Menu
Your Cart

Syntech

Syntech разработва качествени, безопасностни и високо дозирани продукти. Екипът от експерти на Syntech ще ви помогнат да получите най-доброто! Независимо дали искате да отслабнете, да увеличите размера на мускулите, да оптимизират работата си, или да подобрите здравословния си начин на живот, Syntech е правилният избор!
Няма значение какъв спорт практикувате, или каква цел преследвате. Всичко трябва да е точно. Освен график за тренировките, възстановяването и нощната почивка, вашият хранителен режим също трябва да бъде добре балансиран. Ако възлагате толкова много усилия в опитите си да постигнете целите си, то значи вие ​​заслужавате най-добрите добавки. Syntech добавките ще ви помогнат да постигнете телосложението, което искате. Техния ангажимент се изразява в това - вие да си свършите по-добре работата!

По време на фазата на развитие на техните продукти, те преследват високо качество и оптимална производителност. За да направят това, Syntech следват 4 основни параметри:

  • Иновативни и научно-базирани продукти
  • Syntech ™ използва само най-добрите съставки
  • Syntech ™ използва само напълно активни дози
  • Всички продукти са формулирани в синхрон. 
Марка: Syntech Модел: Syntech 100% Whey
100% Whey е продукт на марката Syntech, съставен единствено от суроватъчен протеин концентрат. Това е продукт с отлично качество и приятен вкус, а освен това се разтваря много добре. Syntech 100% Whey съдържа високо количество аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА), както и глутамин. Много бърз..
40.00 лв.
Без данък:40.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки