Menu
Your Cart

Колани за йога Active Gym

Колани за йога Active Gym
Колани за йога Active Gym
Колани за йога Active Gym
Колани за йога Active Gym
Колани за йога Active Gym
Колани за йога Active Gym
  • Наличност: Да
  • Модел: Yoga Belts
  • Размери: 160.00см x 3.80см x 0.00см
  • КОД: P0050
Видян от: 2712
7.08 лв.
Без данък: 5.90 лв.

Колани за йога Active Gym

Колани за йога Active Gym са един от най-често използваните аксесоари, особено подходящ за начинаещи. Докато тялото на трениращия е неподготвено, а мускулите са схванати, този атрибут спасява от разтягания и помага при изпълнението на много асани. Ако не сте в състояние да достигнете до ръцете или краката си, то, поставяйки  коланите, имате възможност по-успешно и по-правилно да заемете необходимата поза. Колани за йога Active Gym могат да бъдат използвани и за увеличаване на натоварването по време на практика.

Главната цел на йогата е чувството за отпускане и релаксация. Естествено, изпълнявайки сложни асани, трениращият неволно се напряга, а следователно – се отдалечава от основната цел, вследствие на което смисълът на всички занятия просто се губи. В този контекст Колани за йога Active Gym служат като надеждна опора и помощник. Използването им е добър начин да си помогнете в практикуването на йога (без значение на какво ниво сте). Така Вие ще се научите по-добре да изравнявате позата  и, съответно, по-добре да я разбирате.

Информация за продукта:

  • Използването на коланите за йога ще Ви помогне да изградите по-голяма увереност в познатите ви пози и ще Ви насърчи да изпробвате тези, за които сте приемали, че са твърде трудни за изпълнение.
  • Те са изключително полезни за хора с по-малка гъвкавост, като им помагат да хванат крайниците си, до които не стигат и така да изпълнят позата и да останат в нея за по-дълго време. 
  • Изработени от висококачествен памук, те са здрави, противоплъзгащи се и неразтегливи. 
  • Металните, неръждаеми пръстени позволяват да регулирате дължината на колана, в зависимост от своя ръст и изпълняваната поза. 
  • Предлагат се в различни цветове.

Размери: Дължина 160 см, Ширина 3.8 см

 

 

Общи
Състояние Ново
Гаранция 12 месеца

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки