Модел: E-Z Curl bar cable attachment
E-Z крив лост за скрипец Active GymE-Z крив лост за скрипец Active Gym е необходим практически във всеки фитнес център. Той е много популярен сред любителите на „ръчни“  упражнения - за бицепс, трицепс, а също така и за раменни мускули. Основната му функция е максимално да понижи ..
54.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
L-образна ръкохватка за скрипец Active Gym L-образна ръкохватка за скрипец Active Gym
Ново
Марка: Active Gym Модел: L-cable Handle Attachment
L - образна ръкохватка за скрипец Active GymОсобеността в конструкцията на L - образна ръкохватка за скрипец Active Gym позволява нейното използване за упражнения за гръб (хоризонтална и вертикална тяга), а така също за разширение на трицепс, флексия за бицепс (чукове) някои други. Продуктът ..
42.00 лв.
Без данък:35.00 лв.
TRX комплект Active Gym TRX комплект Active Gym
Ново
Марка: Active Gym Модел: TRX Full Kit
TRX комплект Active GymПрактичен и универсален TRX Active Gym е предназначен за полноценни тренировки в домашни условия и за занятия на тренажор в залата. Фитнес комплектът представлява истинска тренировъчна система за всички необходими мускулни групи. Можете да тренирате вкъщи, сред природ..
108.00 лв.
Без данък:108.00 лв.
V-образен лост за трицепс за скрипец Active Gym V-образен лост за трицепс за скрипец Active Gym
Ново
Марка: Active Gym Модел: Triceps pressdown bar cable attachment
V-образен лост за трицепс за скрипец Active GymV-образен лост за трицепс за скрипец Active Gym е снабден с ограничители за снемане на натоварването в китката и имат за цел предотвратяване на приплъзване на дланта. Подходящ е за бицепс асансьори (от стоящо, седящо или даже лежащо положение) и разши..
30.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
V-образен лост с лагери за трицепс за скрипец Active Gym V-образен лост с лагери за трицепс за скрипец Active Gym
Ново
Марка: Active Gym Модел: Full extension bar cable attachment
V-образен лост с лагери за трицепс за скрипец Active GymV-образен лост с лагери за трицепс за скрипец Active Gym е снабден с ограничители за снемане на натоварването в китката и имат за цел предотвратяване на приплъзване на дланта. Подходящ е за бицепс асансьори (от стоящо, седящо или даже лежащо ..
50.40 лв.
Без данък:42.00 лв.
Марка: Active Gym Модел: Бойно въже
Бойно Въже Active Gym 12м - 38мм / 50ммУпражненията с Бойно въже Active Gym 12м задействат всички групи мускули, а именно това е толкова важно условие за функционална тренировка. Упражненията с негова помощ развиват раменния пояс, укрепват захвата на китките, тренират мускулите на кракат..
180.00 лв.
Без данък:150.00 лв.
Бокс станция Active Gym Бокс станция Active Gym
Ново
Марка: Active Gym Модел: Box Station
Бокс станция Active Gym Box Station Active Gym е многофункционален боксов тренажор за трениране на силни, точни и бързи удари.Благодарение на уникалната система за поглъщане на удара се намалява рискът от травми. Системата за тренировки се структурира по следния начин: след 5-минутната р..
5,880.00 лв.
Без данък:4,900.00 лв.
Показани 1 от 12 | 74 (7 Страници)
Този сайт използва бисквитки
За по-лесна навигация и удобство, този сайт изпозлва бисквитки и продължавайки, вие се съгласявате с тях.