Menu
Your Cart

Prozis HICA 1500mg

Prozis HICA 1500mg
2 - 3 Дни
Prozis HICA 1500mg
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Prozis HICA 1500mg
Видян от: 2484
33.99 лв.
Без данък: 33.99 лв.

Възможни варианти

Prozis Sport ви предлага HICA 1500 mg на много добра цена и с бърза доставкаАко вие тренирате усилено за изграждане на повече и повече мускули, бихте искали да се предпазите от загубване на трудно натрупаната мускулна маса. За да си гарантирате това Prozis Sport ви предлага HICA 1500 mg. Това е една малко известна още съставка подходяща за изграждане на мускулите, или запазване на вече изградените, при това на страхотна цена.

HICA означава алфа-хидрокси-изокапронова киселина, позната още с името Левкова киселина, която е метаболит на аминокиселината с разклонена верига Левцин. Когато става дума за мускулен растеж, то това е най-важната аминокиселина. Тя е основният компонент на целия набор от естествени протеини, участва активно в протеиновото производство и разграждане. В организмът значително присъства в панкреаса, бъбреците, далака, черния дроб, клетките на мускулите и тъканите, както и в протеиновия състав на кръвния серум. Левцин е един от есенциалните градивни елементи на протеините, т.е. не може да се произведе от тялото, затова постъпва в него чрез естествената храна, като съставна част от нейните белтъчините. Липсата или недостигът й може да доведе до нарушения в метаболизма, в растежа и развитието, до намаляване на телесното тегло. Храните, в които има Левцин са: лешниците, боба, соевото брашно, кафяв ориз, яйчен белтък, месо (говеждо, сьомга, пилешки гърди) и пълнозърнеста пшеница. В зависимост от начина на живот, нивото на стрес, както и други фактори, човешкото тяло се нуждае от 6 до 15 грама на ден от Левцин. Вие може да си набавите това необходимо количество с една доза от Prozis Sport HICA 1500 mg на много добра цена, с което ще си гарантирате запазване на постигнатите резултати.

Защо да изберем Prozis Sport HICA?

 • HICA означава алфа-хидрокси-изокапронова киселина, позната още с името Левкова киселина, която е метаболит на аминокиселината с разклонена верига Левцин. Намалява нивото на кръвната захар
 • Подсигурява азотния баланс, нужен за въглехидратния и протеинов обмен
 • Предотвратява появата на умора, свързана със свръхпродукция на серотонин
 • За нормалното развитие на мускулите и за тяхното изграждане
 • Предпазва клетките на мускулите от постоянен разпад
 • Представлява специфичен енергиен източник на клетъчно ниво
 • Участва в синтеза на протеини
 • Укрепва имунната защита
 • Помага за бързото заздравяване на рани
 • Prozis Sport ви предлага HICA 1500 mg на много добра цена и с бърза доставка

Как действа HICA (алфа-хидрокси-изокапронова киселина) на Prozis Sport?

HICA 1500 mg от Prozis Sport е метаболит на верижно разклонената аминокиселина Левцин - основен елемент на протеините. Поради своята разклонена структура, тя е гориво за мускулите, предпазва на клетъчно ниво и действа за укрепването не само на тъканта на мускулите, но и на костите след повреждане. Държи в нужните граници нивото на глюкоза в кръвта, способства за ускоряване регенерацията на кожата и отделянето на растежния хормон. Левцин е една от BCAA аминокиселините, която е уникална, тя активизира протеиновото производство в мускулната тъкан и на аминокиселината глутамин, която също е от жизнено важно значение. В действителност оказва 10 пъти по-голямо влияние върху формирането на нови протеини, отколкото всяка друга аминокиселина!

Метаболитът на аминокиселината Левцин - HICA 1500 mg от Prozis Sport има следните свойства и функции:

 • потиска разпадането на мускулния протеин. Когато приемете Левцин на фона на усилено трениране, може да намалите разграждането на протеините. Това ще запази мускулната маса и няма да доведе до изявен катаболен процес.
 • повишава протеиновия синтез. Благодарение на ускореният протеинов синтез се увеличава обема на мускулите и силовите показатели.
 • потиска разграждането на глюкозата. При стресови ситуации (силови тренировки, нисковъглехидратни диети), организмът произвежда кортизол. Това е катаболен хормон, стимулиращ разграждането на гликоген. Левцин може да намали катаболните процеси в тялото при тежките тренировки. Заедно с Валин и Изолевцин, тя има разклонена верига, поради което организмът я използва за получаване на енергия.
 • увеличава секрецията на инсулин. Левцин е способен да действа на секрецията на инсулин, увеличавайки неговата екскреция. Заедно с останалите верижно разклонени аминокиселини има силно отражение върху освобождаването на инсулин в кръвната плазма. За хората, които искат да увеличат своите силови показатели и мускулна маса, това свойство е сред най-важните.
 • спомага за водния обмен в организма. Нивото на албумин в кръвта е в зависимост от концентрацията на незаменимите за тялото градивни елементи на протеините, в частност от Левцин. Албуминът регулира водния обмен и ниското му ниво може да доведе до оток.

Prozis Sport HICA свежда до минимум загубата на мускули и максимизира техния растежБлагодарение на тези функции Prozis Sport HICA 1500 mg може да осигури значителен положителен баланс на азота в тялото. Това благоприятно се отразява на напредъка в набора на мускули.

Левцин е много подходящ за прием при спортове като бодибилдинга, вдигане на тежести и др. Силовата ориентация на тренировките изисква в хранителния режим на спортистите да присъстват голям брой от незаменимите аминокиселини. За атлетите е от значение да не се допуска преобладаване на катаболните процеси спрямо анаболните. Това вещество много добре изпълнява своите функции и приемът му е наистина задължителен при такива сериозни натоварвания. Но и спортистите от цикличните дисциплините - бягане, плуване, колоездене също се нуждаят от тази добавка, тъй като аминокиселината активно участва в енергообразуването докато провеждат тренировката.

Prozis Sport HICA свежда до минимум загубата на мускули и максимизира техния растеж. Ще е нужно да си набавите големи количества Левцин, за да получите същия ефект, какъвто ви дава една доза Prozis Sport HICA 1500 mg. Prozis Sport HICA ви доставя 1,5 гр HICA в доза, което е и научно доказаната ефективна доза. Предлагаме ви този продукт на отлична цена, с помощта на който ще избегнете загуба на изградената вече мускулна маса и ще си осигурите нужната енергия.

За кого е най-подходящ Prozis Sport HICA 1500 mg?

Добавката Prozis Sport HICA 1500 mg ще помогне на всеки спортист, който провежда тренировки с голямо силово натоварване и интензивност, за да не позволи катаболните процеси да преобладават спрямо анаболните. 

Употреба и дозировка на Prozis Sport HICA 1500 mg, 60 таблетки:

Приемайте по три (3) таблетки около 30 минути преди тренировка

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 30

Състав:Стойност за 1 доза:%ПДД
HICA1500 мг**

*Дневните дози са базирани на 2000 калории.

†Daily Value не е установено

Други съставки: алфа-хидрокси-изокапронова киселина (левкова киселина), сгъстител (микрокристална целулоза), пълнители (малтодекстрин), сгъстител (окислено нишесте), стабилизатор (поливинилпиролидон), покритие (сгъстител (хидроксипропилметилцелулоза) стабилизато, (поливинилпиролидон), цвят (титанов диоксид)), освобождаващ агент (магнезиев стеарат), освобождаващ агент (силициев диоксид)

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки