Menu
Your Cart

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg
Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg
Разграбен
Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg
Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg
Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg
Видян от: 1939
43.99 лв.
Без данък: 43.99 лв.

Възможни варианти

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg е висококачествена хранителна добавка, съдържаща масло от крил на капсули. Формулата на продукта съдържа ценните омега-3 мастни киселини, извлечени от крилово масло, астаксантин и витамин Б-4. Добавката е насочена към подобряване на общото здравословно състояние и поддържане на тонуса. 

Маслото от крил е популярна алтернатива на рибеното масло, като по някои показатели дори го превъзхожда, най-вече при третиране на висок холестерол и при ставни проблеми. Крилът е малко ракообразно, което образува огромни масиви – зоопланктон, служещ за храна на китовете. Обичайното му местообитание са арктическите води.

Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg защитава сърцето от увреждане.Маслото от крил съдържа високи концентрации омега-3 мастни киселини, които са изключително важни за здравето на сърцето. Има сериозен потенциал да регулира нивата на лошия холестерол и да повиши тези на добрия. По този начин се намалява рискът от сърдечни заболявания и се поддържа еластичността на кръвоносните съдове. Друго, което се отразява благотворно на сърцето, е противовъзпалителният ефект на криловото масло.

Омега-3 мазнините спадат към есенциалните мастни киселини, които имат сериозно значение за здравето. Оказват благотворен ефект върху имунната система, като се препоръчват при често боледуване, умора, трудно възстановяване и особено при автоимунни заболявания. Също така поддържа мозъчните функции, подобрява паметта и намалява риска от дегенеративни заболявания.

Формулата на Натрол Омега-3 Крилово масло съдържа холин или витамин B4. Той често бива пренебрегван, но ползите му са впечатляващи. Холинът има особено значение за функциите на черния дроб. Помага неговото възстановяване и правилна работа. Влияе благотворно и върху функциите на мозъка, защитавайки го от увреждане. Подобрява паметта, оптимизира преноса на нервни импулси и детоксикира организма. Всяка доза от Natrol Omega-3 Крил ойл съдържа 55 мг витамин B-4.

Особен интерес представлява съдържанието на астаксантин, който се открива естествено в крила. Субстанцията е изключително мощен антиоксидант, който всъщност е пигмент и придава розовия цвят на северноатлантическия крил (на скаридите също). Астаксантинът защитава клетките от оксидативен стрес и забавя стареенето. Също така действа противовъзпалително и облекчава дискомфорта в ставите. Подкрепя имунната система, защитава сърцето и редуцира опасността от невродегенеративни заболявания. Всяка доза от Natrol Omega-3 Крил ойл съдържа 1 мг астаксантин.

Защо да изберем Omega-3 Krill Oil?

 • Укрепва имунитета;Natrol Omega-3 Krill Oil 1000 mg укрепва имунитета.
 • 1000 мг масло от крил на доза;
 • Защитава от оксидативен стрес;
 • Съдържа астаксантин и витамин B4;
 • Регулира нивата на холестерол;
 • Предпазва сърцето;
 • Подобрява функциите на мозъка и паметта;
 • Действа противовъзпалително;
 • Детоксикира организма;
 • Подобрява работата на черния дроб;
 • Редуцира опасността от дегенеративни заболявания;
 • Приятен лимонов вкус;
 • Лесни за дозиране и прием дражета;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Omega-3 Krill Oil от Натрол?

Natrol Омега-3 Крилово масло е здравословна хранителна добавка, съдържаща масло от крил. То е пълноценен източник на омега-3 мастни киселини, астаксантин и холин. Формулата на продукта е насочена към възстановяване и подпомагане на здравето, като влияе върху имунната система, мозъка, черния дроб и сърцето.
Есенциалните мастни киселини – DHA и EPA са от ключово значение за поддържане на силен имунитет, здраво сърце и добра памет. Действат противовъзпалително и укрепват защитните сили на тялото срещу токсини, вируси, бактерии, свободни радикали и други вредни организми и вещества. Подхранват мозъка и го предпазват от увреждане, като влияят положително и върху способността за обработване и запаметяване на нова информация.
Криловото масло е естествен източник на астаксантин – розов пигмент, съдържащ се в крила и скаридите. Той защитава клетките от увреждане, ограничава възпалителните процеси, предпазва от дегенеративни изменения и защитава сърцето. Витамин Б4 или холин е нужен за доброто здраве на черния дроб и мозъка. Действа детоксикиращо, регенериращо и подкрепящо нормалните функции на двата органа. Всяка доза от Натрол Омега-3 Крил ойл съдържа 1000 мг масло от крил.

За кого е подходящ Omega-3 Krill Oil?

Natrol Omega-3 Krill Oil е подходяща за спортуващи и неспортуващи, при нужда от укрепване на имунитета, защита за сърцето и подобряване на общото здравословно състояние. Продуктът се предлага под формата на дражета с приятен лимонов вкус. Те са лесни за дозиране, съхранение и прием.

Употреба и дозировка на Omega-3 Krill Oil от Natrol:

Една доза (1 драже) се приема 1-2 пъти дневно с храна.

Маслото от крил има способността леко да разрежда кръвта и поради тази причина трябва да се приема с повишено внимание от хора с проблемно съсирване на кръвта и при употреба на други антикоагуланти. Не е подходящ за лица с алергия към морски дарове.

Състав  Стойност за 1 драже
Крилово масло 1000 мг*
Фосфолипиди 440 мг*
Омега-3 мастни киселини 266 мг*
EPA 142 мг*
DHA 85 мг*
Холин (Витамин B4) 55 мг*
Астаксантин 1 мг*

* Няма установена дневна доза.

Други съставки: телешки желатин, глицерин, пречистена вода, сорбитол, етил ванилин.

Не съдържа: мая, царевица, яйца, соя, глутен, изкуствени оцветители или добавени консерванти.

Алерген: крил.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки