Menu
Your Cart

Nutrex

Nutrex RESEARCH започва своята дейност през 2002 г. Nutrex разработват съвременни продукти, като те са едни от първите, които пускат на пазара за хранителни добавки течни капсули. И докато всички останали компании били заети да се опитват да копират успешния състав на течната капсула, Nutrex инвестира време и ресурси за да ги отведат до следващото ниво на разработване на течни многофазни капсули, представляващи две капсули в една.

20 юли 2012 бележи голям ден за комапнията Nutrex, тъй като тя празнува две постижения: от една страна Nutrex 10 години юбилей, а от друга - компанията е горд домакин на церемонията за рязане на лентата за своите нови 80000 фута работна площ. Новото и най-съвременно корпоративно седалище е разположено в Овиедо, FL.
Това, което започна преди 10 години като една мечта и една идея се е превърнало в един забележителен успех. Упорит труд и качество на продуктите изтрелват Nutrex на върха и в това се изрязава техния успех и индустрията на хранителните добавки. 

 

 

Марка: Nutrex Модел: Nutrex Muscle Infusion Black
Nutrex Infusion Black е усъвършенствана формула, която подхранва мускулите с протеини с отлично качество. Протеиновият микс на Nutrex е съставен от шест различни протеина, които се усвояват в организма с различна скорост и осигуряват един постоянен прием на аминокиселини в кръвта. В състава са включ..
99.90 лв.
Без данък:99.90 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки