Menu
Your Cart

MRI Anabolic Switch® 1000

MRI Anabolic Switch® 1000
MRI Anabolic Switch® 1000
 • Наличност: Да
 • Модел: MRI Anabolic Switch® 1000
Видян от: 3001
63.99 лв.
Без данък: 63.99 лв.

Възможни варианти

MRI Anabolic Switch® 1000 е качествен продукт, съдържащ високоефективни съставки за оптимален резултат върху тялото. Формулата съдържа различни форми на креатина, бета-аланин, таурин, ААКГ и изключително важни за здравето аминокиселини. С всяка доза от добавката се постига оптимално възстановяване, повишена енергия, тонус и концентрация, стимул за растеж на мускулите и спортен напредък.
Креатинът държи челни позиции по популярност в спортните среди. Причината е, че е изключително ефективен и дава бързи резултати, които се изразяват в мощен прилив на енергия, повишена издръжливост и оптимално възстановяване след тренировка.
 
MRI Anabolic Switch® стимулира растежа на мускулите.Във формулата се съдържат верижно-разклонени аминокиселини, които дават отлични резултати за здравето и атлетичната фигура. Включени са още треонин, фенилаланин, лизин, хистидин и метионин. Всяка от тях играе съществена роля за функционирането и здравето на организма. Нужно е да се набавят чрез храна или добавка, тъй като не се произвеждат в тялото. Особен интерес предизвиква метионинът. Той притежава мощен защитен ефект върху организма, предпазвайки го от свободни радикали, токсини и подобрява общото здравословно състояние.
 
Бета-аланинът е друга аминокиселина, която намира широко приложение в спортната суплеменция. Една от най-важните й роли е да участва в производството на карнозин. Последният е известен като стабилен инструмент за забавяне на стареенето, защита срещу оксидативен стрес и детоксикатор на тялото. Бета-аланинът е една от съставките на карнозина, другата е хистидин, който също е включен във формулата на Anabolic Switch®. Освен да защитава организма от атакуващите го свободни радикали, карнозинът намалява производството на собствени токсини и състаряващи агенти.
 
Тауринът е важна аминокиселина, подкрепяща здравето на очите, подобрява мускулната производителност, възстановява електролитния баланс и е добър антиоксидант.
 
Аргинин алфа-кетоглутаратът е популярен с това, че повишава нивата на азотен оксид в тялото. Това е много търсен ефект, тъй като води до подобряване на кръвообращението и оптимизира резултатите от хранителния режим, приема на спортни добавки и тренировките. Подкрепя възстановяването на мускулите, има потенциал да регулира високото кръвно налягане и подпомага сексуалната функция. Аргининът увеличава енергийните нива и така дава стимул за по-интензивни тренировки, по-големи тежести и по-добро спортно представяне.

Защо да изберем Anabolic Switch® на MRI?

MRI Anabolic Switch® увеличава енергията и напомпва мускулите.
 • Защитава организма от оксидативен стрес;
 • Подобрява имунната защита;
 • Детоксикира тялото;
 • Съдържа 4000 мг есенциални аминокиселини;
 • Осигурява креатин в различни форми;
 • Напомпва мускулите;
 • Забавя стареенето;
 • Повишава нивата на азотен оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Потенциал да регулира артериалното налягане;
 • Подпомага сексуалната функция;
 • Увеличава енергията;
 • Отлична разтворимост;
 • Добра стомашна поносимост;
 • Приятен плодов вкус;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява MRI Anabolic Switch®?

Anabolic Switch® от MRI представлява комбинирана хранителна добавка, съчетаваща високоефективни и доказани в практиката съставки. Формулата включва няколко разновидности на креатина, сред които и най-популярния и ефективен креатин монохидрат. Субстанцията дава мощен стимул за производство на енергия, възстановява тонуса и издръжливостта, подпомага регенерирането след тренировка и се вписва отлично в ежедневната суплеменция на спортуващи хора и атлети.
 
Добавените аминокиселини играят съществена роля в мускулното изграждане, възстановяване и предпазване от катаболизъм. Включени са и така ценните BCAA, които дават мощен стимул за чисто мускулно изграждане. Освен за визията, есенциалните аминокиселини са нужни за функционирането на организма. Предпазват го от оксидативно увреждане, намаляват задържането на токсини и собственото им производство. Подобряват менталното здраве, настроението и тонуса.
 
Карнозинът е ключов фактор, който подобрява здравето, намалява риска от сериозни заболявания на нервната система и клетъчно увреждане. ААКГ повишава нивата на азотен оксид, оптимизира кръвообращението и подобрява храненето на тъканите с аминокиселини и други микронутриенти. Оттам се проявява и анаболният ефект на аргинина. 

За кого е подходящ Anabolic Switch® 1000?

MRI Anabolic Switch® е перфектното решение за активни спортисти, атлети, културисти, колоездачи, плувци, при практикуване на бойни изкуства или просто за редовно трениращи хора. Формулата извлича максимума от всяка тренировка, подобрява спортните постижения, увеличава енергията и мотивацията за напредък. Продуктът е с отлична поносимост, разтворимост в течности и освежаващ плодов вкус.

Употреба и дозировка на MRI Anabolic Switch® 1000:

Една доза (3 лъжички) се добавят към 250 мл студена вода. Препоръчителната дневна доза е 2 приема – преди и след тренировка.
 
Хранителна стойност за 1 доза (3 лъжици):
 
СъставСтойност за 1 доза
Енергия130 ккал
Протеини4000 мг
Креатинова матрица6000 мг
Есенциални аминокиселини4000 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки