Menu
Your Cart

Real Pharm

Real Pharm e ĸoмпaния, cпeциaлизиpaнa в пpoизвoдcтвoтo нa xpaнитeлни дoбaвĸи зa aтлeти и спортисти. За разработването нa пpoдyĸтитe, Real Pharm разчита само на нaй-ĸaчecтвeнитe cъcтaвĸи, ĸaтo пo тoзи нaчин компанията инвecтиpa в дoбpoто здpaвe нa ĸлиeнтитe cи. Real Pharm се развива и разпространява първоначално само на полския пазар, с цел да се осигури най-висок клас продукти, на достъпни за всеки цениReal Pharm предлагат в своите добавки само чисти състави, без излишни пълнители. Освен това, за да угодят на всички очаквания, те създават две серии продукти - на капсули и на прах.
Техните продукти са разработени и тествани в най-добрите европейски лаборатории. А външният дизайн на опаковката, ще се хареса дори и на най-взискателните клиенти.

Марка: Real Pharm Модел: Real Pharm Real Casein
Real Casein 100 е добавка с високо качество, съдържаща мицеларен казеин. Мицеларният казеин представлява голям брой (няколко хиляди) казеинови молекули, които свързани в мицелна структура. Тази мицеларна структура е особено важна за начина на усвояване на казеина от тялото, като осигурява продължите..
47.00 лв.
Без данък:47.00 лв.
Марка: Real Pharm Модел: Real Pharm Real Hydro
Real Hydro 100 е добавка, съставена от висококачествен суроватъчен протеин хидролизат и високо съдържание на аминокиселини с разклонени вериги, гарантиращ ускорено усвояване в организма. Real Hydro 100 (и като цяло хидролизатите) e смлян и частично хидролизиран протеин за да може да се метаболизи..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Real Pharm Модел: Real Pharm Real Isolate
Real isolate 100 е продукт с високо съдържание на протеини с много високо качество. Произведен е от компанията Real Pharm, кято е с утвърдено име на пазара. Количеството на въглехидрати и мазнини в Real isolate 100 е минимално. Суроватъчния протеин изолат - Real isolate 100 осигурява на организма на..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Real Pharm Модел: Real Pharm Real Whey 100
Real Whey 100 представлява протеинова добавка, съставена от най-високо качество "бърз" суроватъчен протеин, който не се среща често на пазара. Суроватъчният протеин концентрат обикновено е богат на биологичноактивни вещества, като сред тях са и пептидите (протеинови остатъци), които проявя..
42.00 лв.
Без данък:42.00 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки