Menu
Your Cart

Prolab Quick Fire Pre-Workout Formula

Prolab Quick Fire Pre-Workout Formula
Разграбен
Prolab Quick Fire Pre-Workout Formula
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Prolab Quick Fire Pre-Workout Formula
Видян от: 3223
29.50 лв.
Без данък: 29.50 лв.

Възможни варианти

Много хора използват спортни добавки за постигането на по-бързи резултати и това се е превърнало в рутина сред по-голямата част от активните спортисти. Съществува голямо разнообразие от такива спортни добавки, които притежават и разнообразни ефекти. Quick Fire Pre-Workout Formula е продукт, разработен специално за да ви осигури експлозивна енергия за по-качествени тренировки. Всяка доза Quick Fire Pre-Workout Formula снабдява тялото ви с азотен оксид, който подобрява абсорбирането на нужните вещества от организма; Екстракт от зелен чай, витамин В12 и кафеин, осигуряващи енергия и подобряване на мозъчната функция, както и вещества, които спомагат за по-бързо възстановяване и намаляват значително мускулната треска. 

Quick Fire Pre-Workout Formula е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bgQuick Fire Pre-Workout Formula е продукт, произведен от компанията Prolab под формата на прах с отлични вкусове и бързо разтваряне във вода, който ще ви помогне да постигнете отлични резултати за по-кратко време. В състава на Quick Fire Pre-Workout Formula са включени някои витамини от група В - Витамин В12, който е от много голямо значение за нормалната функция на мозъка и нервната система, като освен това участва в образуването на червените кръвни клетки, синтеза на нуклеиновите киселини (ДНК, РНК), както и в метаболизма на някои мастни киселини.

Витамин В6, също включен в състава на Quick Fire Pre-Workout Formula се използва като коензим в различни биохимични реакции, свързани с метаболизирането на глюкозата, аминокиселините и мазнините. Освен това витамин В6 участва в биосинтеза на някои невротрансмитери и хистамин. Рибофлавинът (или В2) е един от основните компоненти на ФАД и ФМН - кофактори, участващи в окислително-редукционните процеси. Това включва и окислението на ВСАА, някои мастни киселини и др. Освен това витамин В2 участва в активирането на други витамини. Фолиевата киселина (В9) е важна за растежа и развитието като участва в процесите не делене на клетките, а освен това е от голямо значение и за някои репродуктивни процеси.

В Quick Fire Pre-Workout Formula са включени и някои минерали като калций, фосфор, магнезий, калий, натрий, желязо и йод. Калцият е важен за изграждането на здрави кости и зъби, а освен това участва в съкращаването на мускулните влакна. Магнезият също е важен за мускулите, тъй като предотвратява мускулните крампи и подобрява транспорта на електрони. Фосфорът, също елемент с много голямо значение за организма влиза в състава на костите, както и в състава на ДНК и РНК. Фосфорът също е необходим за получаването на енергия. Основната необходима енергия, организмът си набавя именно от разграждането на фосфорните връзки в АТФ (аденозин трифосфат).

Желязото е един от най-разпространените елементи в организма и се съдържа в хемоглобина - протеинова молекула, съдържаща се в еритроцитите (червените кръвни клетки), която пренася кислород. Йодът е полезен за щитовидната жлеза и е необходим за производството на тироидните хормони - тироксин и трийодтиронин. Калият и натрият участват в регулирането на мембранният потенциал на клетките.

Quick Fire Pre-Workout Formula съдържа още източници на азотен оксид (NO), който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове (вазодилатация) и така позволява до мускулите да достигнат повече от необходимите вещества, което прави значително по лесно тяхното изграждане. Тауринът, също включен в Quick Fire Pre-Workout Formula подобрява работата на мозъка и подобрява предаването на нервните сигнали. Освен това има антиоксидантен ефект, укрепва сърдечния мускул и предпазва от разпад мускулните влакна. Quick Fire Pre-Workout Formula съдържа всичко, което ви е необходимо за един експлозивен старт на вашата тренировка.

Защо да изберем Prolab Quick Fire Pre-Workout Formula?Quick Fire Pre-Workout Formula ви дава повече енергия за отлични резултати

 • Отлична формула за максимум енергия
 • Високо качество на продукта
 • Увеличава енергията за оптимални резултати
 • Подобрява цялостното състояние на организма
 • Влияе благоприятно на мозъчната функция
 • Съдържа витамини от група В (В2,6,9,12)
 • Съдържа източник на азотен оксид (NO)
 • Разнообразие от минерали (P, Na, K, I, Ca, Fe, Mg)
 • Лесно се разтваря във вода
 • Отлични вкусове
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява енергийната формула Quick Fire Pre-Workout Formula на Prolab?

Quick Fire Pre-Workout Formula представлява микс от внимателно селектирани вещества, които значително подобряват формата и спомагат за по-пълноценни тренировки. Quick Fire Pre-Workout Formula е произведен под формата на прах от компанията Prolab и съдържа витамини от група В, някои минерали (магнезий, фосфор, калций, калий, натрий, йод и желязо), както и други вещества, които подобряват абсорбирането на веществата, работата на мозъка и нервната система, повишават вниманието и фокуса, увеличават енергията и ви осигуряват оптимален мускулен тонус. Quick Fire Pre-Workout Formula съдържа всичко, което ви е необходимо за перфектната тренировка. Quick Fire Pre-Workout Formula съдържа около 7,5 грама активни вещества във всяка доза от 13 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Quick Fire Pre-Workout Formula - енергийна формула на марката Prolab

За кого е най-подходящ Quick Fire Pre-Workout Formula (енергийна формула) на Prolab?

Quick Fire Pre-Workout Formula е подходящ за всеки, който се нуждае от експлозивна енергия преди тренировка, както и за всеки, който се стреми към по-бързи резултати и постигането на по-голям ефект от тренировките. Quick Fire Pre-Workout Formula ще ви снабди с необходимата енергия за по-пълноценно трениране, което от своя страна ще доведе до по-бързи резултати.

Употреба и дозировка на Prolab Quick Fire Pre-Workout Formula:

Смесете една доза (13гр.) Quick Fire Pre-Workout Formula с около 250 мл вода и разбъркайте. Приемайте до 30 мин. преди тренировка

Съдържание в една доза (13 гр.)

Състав:Съдържание в една доза (13 гр.)Състав:Съдържание в една доза (13 гр.)
Калории
- от мазнини
15
0
Фолиева киселина784 mcg
Мазнини0 gКалций6 mg
Холестерол0 mgФосфор110 mg
Въглехидрати
- захари
- фирбри
3 g
0 g
0 g
Магнезий168 mg
Протеини0 gНатрий270 mg
Витамин В21,7 mgКалий450 mg
Витамин В620 mgЖелязо0,22 mg
Витамин В12100 mcgЙод1,5 mcg

Prolab QuickFIre® Proprietary blend - 6,439g :  Muscle Fuel - L-Arginine Alpha-Ketoglutarate, L-Arginine HCL, Keto-isocaproate potassium, Glycerophosphate potassium, Glycerophosphate magnesium. Energy Performance Accelerator : Disodium phosphate, Potassium aspartate, Potassium bicarbonate, Sodium bicarbonate, CarnoSyn®, Beta-alanine, Medium-chain triglycerides,Mallic acid; Mental Clarity Complex - Caffeine, Green Tea extract, Betapure TriMethylGlycine, Taurine

Други съставки в Quick Fire Pre-Workout Formula : Малтодекстрин, Лимонена киселина, Дикалциев фосфат, Натурални и изкуствени аромати (съдържа FD&C Blue #1), Силициев диоксид, Сукралоза, Модифицирано царевично нишесте, Триацетин.

* Съдържа мляко, царевица и соя

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки