Menu
Your Cart

Everbuild Taurine 2000™

Everbuild Taurine 2000™
Everbuild Taurine 2000™
Everbuild Taurine 2000™
Everbuild Taurine 2000™
Everbuild Taurine 2000™
22.00 лв.
Без данък: 22.00 лв.

Възможни варианти

TaurineTaurine 2000™ осигурява енергия и издръжливост, а освен това е на топ цена в Protein.bg 2000™ е продукт на марката Everbuild, който е съставен изцяло от аминокиселината таурин. Тауринът не участва в изграждането на мускулните протеини, но има доста разнообразни полезни ефекти върху организма и проявява синергичен ефект към други добавки, когато се приема в комбинация с тях. Тауринът влиза в състава на много различни добавки за прием преди тренировка, както и енергийни напитки и др. 

Тауринът е от съществено значение за нормалното функциониране и развитие на сърдечно-съдовата система, както и на скелетните мускули, ретината и централната нервна система (ЦНС). Поради способността си да преминава през кръвно-мозъчната бариера, таурина изпълнява доста разнообразни функции, като инхибиране на предаването на нервни сигнали, подсилване на хипокампа, подобряване на функциите на клетъчната мембрана, инхибиране чрез обратна връзка на неутрофили, регулиране на мастната тъкан и потенциално предотвратяване на затлъстяване, поддържане на калция и други.

Тауринът притежава способност да действа и като антиоксидант и да предпазва клетките от токсичното въздействие на съединения като олово и кадмий. Други изследвания са установили, че приема на таурин спомага за намаляване на оксидативния стрес, който се причинява след услинена физическа активност. Таурина има ефект и върху намаляване на нивата на холестерола, като освен това проучвания са показали, че приемът на таурин води и до значително намаляване на телесното тегло.

При веганите, в сравнение с контролна група с нормална диета, нивата на таурин са значително по-ниски. Това може да се избегна чрез прием на добавки, съдържащи таурин или такива, които са изцяло от таурин като Taurine 2000™ на Everbuild. В клетките, тауринът участва в йонния обмен, като задържа калия и магнезия вътре в клетката, а натрия - отвън.

Защо да изберем Everbuild Taurine 2000™?Taurine 2000™ има разнообразни ефекти и топ цена в Protein.bg

  • Предпазва мускулите от разграждане
  • Подобрява функцията на клетъчната мембрана
  • Регулира навлизането на калций
  • Участва в регулацията на осмотичното налягане
  • Спомага за функцията на сърдечните мускули
  • Влияе върху провеждането на нервния импулс
  • Улеснява абсорбирането на други вещества
  • Действа като антоксидант
  • Стимулира имнунната система
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява тауринът Taurine 2000™ на Еverbuild?

Тaurine 2000™ е аминокиселина в свободна форма, произведена от Everbuild, която осигурява подсилване на организма, като участва в разнообразни процеси, свързани с поддържане на функциите на клетките, мускулите и нервната система. Освен това Taurine 2000™ намалява нежеланите ефекти на кафеина и подобрява издръжливостта. Taurine 2000™ е съставен изцяло от таурин, без добавени допълнителни вещества. Една доза Taurine 2000™ е равна на 2 грама.

Oсвен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Taurine 2000™ - таурин на марката Everbuild

За кого е най-подходящ Taurine 2000™ (таурин) на Everbuild?

Taurine 2000™ е подходящ за всеки активно спортуващ, който желае да подобри цялостното си представяне и да укрепи своя организъм. 100% чистият продукт Taurine 2000™ е съставен изцяло от таурин и не съдържа допълнителни вещества, които могат да бъдат нежелани от някого. Ако желаете да приемате чист и качествен таурин  - Taurine 2000™ e най-подходящ за вас.

Употреба и дозировка на Everbuild Taurine 2000™:

Смесете една доза - 2гр (1/4 лъжичка) Тaurine 2000™ с около 15-200мл вода и разбъркайте до пълно разтваряне. Препоръчителният дневен прием е до две дози на празен стомах. В дните на тренировка най-подходящо време за прием е две дози преди тренировката.

Една опкаовка Taurine 2000™ е 200гр. и съдържа 100 дози.

Състав на Taurine 2000™ : 100% Таурин

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки